Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama neden ya vallahi çok üzüldüm okuyunca benim senin zamanında çatı ağrım çok olurdu ağlatırdı beni.

Açma yatağı kendi açsın ya kaldıramıyorum de uzanamıyorum de. Neden senin yanında peki destek olmayacaksa?

Iradesizlik canım başka bir şey degil diyet modundan çok sıkıldım eşimde evde yiyip icip şişiyoruz tüm ev halkına yapınca bende yemeden edemiyorum düzenim bozuldu bir taraftanda ,nasıl eski düzene donucem bilmiyorum eşim yağsız salcasiz etsiz yemez hiç biri diyet yemeği olmuyor, kızlarda başka başka yemekler istiyor herseyi yemiyorlar, kendime farklı bir şey hazırlamaya taakatim kalmıyor işte böyleyken böyle şiştim

Bizde de öyle kuzum farklı yemek yapıyorum hep.
Etli salçalı yağlıda sorun yok kendine gel sen bi karataycısın

Herkese selam
Hastalara cok gecmis olsun Rabbim sifa versin kuxulara.
Ben dikkat ediyorum ama pazartesi bi hevesim azmim vardı kursdaki kahvalti herseyi degistirdi. Yazdigıniz menuleri okuyup kendime gelicegimi umutederek sizi takip ediyorum

Annenle konuş bence neden geldi madem tabiki sende destek olabildiğim ölçüde destek olursunda ikinci gebelik herzaman daha zor çünkü evde başka bir cocuk var onun zaten ilgiye alakaya ihtiyacı var seninde uykun ve yorgunlukların var bende ilkinde çok zor bir bebek doğurup annemi çok yormuştum ikincide herkes kaçtı:)) bizden ikinci neyseki ilki gibi zor bir bebek değildi ikisine tek başıma baktım ama bayaa zorlandım eşimde yurt dışında çalışıyordu o dönem Allah yardımcın olsun

Vallahi anlam veremiyorum.yorma kendini yapma.ya da acikca yardm iste.hadi kizkardesin bekar belki anlamaz ana annen hamileligi bilir sonucta.

Eşim gecede çalışıyor ya,birşey olursa yanında olacak sözde ama kalması beni daha çok yoruyor..gerek yok kalma dedim zaten,sinire kaldım 1 haftada.

Eskiler donuyor ben AlessiaLeon

valla ben sağlıklı ve ayarlı beslenmeye adapte olmaya çalışıyorum bonusum.
hımmmm son zamanlardasın yardım etmeli, düşünceli olmalı.
ben de berbatım. demir hapı değişikliği mahvetti beni kaç kilosun şu an?
Bizim evde de çok yeniyor ışıl tatlı olsa sorun olmasa sorun
ben de bu ara tatlıyı çok yiyorum yaaa

Gecmis olsun canım kim hastaydi

Bana da kimse den fayda yok. Hatta zararlari daha çok inan. Sonraki haftasonu badana yapilcak cok stresliyjm bir atlstsakta hazirlansam artik. Sanki hazirlanamicakmisim gibi gelmeye başladı. Subatta doguma yakin temizlikçi alcam buyuk seyler için. Mutfak dolabı, camlar, banyo icin. Geri kalanı da azar azar yapabilirim diye umuyorum.
Sanada üzüldüm. Benim annemde gamsizdir ama bu kadar da degildir yinede

Onlarda istemiyolarsa yemesinler.
Benimki 3 gün ekmeği kesti 4.gün revani istedi
Bizimkide çok alem tam buğday ekşi mayadan başka ekmek sürmüyor ağzına geçen beyaz ekmek vardı sabah kızarttım yemedi hepsi kaldı neymiş o kilo yapıyormuş tam buğday olmazsa yemezmiş Allahım dedim beni nelerle sınıyorsun adam kilo almiycam diyor ben bir sürü ekmek kızarttım şimdi bunlar ne olacak sanki dedim ekşi maya ekmek değil gömüyorsun kocaman dilimleri teee teee kime anlatıyorsun, seninki de iyiymiş ekmek yemiycem revani yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…