Cuma demi yarın tey tey gene cuma geldi desene , sabah tartılıp soylerim adam diyete başladı bende başlamalıyım zira aynı kilodayız ama o 20 cm uzun bendenvalla ben sağlıklı ve ayarlı beslenmeye adapte olmaya çalışıyorum bonusum.
hımmmmson zamanlardasın yardım etmeli, düşünceli olmalı.
ben de berbatım. demir hapı değişikliği mahvetti benikaç kilosun şu an?
ben de bu ara tatlıyı çok yiyorum yaaa
Bahanem vardı diye gireyimkürkçü dükkanı, kilo alınca yüzünü yere eğe eğe geliyor
Tartinin pilini degistir istersen cnmGünaydın hatun kişiler
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 81 diyelim
Niye derseniz 80 82 arası her tartiya çıktığımda değişti kilom
Yeni gelen eski arkadaşlar hoşgeldinizönce seviyorum sonra yoluyorum
Buradan ayrı kalmak artı kilo demektir net
Bu arada bu tartı 1 saat ac karnina yuruyus sonrası oncesinde tartilmaya cesaret edemedimGunaydin
Hoşbulduk canlar hayırlı cumalar
Bol eksili bir cuna olsun insaAllah
Diyet spor yok ams cuma diye bende tartildim 79.6 diyete giriyim dedikce yedim 76 nın ustü bende cok kotü duruyor hedefim 75 insaAllah
Yuruyus oncesi tartilsaydn daha az cikardnBu arada bu tartı 1 saat ac karnina yuruyus sonrası oncesinde tartilmaya cesaret edemedim9
Hadi ya bidahakine öyle yapayım insaAllahYuruyus oncesi tartilsaydn daha az cikardn
Kişiye göre degisiyor cnmHadi ya bidahakine öyle yapayım insaAllah
Bende oluyor öddm aynen. Bugun gun icinde sistim anlamadiğım bir sekilde. Ama zayıflamam gerektigini hala tam idrak etmis deilim ki bir turlu diyete tam donemedimKişiye göre degisiyor cnm
Kimisinde sabah ödemi fazla oluyor biraz hareketle atabiliyor
Gecmis olsun hasibecimSlm kizlar
Isten eve geldim kizlarla ugrasiyorum ucude hasta oldu emine kusuyor toparlayamadim aldik aksam acile goturduk ucunede ilac basladi hepsinin bogazi kotu olmus. Emine yeni ilacida kustu sanirim ona damardan baslicam yarin ilac vunku agizdan amtibiyotik aldimi kusuyor. Dr a yazdimda gormedi sabah donus yapar herhalde
Kilom gecen hafta 81.6
Bu hafta 81.1
Fark -0.5
Adetim gecikti bu ay daha dun anca sokuldu geliyor ondan bu hafta bu kadar oldu
Kilom 91.2 cok gec yazdim unuttum telastan
BildirimleriMerhaba kızlar
Geç oldu biraz hastayım
Kilom 99
Bu hafta aldım kilo. İradem azaldı hayır diyemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?