Valla cafe işi gerçekten zorlar insanı ,kardeşinle açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam dimi, kekler poğaçalar tam kilo alma yeriDoğru söylüyorsun haklısın da, eskisi gibi iradeli değilim bir kafede çalışıyor olmam birde aç bırakıp kendimi sonra saçmalamam bunları düzeltmen lazım....
Slm kizlar.
Gelemedim bugun yogunluktan
Kizlarda hasta dr getirdim bronsit olmuslar hem antibiyotik hem de hava basladik
Bu hafta serbest gun yaptim. Uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuz kalinca odemlerimi atamadim sanirim
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 79.4
Fark +0.4
Tesekkur ederim cnm. Kt ye 3 ya da 4 hafta kaldi adet gunume gore ayarlicam
Bende bir sikinti olmadi cnm. 3 gunluk acliklarda usuyorum sadece o da normal tabi
Tesekkr ederim cnm ❤
Evet evet aynen öyle durumlar ....Valla cafe işi gerçekten zorlar insanı ,kardeşinle açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam dimi, kekler poğaçalar tam kilo alma yeri
Geçmiş olsun ....Hayirli cumalar
Geçen hafta 81 küsür
Bu hafta yine aynı
Küsüratını söyleyemiyorum tartim bozuldu galiba.
İki haftadır hastayım anca göz acabildim.
@hergaf şu An başım ağrıyor yaticam gibi gorunuyor. akşam veya yarın sorularını yanitlayabilirim.
Toparlarsın canım karatay mı yapıcaksın yine Sen o şekilde iyi kilo veriyorsunBak frida bende 74 lerden nerelere geri döndüm
Baya uzun süre de korumuşsun aslında canım3 sene sağlıklı beslendim kilomu korudum vede verdim sonra ne olduysa bana iştah patlaması yaşadım hoppp kilolar geri geldi
Şu verilen kila geri alınmasaydı hiç bir problemimiz olmuyacaktı3 sene sağlıklı beslendim kilomu korudum vede verdim sonra ne olduysa bana iştah patlaması yaşadım hoppp kilolar geri geldi
Aynen canım ac kalmadan kilo verdiren tek yöntem karatay gene o hep o :)Toparlarsın canım karatay mı yapıcaksın yine Sen o şekilde iyi kilo veriyorsun
Harika neler yapıcaksın ben merak ediyorum :)Ben geldimyeni diyet listemle
Amin canım inşallahBaya uzun süre de korumuşsun aslında canımyeniden gider İnsAllah
Sagol cnm ❤Geçmiş olsun bebiklere çabuk toparlarlar inşallah....
Kilomu bildireyim malesef 87.2(
Gecmis olsun cnmSlm kizlar.
Gelemedim bugun yogunluktan
Kizlarda hasta dr getirdim bronsit olmuslar hem antibiyotik hem de hava basladik
Bu hafta serbest gun yaptim. Uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuz kalinca odemlerimi atamadim sanirim
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 79.4
Fark +0.4
Tesekkur ederim cnm. Kt ye 3 ya da 4 hafta kaldi adet gunume gore ayarlicam
Bende bir sikinti olmadi cnm. 3 gunluk acliklarda usuyorum sadece o da normal tabi
Tesekkr ederim cnm ❤
Her kafede calisan kilolumu cnm :))Doğru söylüyorsun haklısın da, eskisi gibi iradeli değilim bir kafede çalışıyor olmam birde aç bırakıp kendimi sonra saçmalamam bunları düzeltmen lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?