- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Gercekle yüzlesmek istemiyoruz sanırım.eksi olunca ben hatrlyrm onceki haftayi arti olunca unutuveriyrm :)Bildirimleri
Gecen hafta
Bugun
Fark
Seklinde yazsanizda, ne durumda oldugunuzu anlasak
Cok gecmis olsun canm.bei de bikac gun once hem kusma hem ishal perisan etti.karnina kramplar giriyorduSlm kizlar
Isten eve geldim kizlarla ugrasiyorum ucude hasta oldu emine kusuyor toparlayamadim aldik aksam acile goturduk ucunede ilac basladi hepsinin bogazi kotu olmus. Emine yeni ilacida kustu sanirim ona damardan baslicam yarin ilac vunku agizdan amtibiyotik aldimi kusuyor. Dr a yazdimda gormedi sabah donus yapar herhalde
Kilom gecen hafta 81.6
Bu hafta 81.1
Fark -0.5
Adetim gecikti bu ay daha dun anca sokuldu geliyor ondan bu hafta bu kadar oldu
Bonus biraz menu yazalm.ancak oyle toparlarz.ya nerdeyse on yildir kilo vermeye calisyrm.2012 de 83 civark ve diyet yapyrdm.simdi 85 kiloyum.bu nasil bi döngü.simdiye kadar 100 kiloverip almismdr.İyi geceler
Kilom sabitti bugün.
Az bi yürüyül yaptım ayağım topuğum belim giti
Sil baştan herşey
Gecmis olsun tatlimCok gecmis olsun canm.bei de bikac gun once hem kusma hem ishal perisan etti.karnina kramplar giriyordu
.resmen aglatti beni gece acile giitm.cok sukur serum ve ilacla gecti.gecem hafts da tansiymm dustuyine acile gitym.9.7 cikti.bu gece de disim agriyo felaket beynim zonkluyo sabah diş dr giderim.vallla ben bu aralar dökülüyrm resmen .biraz once parol ictm agrisi hafiflese uyuyacam.ha bi de okulda kizlar yaptgn diyeti bıraktn o yüzden böyle oldun.agir yiyincd dediler.moralimi de bozdular.yani sanki cok sagliksz bisey yapmisim gibi.meyvesz diyet olmazmis.
Senin boyun kaçtı cnmYa bir de istedigim kiloya gelemedigim icin kendimi basarisz hissediyrm.alısveris yaparken kendi kendime cok kızyrm keyif alamyrm..
Boyum 168 cok aşırı kilolu durmuyrm.bazen diyetteym deyince millet şaşırıyo.Senin boyun kaçtı cnm
Hep diyorum ya kilo vermek icin disiplinli azimli sabirli olmak lazim :)
2 gün yapip 3 gun bozulursa anca yerimizde sayariz
Boyumuz ayni sayilirmis benimde 170Boyum 168 cok aşırı kilolu durmuyrm.bazen diyetteym deyince millet şaşırıyo.
Hedefm.75 zaten:)Boyumuz ayni sayilirmis benimde 170
Kilon boyuna göre aşırı degil ama 75 falan daha hoş durur :)
Ilk hedef degilmiHedefm.75 zaten:)
Vallason hedef.su ana kadar ki performansımı degerlendirince son hedef oluyo.ilk hedef 82Ilk hedef degilmi
Topuk dikenimi var cnmİyi geceler
Kilom sabitti bugün.
Az bi yürüyül yaptım ayağım topuğum belim giti
Sil baştan herşey
Topuk dikenimi var cnm
Topuk dikeninde iğne batar gibi olurBilmiyorum ki var bi zıkkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?