Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun canm.bei de bikac gun once hem kusma hem ishal perisan etti.karnina kramplar giriyordu
.resmen aglatti beni gece acile giitm.cok sukur serum ve ilacla gecti.gecem hafts da tansiymm dustuyine acile gitym.9.7 cikti.bu gece de disim agriyo felaket beynim zonkluyo sabah diş dr giderim.vallla ben bu aralar dökülüyrm resmen .biraz once parol ictm agrisi hafiflese uyuyacam.ha bi de okulda kizlar yaptgn diyeti bıraktn o yüzden böyle oldun.agir yiyincd dediler.moralimi de bozdular.yani sanki cok sagliksz bisey yapmisim gibi.meyvesz diyet olmazmis.

İyi geceler

Kilom sabitti bugün.

Az bi yürüyül yaptım ayağım topuğum belim giti

Sil baştan herşey
Bonus biraz menu yazalm.ancak oyle toparlarz.ya nerdeyse on yildir kilo vermeye calisyrm.2012 de 83 civark ve diyet yapyrdm.simdi 85 kiloyum.bu nasil bi döngü.simdiye kadar 100 kiloverip almismdr.

Dengeyi tutturmamz lazm.fazla yedihimz gün aksami az yiyip spor eklememiz lazm.bak bi arkadasm iki uc ayda 12 kilo falan verdi.5 ay falan gecti simdi 2 kilo almis tekrar 2 kiloyu verecem diyo.ama abartili pasta borek de yiyo.bi oturusta 6,8 cesit yiyo.ama leslie ve yuruyus yapiyo arada ve cok yedigi gun bi ogunu atliyo

Gecmis olsun tatlim
Insallah gece dişin uyutur

Bizim milletimiz zaten her konuda uzmandir :)) o yuzden ciddiye almaya değmez

Ya bir de istedigim kiloya gelemedigim icin kendimi basarisz hissediyrm.alısveris yaparken kendi kendime cok kızyrm keyif alamyrm..
Senin boyun kaçtı cnm

Hep diyorum ya kilo vermek icin disiplinli azimli sabirli olmak lazim :)
2 gün yapip 3 gun bozulursa anca yerimizde sayariz

Bir de uyumadan size komik bisey anlataym.gecen( 2,5 yasinda) kızıma hayvan resimleri gösterdm.tahmin ettryrdm.bazılarını bildi bilemediklerini de attı köpek ve ata benzetti.sonra maymun resmi cıktı.baktı baktı biseye benzetemedi.anne bu amca dedi.cok güldüm ya evrim teorisine inanma kızım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…