- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
IvettttYarın mı gidiyosun?
Hadi bakalim az kaldi hayirli haberlerle gel insallahYarın doğum icin gun almaya gidecegim cok heyecanliyim bi yandan,midem kayniyor diger yandan he birde hic ısınamıyorum..kısaca ıyi değilimim hic
Ivetttt
Selam bende aldim basimi gidiyorum. Doguma kacla gitcem hic bilmiyorum
Sagolasin tatlim
Insallah yaza kadar bu işi halledip son şişko kışı yaşamış olacaz :))
Sen karataymi yapiyordun ketomu
Son zamanlarda ketoyu dinlemeye basladim belki bende deneyebilirim
Iyi geceler canlar nasılsınız bende 1 ocakla start verme niyetindeyim inşallah birbirimize destek olup hedef belirlersek süper olur bonus vardır sende bir plan bu konuyla ilgili önerini alalım bir dal :)
Canım hayırlı doğumlar diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz beklenen gün geldi deseneYarın doğum icin gun almaya gidecegim cok heyecanliyim bi yandan,midem kayniyor diger yandan he birde hic ısınamıyorum..kısaca ıyi değilimim hic
Oovv sen gelirmiydin buraya mübarek
[/QUOTE
Geldim mübarek:)) dev kilolarimla geldim utanmadan sıkılmadan hala yiyorum
Bende takvim sipariş ettim yarın gelicek hemen çizelgeyi uyguluycam ama üstüne perde cekmiycem şeffaf hatunam:)Yıllık zinciri kırma çizelgesi uygulayacam ben. Astım bile duvarıma üstünede perde çektim.
Eski türk filmlerinde olurdu ya gidenin mektubu duvarda üstündr perde
Gizzz anamm düşüncesi bile gözlerimi pörtletti senin ağzın bal yesin :)Işıl bayrama kadar 65 olmuşsun düşünsene bi
Gizzz anamm düşüncesi bile gözlerimi pörtletti senin ağzın bal yesin :)
Zaten sen çok romantik hatunsun bilirim ben çok net :)Ben tüllü müllü romantik olsun dedim :)) ne takvimi nerden şey ettin?
Dur sen kardeşim 68 olmuş ömründe ilk kez hamile ya :)) daha doğuma 4 ay var hemen zayıflayıp ömrümde ilk kez ondan zayıf bir kaç ay banada nasip olsunSen 65 olmalısın artık yaa bende 80 olmalıyım.
2020 deki en büyük hedefim amacım kilo vermek.
Zaten sen çok romantik hatunsun bilirim ben çok net :)
Takvim anıtkabir derneğinden internet adresinden girip alınabiliyor harika 12 adet anlamlı dev takvim geçen senede almıştım dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?