- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sağol canım amin insAllahhayırlı olsun cnm bebişin sağlıcakla al kucağına inşallah. biz de bildiğin gibi işte her zamanki gibi zayıflamaya çalışıyoruz
daha doğuma 31 hafta var kız şimdiden onları düşünmeSağol canım amin insAllahben şimdilik mola verdim ama yeniden bende katılacam tabiki kaç kilo ile doğuma gidecem Allah bilir
Ay ne bilim çok korkuyorum sanırım her gören ya tüh nasıl kilo vermiştin yine alacaksın boşa gitti diye acınıyolardaha doğuma 31 hafta var kız şimdiden onları düşünme
boş ver sen onları bu anın tadını çıkarAy ne bilim çok korkuyorum sanırım her gören ya tüh nasıl kilo vermiştin yine alacaksın boşa gitti diye acınıyolar
Sütten laf açılmis.kendi deneyeyimi söyleyeyim.sütü en cok etkileyen su gunluk ictiginiz su miktari artikca sut fe artiyo kalitesi icin gunluk yumurta ceviz badem yiyin bikac tane ve kendiniz ce sut ya da yogurt tuketin.onun disinda aman aman onu bunu da yiyeyim diye dusunmeyin.bence sütü olusturan %80 su dur.kendi fikrim.bi defasnda kabızliktan dolayi o gun abartili su ictim ve o gece sutumun agrisindan uyuyamayip kalkip sagim yaptm.kendiniz deneyin bi litre ve 3 litre su icip aradaki farki görün.Canım benim oglum küvezde kalmsti 5gun hastanenn vardi ama evde olsa istedgm saat sagarim.diye çok arastrp almstm mamajoo marka. Sonrası lazım olmaz mı diye dusunmstm ama mutlaka sağim yapılıyor iyi ki almışım diyorum şimdi. Calismasanda evde olsanda lazım şubatta e bebek indiriminde kaçırma
Beni ekle bonusum belim biraz inceldi ama kalın bacaklarm varYarın sabah müsaitim yeni tablo yapıcam hatunlar kimleri ekliyim bi yaziyim hele zaten az kişiyiz.
Bonus
bengisu022
@rishrose
@hergaf
@nisan34
@maralgozlu
60kiloyum
Bulamiyorum
Evet en önemli şey su 3 3.5 lt iciyrm karadenizlym fındık ceviz bol burdaSütten laf açılmis.kendi deneyeyimi söyleyeyim.sütü en cok etkileyen su gunluk ictiginiz su miktari artikca sut fe artiyo kalitesi icin gunluk yumurta ceviz badem yiyin bikac tane ve kendiniz ce sut ya da yogurt tuketin.onun disinda aman aman onu bunu da yiyeyim diye dusunmeyin.bence sütü olusturan %80 su dur.kendi fikrim.bi defasnda kabızliktan dolayi o gun abartili su ictim ve o gece sutumun agrisindan uyuyamayip kalkip sagim yaptm.kendiniz deneyin bi litre ve 3 litre su icip aradaki farki görün.
Ben benYarın sabah müsaitim yeni tablo yapıcam hatunlar kimleri ekliyim bi yaziyim hele zaten az kişiyiz.
Bonus
bengisu022
@rishrose
@hergaf
@nisan34
@maralgozlu
60kiloyum
Bulamiyorum
Maşallah ne guzelBir de kızım sadece anne sütü aldi cok sukur ve ayda 1, ile 1,5 kilo alıyorsu cok tombisti.gören kesin mama yiyor derdi
Şekersiz bana da 1 tane yapar msnmutlu pazarlar kızlar. hava güzel bugün. birazdan kendime güzel bir kahve yapıp içeyim diyorumdışarı çıkmayacağım ama evdeyim.
Şekersiz bana da 1 tane yapar msnsonrasında fal atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?