Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Basmıyorum ağrıyo zaten. Şimdi sabah hiç basamıycam

Dışarda yürümiycem evde yapıcam bu ayakla dışardaki zemin kötü yapıyo iyice
Yatayım artık iyi geceler mefkuş
Evde spor yaparsanda mutlaka ayakkabi giy cnm

Bende yatiyom iyi geceler

Gecmis olsun hasibecim

Eksi olmanda güzel
Sagol cnm ❤
Sagol cnm sizede gecmis olsun ❤
İyi geceler

Kilom sabitti bugün.

Az bi yürüyül yaptım ayağım topuğum belim giti

Sil baştan herşey
Gecmis olsun cnm ❤

Benimde bugun 3. Gunu orucumun bu defa biraz sarsti adetimin yogun gunune denk geldigi icin herhalde. Ha bire yemek hayalleri kuruyorum. Diyorum serbest gun verirlerse sunlari bunlari yicem ben kizlarin yaninda duruyorum kocamsagolsun temizlik yapiyor. Yarin kvyi almaya gidecek yalnizken yemizlik yapamam cocuklarla diye aksamdan giristi temizlige

Slm kizlar
Dun yorgun oldugum icin aksam mutfagi toplamamistim. Sabah orayi topladim kizlara kahvalti hazirladim. Yemegimi pisirdim. Oglen oldu kendim yemek yedim. Esim kvyi almaya gitti dedim gitmeden ufakligi uyut. Simdi o uyurken ortancayla buyugu yikicam aksama kalmadin dedim. Oyle isler gucler iste ev telasesi var bugun. Aksam yemekten sonra menu yazarim insallah

Cocuklar gece uyurken usumesinler diye oglen yikayayim dedim elektrik kesildi simdide iyi mi insallah uzun surmez
Gideyimde evlatlarima tarhana corbasi icireyim icleri isinsin

Kac kiloya düştün masallah acliga alistin iyice niyetinden sasirmadan devam
3 gunluk aclik sonrasi geciken adetimin odemlerimde gitti bu sabah 78.9 ciktim cnm

78 mi
Helâl olsun vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…