Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meraba 90 kilo üzeri olanlar için zayıflama grubunuz devam ediyor mu? Ediyorsa ben de katılabilir miyim? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çok ki okuyamadım hepsini.
Arkadaşlar hoşgeldiniz burası hareketlenir belki sizinle . Çok ıssız kaldıydı buralar.
Bebeğini güle güle büyüt canım.

Slm kzlar

Denetleme cok guzel gecti cok sukur hic bir problem yasamadim. Iki gundur nerdeyse hastanede sabahladim. En son saliyi carsambaya baglayan gece 3 saat uyudum. Hala onunla duruyorum. Cok uykum var simdi yatiyorum. Yrn gorusuruz insallah.

Yarin insallah geriye donuk menulerimi de paylasirim.

Uykusuzummm
Sen iyisin insallah
Günaydın ❤

Uyudum bu sabah. Regl var bide şişmiş balon gibi uyandım
Benimde bugun yarin gelir herhalde. Bugun olmam lazimdi ama stresten kacti herhalde
Mrbbb bende katilabilirmiyummm
Hosgeldin
Meraba 90 kilo üzeri olanlar için zayıflama grubunuz devam ediyor mu? Ediyorsa ben de katılabilir miyim? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çok ki okuyamadım hepsini.
Hosgeldin
Allaasen hos geldin cnm. Masallah buyutmussun bebegi. Saglicakla buyut insallah. Dengeli beslenirsen hem kilo verebilirsin hem de sutunun kalitesini arttirabilirsin cnm.

Canimm hoş bulduk evet birden 4 ay geçti ve adam oldu ay inşallah öyle olur

Teftiş bitti mi canım?

Ya MaşAllah canım sağlıkla büyüt bebeğini insAllah çok sevindim kilo işini de sağlıklı beslenerek aşarsn insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…