Basmıyorum ağrıyo zaten. Şimdi sabah hiç basamıycamTopuk dikeninde iğne batar gibi olur
Alti yumusak ayakkabi giymen lazim
Evde bile yalinayak basma
Evde spor yaparsanda mutlaka ayakkabi giy cnmBasmıyorum ağrıyo zaten. Şimdi sabah hiç basamıycam
Dışarda yürümiycem evde yapıcam bu ayakla dışardaki zemin kötü yapıyo iyice
Yatayım artık iyi geceler mefkuş
Sagol cnm ❤Gecmis olsun hasibecim
Eksi olmanda güzel
Sagol cnm sizede gecmis olsun ❤Cok gecmis olsun canm.bei de bikac gun once hem kusma hem ishal perisan etti.karnina kramplar giriyordu
.resmen aglatti beni gece acile giitm.cok sukur serum ve ilacla gecti.gecem hafts da tansiymm dustuyine acile gitym.9.7 cikti.bu gece de disim agriyo felaket beynim zonkluyo sabah diş dr giderim.vallla ben bu aralar dökülüyrm resmen .biraz once parol ictm agrisi hafiflese uyuyacam.ha bi de okulda kizlar yaptgn diyeti bıraktn o yüzden böyle oldun.agir yiyincd dediler.moralimi de bozdular.yani sanki cok sagliksz bisey yapmisim gibi.meyvesz diyet olmazmis.
Gecmis olsun cnm ❤İyi geceler
Kilom sabitti bugün.
Az bi yürüyül yaptım ayağım topuğum belim giti
Sil baştan herşey
Ihmal etme git dr a cnm yoksa haftasonu gecmezBir ağrı kesicinin etkisi 2.5. 3 sast kadarmış.bu gece test ettim
Bonus canım benimYarın akşama inş eksiksiz yazalım
@ISILDURU
60kiloyum
huzurunmeraklisi
rishrose
maralgozlu
@Muhfamus
Bu sabah gittim.cok kötü iltihaplanmış dedi.antibiyotik verdi bitince bi daha gidecemIhmal etme git dr a cnm yoksa haftasonu gecmez
Yarın akşama inş eksiksiz yazalım
@ISILDURU
60kiloyum
huzurunmeraklisi
rishrose
maralgozlu
@Muhfamus
Kac kiloya düştün masallah acliga alistin iyice niyetinden sasirmadan devamGunaydin kizlar
Cok sukur bugun yemeye basliyorum Allah kimseyi aclikla sinamasin
Hepinize iyi pazarlar diliyorum
3 gunluk aclik sonrasi geciken adetimin odemlerimde gitti bu sabah 78.9 ciktim cnmKac kiloya düştün masallah acliga alistin iyice niyetinden sasirmadan devam
78 miCocuklar gece uyurken usumesinler diye oglen yikayayim dedim elektrik kesildi simdide iyi mi insallah uzun surmez
Gideyimde evlatlarima tarhana corbasi icireyim icleri isinsin
3 gunluk aclik sonrasi geciken adetimin odemle7rimde gitti bu sabah 78.9 ciktim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?