dun evi komple temizledim..bayağı yoruldum,akşam da annem bizde kalacaktı saat 10 olmuş benim elektrikli süpürge hala ortada,belim ağrıyor diye uzandım artık..inanır misiniz annem"kızım ben süpürürüm ne olacak" demedi yaa..
kimseye yük olmuyim diye herşeyimi kendim yapmaya çalışıyorum,annemle aramızda 2 sokak var aslında istese o da kızkardeşimde yardımcı olabilir ama kimsenin umrumda değil..
bu halimle yatağını ben actim,sabah kahvaltıyı ben hazırladım..başkası değil de kendi annen de merhamet etmeyince insanın çok zoruna gidiyor.
Iradesizlik canım başka bir şey degil diyet modundan çok sıkıldım eşimde evde yiyip icip şişiyoruz tüm ev halkına yapınca bende yemeden edemiyorum düzenim bozuldu bir taraftanda ,nasıl eski düzene donucem bilmiyorum eşim yağsız salcasiz etsiz yemez hiç biri diyet yemeği olmuyor, kızlarda başka başka yemekler istiyor herseyi yemiyorlar, kendime farklı bir şey hazırlamaya taakatim kalmıyor işte böyleyken böyle şiştimİyi akşamlar ❤
Çok yorgunum 2 gündür didiniyorum evde.
@HasibeG Geçmiş olsun yavruya.
@eboe eboem hoşgeldin çiçeeem
@mavipatikler maşallah derslerin çok güzelmiş allah kolaylık versin
@Tgcervanne0133 şafak kaç gülo eyimisin :)
@aijoo büşüm sen nassın kızın nasıl?
@ISILDURU ışılcım seni keyifsiz görmek üzüyo beni toparlan be kuzum gel yaz bana burdan özelden farketmez. Neyin var senin niye böyle oldun?
@60kiloyum sen nasılsın neler yapıyosun?
@rishrose görmedim sanki bugün seni
Bizde de öyle kuzum farklı yemek yapıyorum hep.Iradesizlik canım başka bir şey degil diyet modundan çok sıkıldım eşimde evde yiyip icip şişiyoruz tüm ev halkına yapınca bende yemeden edemiyorum düzenim bozuldu bir taraftanda ,nasıl eski düzene donucem bilmiyorum eşim yağsız salcasiz etsiz yemez hiç biri diyet yemeği olmuyor, kızlarda başka başka yemekler istiyor herseyi yemiyorlar, kendime farklı bir şey hazırlamaya taakatim kalmıyor işte böyleyken böyle şiştim
Annenle konuş bence neden geldi madem tabiki sende destek olabildiğim ölçüde destek olursunda ikinci gebelik herzaman daha zor çünkü evde başka bir cocuk var onun zaten ilgiye alakaya ihtiyacı var seninde uykun ve yorgunlukların var bende ilkinde çok zor bir bebek doğurup annemi çok yormuştum ikincide herkes kaçtı:)) bizden ikinci neyseki ilki gibi zor bir bebek değildi ikisine tek başıma baktım ama bayaa zorlandım eşimde yurt dışında çalışıyordu o dönem Allah yardımcın olsundun evi komple temizledim..bayağı yoruldum,akşam da annem bizde kalacaktı saat 10 olmuş benim elektrikli süpürge hala ortada,belim ağrıyor diye uzandım artık..inanır misiniz annem"kızım ben süpürürüm ne olacak" demedi yaa..
kimseye yük olmuyim diye herşeyimi kendim yapmaya çalışıyorum,annemle aramızda 2 sokak var aslında istese o da kızkardeşimde yardımcı olabilir ama kimsenin umrumda değil..
bu halimle yatağını ben actim,sabah kahvaltıyı ben hazırladım..başkası değil de kendi annen de merhamet etmeyince insanın çok zoruna gidiyor.
Aynen ya olmayınca akşam çayla ne yiycez derler oluncada eşim diyor bizi şişiriyorsun sanki ben şişmiyorum allah seni davul etsin diyorumBizim evde de çok yeniyor ışıl tatlı olsa sorun olmasa sorun
Aynen ya olmayınca akşam çayla ne yiycez derler oluncada eşim diyor bizi şişiriyorsun sanki ben şişmiyorum allah seni davul etsin diyorum
Vallahi anlam veremiyorum.yorma kendini yapma.ya da acikca yardm iste.hadi kizkardesin bekar belki anlamaz ana annen hamileligi bilir sonucta.dun evi komple temizledim..bayağı yoruldum,akşam da annem bizde kalacaktı saat 10 olmuş benim elektrikli süpürge hala ortada,belim ağrıyor diye uzandım artık..inanır misiniz annem"kızım ben süpürürüm ne olacak" demedi yaa..
Eşim gecede çalışıyor ya,birşey olursa yanında olacak sözde ama kalması beni daha çok yoruyor..gerek yok kalma dedim zaten,sinire kaldım 1 haftada.Ama neden yavallahi çok üzüldüm okuyunca benim senin zamanında çatı ağrım çok olurdu ağlatırdı beni.
