Meraba 90 kilo üzeri olanlar için zayıflama grubunuz devam ediyor mu? Ediyorsa ben de katılabilir miyim? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çok ki okuyamadım hepsini.
Arkadaşlar hoşgeldiniz burası hareketlenir belki sizinle . Çok ıssız kaldıydı buralar.Arkadaşlar hepinize selamlar.
Ben AlessiaLeon nickli arkdsnz
100 kilo ile geri döndüm. Bebeğim 4 aylık oldu ve süt olsun mantgi ile sagliksz beslendm hareket edemedm.
Simdi diyet gibi olmasa da sağlıklı öğünler yiyip devam edcgm dün basladim aklma sizler geldnz
Tartı günü ne zaman
UykusuzummmGünaydın kızlar bugün nasılsınız?Bonus Bulamiyorum bengisu022 Amine Busra @Tgcervanne0133
Herkese güzel günler diliyorum.
Şuan evdeyim bugün ders yok. Biraz dinleneceğim 12 de küçük oğlan gelir kaldığım yerden devam
Benimde bugun yarin gelir herhalde. Bugun olmam lazimdi ama stresten kacti herhaldeGünaydın ❤
Uyudum bu sabah. Regl var bide şişmiş balon gibi uyandım
HosgeldinMrbbb bende katilabilirmiyummm
HosgeldinMeraba 90 kilo üzeri olanlar için zayıflama grubunuz devam ediyor mu? Ediyorsa ben de katılabilir miyim? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çok ki okuyamadım hepsini.
Allaasen hos geldin cnm. Masallah buyutmussun bebegi. Saglicakla buyut insallah. Dengeli beslenirsen hem kilo verebilirsin hem de sutunun kalitesini arttirabilirsin cnm.Arkadaşlar hepinize selamlar.
100 kilo ile geri döndüm. Bebeğim 4 aylık oldu ve süt olsun mantgi ile sagliksz beslendm hareket edemedm.
Simdi diyet gibi olmasa da sağlıklı öğünler yiyip devam edcgm dün basladim aklma sizler geldnz
Tartı günü ne zaman
Sagol tatlım önceden çok hareketlydi ama herkes verdi mi masallah kilolariArkadaşlar hoşgeldiniz burası hareketlenir belki sizinle . Çok ıssız kaldıydı buralar.
Bebeğini güle güle büyüt canım.
Canimm hoş buldukUykusuzummm
Sen iyisin insallah
Benimde bugun yarin gelir herhalde. Bugun olmam lazimdi ama stresten kacti herhalde
Hosgeldin
Hosgeldin
Allaasen hos geldin cnm. Masallah buyutmussun bebegi. Saglicakla buyut insallah. Dengeli beslenirsen hem kilo verebilirsin hem de sutunun kalitesini arttirabilirsin cnm.
Göründüğüne göre öyle gibiSagol tatlım önceden çok hareketlydi ama herkes verdi mi masallah kilolari
Teftiş bitti mi canım?Uykusuzummm
Sen iyisin insallah
Benimde bugun yarin gelir herhalde. Bugun olmam lazimdi ama stresten kacti herhalde
Hosgeldin
Hosgeldin
Allaasen hos geldin cnm. Masallah buyutmussun bebegi. Saglicakla buyut insallah. Dengeli beslenirsen hem kilo verebilirsin hem de sutunun kalitesini arttirabilirsin cnm.
Hoşgeldin :)Ayy bizde verelim inşallah
Ya MaşAllah canım sağlıkla büyüt bebeğini insAllahArkadaşlar hepinize selamlar.
Tartı günü ne zaman
Bonusum hoş bulduknasıl.gidiyor
Günaydın kızlar çok uzuuuuuun zamandr topige gelemedimAmine Busra nasılsın ne kadar kaldı doğuma kilo durumun nasıl canım Bonus Bulamiyorum 74FRIDA y.o.l.c.u E eboe 60kiloyum hergaf daha aklıma gelmeyen kızlar nasılsınız ideal kilolarına yaklastinz mi ya da ulaştınız mi ❣
MaşAllah darısı başımıza o zmnBi tek hasibe ve eboe güzel kilo verdi yolcu zaten geçen sene vermişti
MaşAllah darısı başımıza o zmnsen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?