Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz sanki uyuyor muyum da..zombiye bagladim çiş nobetinden 6 dan beri evi turluyorum..
Kızıminda maşallahı var iyice örümcek adama bağladı cocuk,enerjiden..
Çay içiyim bari
Yaa 20dakikada 1 çiş yapmktn vucdm susuz kalmsto kaç kere serum.yemstm ayy o günler geldi aklıma aman aman ana olmak=uyumamakms umarım hemen biter bu wc yolu senin için canım

normalde uykuyu seven biriyimdir..ama kurban olduğum Allah,anne bebiş doğduğunda zorlanmasin diye son aylarda uykusunu azaltiyormuş ki uykusuzluga alissin..gerçekten mucize ya..
Benim niye azalmıyor en cok onu dusunuyorum nasil dayancam diye :'(

Yaaa senin bebisin mi olacak
Hadi ozaman bir gaz verelim birbrmize
evet cnm Allah izin verirse insAllah olacak

Hb Allah izin verirse evet cnm amin insAllah

slm kızlar
şöyle kısaca neden gelemedim bi anlatayım.
perşembe günü bakanlık denetlemesi vardı.
salı gunü işten çıktım pazara gittim sonra eve gelmeden hastaneye geri döndüm bari dedim dosyalarımı alayımda yazı işim bitsin çarşamba günü sistemsel işlerimi hallederim. bana bazı listelerimi değiştirmem gerektiğini söylediler. gece saat 4e kadar dosyalarımı toparlayıp listelerimi sil baştan yaptım saat gece 4te işim bitti ve 4:30da yattım. eşim ben götüreyim seni dedi uykusuz araba kullanma. sabah 7de kalktım (2 buçuk saatlik uykuyla) işe gittim. mesaide normal işlerimi yaptım mesai sonrası sistemsel işlerimi yapmaya başladım. dün bana yaptırdıklarının hepsini tekrar geri döndürdüler birinin dediği birininkini tutmadı bütün geceki emeklerimi çöpe attılar sinir küpü oldum.
sistemsel işler uzun sürdü bari dedim gece 12de çıkayım tam mesai yapayım sonra bir gün tam boşluk kullanırım izin yaparım. sağolsun ekibim genç ekip sistem işindede yardım ettiler bana işleri hallettik ama bir gün önce düzelttiğim şeyleri tekrar düzeltmem gerekti. gece 12 de çıkcam hasta sevk ettik sonra diğer hasta kötüleşti yoğun bakıma çıkardık. eşimde kapıda beni bekliyo almaya geldi. arabaya gelmeyince adam merak etmiş geldi durdu yanımda. nöbetçi arkadaş hastayı yoğun bakıma çıkarıp inince bende çıktım artık eve geldiğimizde saat gece 2 ye 10 vardı. eşim yattı ben dünkü evrakları tekrar düzenledim saat oldu sabah 6. yatsam 7de kalkamıcam girdim duşa sonra biraz oyalandım. eşim bıraktı yine uykusuz olunca. sınavı vardı o gün
sabah toplantı yaptık işte sonra servislerimize donduk. denetlemeciler gezmeye başladı bizede geldiler çok şükür iyi geçti hiç bir eksiğimiz çıkmadı ama şu verdiğim emeğin binde birini sormadılar/bakmadılar. olan bana oldu. perşembe eve gelince paso uyudum zaten.
cuma günü arkadasın birini başka birime çektiler 2 kişi kaldık serviste anca işler yatişti akşam yine uyuyakaldım.
bugünde mesaiye gittim nöbetçi 16 ya geldi. sınavı varmış her hafta bir kişi yıllık izinde. 2 güne bir 24 geliyorlar kimseyi ekstra mesaiye çağırmak istemedim ben gittim.
kısaca olaylar böyle gelişti ama yine de çok uzun uzun yazmışım di mi kusura bakmayın birazda içimi dökmüş oldum.

Teftiş bitti mi canım?
bitti cnm çok şükür ama ben de bittim
hayırlı olsun cnm bebişin sağlıcakla al kucağına inşallah. biz de bildiğin gibi işte her zamanki gibi zayıflamaya çalışıyoruz
birazdan menü yazcam salı sabahı 80.2 kiloydum. cuma 81.6 çıktım. menüde kaçamak yok. yorgunluk ne kadar etkili görüyorşun işte. porsiyon kontrolü yapmadım ben hiç doyana kadar yedim hep ama şunu fark ettim bulgurlu ya da buğdaylı yersem ertesi gün şişliğini hemen görüyordum
en çok ondan korkuyorum cnm
seviye 9 mantıklı geliyor bana en kötüsüde kan grubuna uyarak seviye 1 gibi devam ederim
Yarın sabah müsaitim yeni tablo yapıcam hatunlar kimleri ekliyim bi yaziyim hele zaten az kişiyiz.

Bonus
@bengisu022
rishrose
@hergaf
@nisan34
@maralgozlu
60kiloyum
Bulamiyorum

Hasibe ye ne oldu.. onun bildirimini de görmedim,merakla bekliyordum halbuki.
hasibe pert oldu
Gecen hafta 82.5
Kilom 81.6

Bulamiyorum Hasbüşün bildirimi
buraya taşıyacağını tahmin etmiştim cnm teşekkür ederim
önce kilom diye yazdım sonra dedim ki ulen bari geçen hafta bu hafta diye yaz
sonra başa geçen hafta ekledim
bu hafta yazacağım kilom diye kalmış
nasıl bir telaşla yazdıysam artık
Geliyor 7 ler :)))
Inanın kendim zayıflamış kadar seviniyorum yaaa bu rakamları gördükçe,darısı buradaki herkesin başına
inşallah cnm 7ler bu hafta olmasada haftaya garanti inşallah

Canım işlerin sisteme gerekli verileri girmen kendini garanti altona almış olman çok güzel baksalardı için rahat olurdu emeklerin boşuna değil. Bu yıl bakanlık müfettişleribize de geldiler heR yaptığımızı incelikle okuduk eksikleri tamamladık . Herkese bakmadılar beni es geçtiler tabi ama baksalardı eksiğim yoktu hazırlamıştın

. İyice dinlenmen lazım. İnsan stresi ni atamıyor uzun zaman. Bununla geçmiş olsun bir yıl rahatsın. Allah yardımcın olsun. Uykusuzluğa iyi dayanmışsın.

meslek gereği nöbetlere uykusuzluklara alışkınım ama tabi perşembe akşamı full uyudum. neyse geçti bitti darısı 25inde müdürlük denetlemesine ama onda bir şeyim çıkmaz zaten her şey şimdiden tamam. sistemsel hatalarımızıda ekiple toplanıp düzelttik yeni uygulamalar getirdik gözümüzden bir şey kaçmasın diye çeteleme formları hazırladım yaptıkça tikliyoruz. bundan sonra kafamız biraz daha rahat Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…