Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızçelerim yeni yılda keyifler nasıl ,hadi bakalım silkelenip kendimize gelelim artık, 1 ocakta startı verdim 4 ayda istersek hepimiz fazlaliklarimizi atabiliriz, yedik içtik bitti gitti hepsi 2019 da kaldı, herşeyin tadını biliyoruz bismillah diyip başlayalım, hadi şimdi kış yaza nasıl saklanacak bu kilolar abowww

Slm cnm hadi yeni yilda daha zayif olalim

Isildan bekledigimiz hareketler geldi

Adını duymuştum diyetin ama zor diye hatırlıyorum, tekrar bakarım. Haftanın başında frenlemiştim kendimi, iki gündür yine abarttım. Sürekli kendime telkinde bulunuyorum dikkat etmem hususunda, şimdilik iki öğünlü yeme sistemini uyguluyorum ve aralarda kaçırmamaya dikkat ediyorum. Akşam 5 ile 8 arası çok yiyorum onu engelleyebilirsem çok iyi olacak.
Slm kizlar
Arabadayiz eve donuyoruz alisveristen. Aksama size bir surprizim var
Çok merak ettim, öncesi sonrası fotoyu gördüm,giysilerin içinde seni de görseydik daha motife olurduk
Tebrikler çok kararlı ilerliyorsun, ne kadar kaldı Kt ne

hoşgeldin. hadi bakalım kopmak yok artık.

Hoşgeldin cano nerelerdesin sen dön artık

Biz gördük müthiş zayıfladı canlıda gördüm:))

Hoşgeldin, nasılsın, epeydir karşılaşamıyoruz seninle, veremesende almıyorsun da, bu da büyük bir başarı

Bu seviyeli sistemi uygulayanlar tekrar kilo aldılar mı ya da herhangi bir sağlık sorunu yaşadılar mı sonrasında, merak ediyorum. y.o.l.c.u nisan34
Bonus sen biliyorsundur durumlarını arkadaşların, nisanı arada görüyorum 80 kilo civarında yanlış hatırlamıyorsam, kaçla bitirmişti acaba
Çabuk alan bir yapım var, geri gelir diye korkuyorum, birde bende çarpıntı yapıyordu, böyle bir şey yaşayan var mı uygulayanlarda
@ HasibeG

Hoşgeldin, nasılsın, epeydir karşılaşamıyoruz seninle, veremesende almıyorsun da, bu da büyük bir başarı
İyiyim canım sağol sen nasılsın

Aslında bu kiloda olmak başarı değil, ama inan daha fazla almamak için bile çaba sarfediyorum. sadece kendi sağlığım için Bi şeyler yapmıyorum diye canım sıkılıyor. İşe yanımda yemek götürdüm birkaç sefer başarılı olamadım. yine ordaki zararlı yiyeceklerden yedim yanii çok ayıp

Mutlaka öyledir, Maşaallahı var, 105 lerden 70 lere indi. Bir ben beceremedim o seviyeli sistemi, iki kez denedim olmadı
Hala seviyelerimi yapmayı düşünüyorsun, bana çok zor görünüyor. bende ne yapacağımı bilmiyorum 2 öğün beslenmemi yapsam napsam. yedigim herşeyin sağlıklı olmasına dikkat etsem gibi gibi aklım karışık

Bana seviyelerden daha kolay geldi cnm

Ben cok hesap kitap yapmadan
ekmek tahil bakliyat meyveden uzak durup
Yağ pro sebze türüyle ilerlemek istiyorum
Bakalim göricizzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…