- 28 Eylül 2015
- 5.406
- 15.244
- 248
Sorun ordan cikti. Benim annem gelmedi kaynanam geldi dün. Tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum. Allahim kimseyi kimseye muhtaç etmesin baskada birsey demiyorumTabiki yapamazsın kuzum sen bebek eşyalarını hazırla ütüle o bile büyük iş.
Madem kadın gelicek iki iş olmasın.
Anneler yardım etsin biraz etmezler mi?
Bu biraz beni andirdi
Iyi geceler canlar nasılsınız bende 1 ocakla start verme niyetindeyim inşallah birbirimize destek olup hedef belirlersek süper olur bonus vardır sende bir plan bu konuyla ilgili önerini alalım bir dal :)
Beni de etket yapsan sasircam bi gün
Beni de etket yapsan sasircam bi gün
Hee hee inandimEtikete indirgemek istememişimdir
Amin cnm insallahSlm kizlar
Bu hafta ortasi tatil cok iyi gelecek insallah. Burda carsamba pazari var meshur sosyate pazari boztanli pazaru gibi bir pazar. Oraya gidip azici alisveris yapmayi istiyorum. L beden tuniklerim bol geliyor saga sola gezmeye guderken emanet gibi duruyorlar 2-3 tane m beden alasim var (Allah'im bu cumleleri kuruyurum ya cok sukur halime. Bu cumleleri s beden olarakta soylememi sen nasip et YaRabbim AMIIINNNN)
Hayırlısıyla kavuşun canimiyi akşamlar hepinize kızlar.. netim bitmişti ondan gelemedim..cuma günü sabah 8 de doğumum ınşallah..
Simdiden hepinize saglikli,mutlu,huzurlu,bereketli,aileniz ve sevdiklerinizle iyi seneler
Hayirlisiyla saglikla al cnm kucagina insallahiyi akşamlar hepinize kızlar.. netim bitmişti ondan gelemedim..cuma günü sabah 8 de doğumum ınşallah..
Simdiden hepinize saglikli,mutlu,huzurlu,bereketli,aileniz ve sevdiklerinizle iyi seneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?