- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
5 ay dediğim doğumdan sonraki ilk 5 ay değil. Oğlum 3 yaşındayken 5 ay süren bi diyetle verdim 16 kiloyu. Doğum da 4 kilo kadar gitmişti. Ama doğumdan sonra fazlasıyla almıştım tekrar.15 kilo aldım doğuma 2 hafta vaR.5 ayda hepsi gitti demissin.dogumds ne kadarı gitti peki?
Biz 2 kız kardeşiz ve kardeşimin düğünü var yaza..ondan bu acelem.yoksa elbette kilo verilir ama heveslik işte.baska kardeşim yok ki ozenecegimBebeğinizi emzirirken özellikle 1 yaşına kadar diyet yapmayın. Sütünüz azalır yada kesilir Allah korusun. Sonra verirsiniz elbet kilonuzu
Hasibe ye ne oldu.. onun bildirimini de görmedim,merakla bekliyordum halbuki.Yarın sabah müsaitim yeni tablo yapıcam hatunlar kimleri ekliyim bi yaziyim hele zaten az kişiyiz.
Bonus
bengisu022
rishrose
hergaf
nisan34
maralgozlu
60kiloyum
Günaydın kızlar çok uzuuuuuun zamandr topige gelemedim @aijoo nasılsın ne kadar kaldı doğuma kilo durumun nasıl canımBonus Bulamiyorum @74FRIDA @y.o.l.c.u @eboe 60kiloyum hergaf daha aklıma gelmeyen kızlar nasılsınız ideal kilolarına yaklastinz mi ya da ulaştınız mi ❣
Ekledim onuda takımada zor geldi gitti yoğun bugünHasibe ye ne oldu.. onun bildirimini de görmedim,merakla bekliyordum halbuki.
Hayırlı akşamlar ❤
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107,7
Bu hafta 106,8
Fark -0,9
% 0,83
Hayırlı akşamlar ❤
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107,7
Bu hafta 106,8
Fark -0,9
% 0,83
Geliyor 7 ler :)))
4 aylık oldu ablasi ay seninde bebisin olcak e güzel masallahHosgeldin canim bebisin ne kadarlik oldu buyuttun bile cok sukur
Canim sağlıklı beslenme olmalı ama ben süt veriyrm diye epey sagliksz beslendm. Şimdi abur cubur kesme anlamnda düzenli yemek için sizleyim yoksa yavrumun 1 damla sutu kesilsn istemem gece hala sağmaya kalkyrm deliksz uyudgndaBebeğinizi emzirirken özellikle 1 yaşına kadar diyet yapmayın. Sütünüz azalır yada kesilir Allah korusun. Sonra verirsiniz elbet kilonuzu
Canim sağlıklı beslenme olmalı ama ben süt veriyrm diye epey sagliksz beslendm. Şimdi abur cubur kesme anlamnda düzenli yemek için sizleyim yoksa yavrumun 1 damla sutu kesilsn istemem gece hala sağmaya kalkyrm deliksz uyudgnda
Hoşbulduk ben 13. Takımdayım. Buraya da yazayım dedim. Uygun mu bilmiyorum ama? Yeniyim buralardaAysegul 6666 hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?