Açma yatağı kendi açsın ya kaldıramıyorum de uzanamıyorum de. Neden senin yanında peki destek olmayacaksa?
Ben bi kızıma duyduğum merhamete bakıyorum bi anneme,anlam veremiyorum bende canım.Vallahi anlam veremiyorum.yorma kendini yapma.ya da acikca yardm iste.hadi kizkardesin bekar belki anlamaz ana annen hamileligi bilir sonucta.
Eskiler donuyorselamun aleyküm
aleyküm selam
bacılarım
ben geldim, ama
the madam oburisk geldi de diyebilirik
valla bu kaçıncı deneme kaçıncı pes ediş bilmiyorum
ama klasik bir sözle geldim, yeniden başlıyorum
yani şurda vereceğim 20 kilocuk , ne kadar zor olabilir ki dimi
valla ben sağlıklı ve ayarlı beslenmeye adapte olmaya çalışıyorum bonusum.İyi akşamlar ❤
Çok yorgunum 2 gündür didiniyorum evde.
@HasibeG Geçmiş olsun yavruya.
@eboe eboem hoşgeldin çiçeeem
@mavipatikler maşallah derslerin çok güzelmiş allah kolaylık versin
@Tgcervanne0133 şafak kaç gülo eyimisin :)
@aijoo büşüm sen nassın kızın nasıl?
@ISILDURU ışılcım seni keyifsiz görmek üzüyo beni toparlan be kuzum gel yaz bana burdan özelden farketmez. Neyin var senin niye böyle oldun?
@60kiloyum sen nasılsın neler yapıyosun?
@rishrose görmedim sanki bugün seni
hımmmmdun evi komple temizledim..bayağı yoruldum,akşam da annem bizde kalacaktı saat 10 olmuş benim elektrikli süpürge hala ortada,belim ağrıyor diye uzandım artık..inanır misiniz annem"kızım ben süpürürüm ne olacak" demedi yaa..
ben de berbatım. demir hapı değişikliği mahvetti beniIradesizlik canım başka bir şey degil diyet modundan çok sıkıldım eşimde evde yiyip icip şişiyoruz tüm ev halkına yapınca bende yemeden edemiyorum düzenim bozuldu bir taraftanda ,nasıl eski düzene donucem bilmiyorum eşim yağsız salcasiz etsiz yemez hiç biri diyet yemeği olmuyor, kızlarda başka başka yemekler istiyor herseyi yemiyorlar, kendime farklı bir şey hazırlamaya taakatim kalmıyor işte böyleyken böyle şiştim
ben de bu ara tatlıyı çok yiyorum yaaaBizim evde de çok yeniyor ışıl tatlı olsa sorun olmasa sorun
Eskiler donuyorben AlessiaLeon
Gecmis olsun canım kim hastaydiGünaydın, ben geldim
Zor, hastalıklı bir süreç geçirdik, hala da devam ediyor, bu süreçte sporu bırakmak zorunda kaldım devam etmeyeceğim artık..
Diyete de devam edemedim şuan 97 kiloyum.. +3 yani..Yılbaşına kadar tartılmadan diyete devam etmek istiyorum.. Tekrar odaklanmam lazım, yoksa hızla geri geliyor kilolar..
Etiket bildirimi gelmedi bana şaşirdımmm
Canim evde Leslie ile devam etsen. Birakma pes etmeGünaydın
Herkesler iyidir inşallahBizim kız hasta biraz, onun dışında ben tekrar şişmeye başladım sporu bırakıp yemeye başlayınca.. Ben de durumlar böyle
Bana da kimse den fayda yok. Hatta zararlari daha çok inan. Sonraki haftasonu badana yapilcak cok stresliyjm bir atlstsakta hazirlansam artik. Sanki hazirlanamicakmisim gibi gelmeye başladı. Subatta doguma yakin temizlikçi alcam buyuk seyler için. Mutfak dolabı, camlar, banyo icin. Geri kalanı da azar azar yapabilirim diye umuyorum.dun evi komple temizledim..bayağı yoruldum,akşam da annem bizde kalacaktı saat 10 olmuş benim elektrikli süpürge hala ortada,belim ağrıyor diye uzandım artık..inanır misiniz annem"kızım ben süpürürüm ne olacak" demedi yaa..
Bizimkide çok alem tam buğday ekşi mayadan başka ekmek sürmüyor ağzına geçen beyaz ekmek vardı sabah kızarttım yemedi hepsi kaldı neymiş o kilo yapıyormuş tam buğday olmazsa yemezmiş Allahım dedim beni nelerle sınıyorsun adam kilo almiycam diyor ben bir sürü ekmek kızarttım şimdi bunlar ne olacakOnlarda istemiyolarsa yemesinler.
Benimki 3 gün ekmeği kesti 4.gün revani istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?