Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cuma demi yarın tey tey gene cuma geldi desene , sabah tartılıp soylerim adam diyete başladı bende başlamalıyım zira aynı kilodayız ama o 20 cm uzun benden

Tartinin pilini degistir istersen cnm

Gunaydin
Hoşbulduk canlar hayırlı cumalar
Bol eksili bir cuna olsun insaAllah
Diyet spor yok ams cuma diye bende tartildim 79.6 diyete giriyim dedikce yedim 76 nın ustü bende cok kotü duruyor hedefim 75 insaAllah

Gunaydin
Hoşbulduk canlar hayırlı cumalar
Bol eksili bir cuna olsun insaAllah
Diyet spor yok ams cuma diye bende tartildim 79.6 diyete giriyim dedikce yedim 76 nın ustü bende cok kotü duruyor hedefim 75 insaAllah
Bu arada bu tartı 1 saat ac karnina yuruyus sonrası oncesinde tartilmaya cesaret edemedim 9

Kişiye göre degisiyor cnm
Kimisinde sabah ödemi fazla oluyor biraz hareketle atabiliyor
Bende oluyor öddm aynen. Bugun gun icinde sistim anlamadiğım bir sekilde. Ama zayıflamam gerektigini hala tam idrak etmis deilim ki bir turlu diyete tam donemedim

Slm kizlar
Isten eve geldim kizlarla ugrasiyorum ucude hasta oldu emine kusuyor toparlayamadim aldik aksam acile goturduk ucunede ilac basladi hepsinin bogazi kotu olmus. Emine yeni ilacida kustu sanirim ona damardan baslicam yarin ilac vunku agizdan amtibiyotik aldimi kusuyor. Dr a yazdimda gormedi sabah donus yapar herhalde

Kilom gecen hafta 81.6
Bu hafta 81.1
Fark -0.5
Adetim gecikti bu ay daha dun anca sokuldu geliyor ondan bu hafta bu kadar oldu

Gecmis olsun hasibecim

Eksi olmanda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…