Merhabalaaar, günaydııın ben gelldiiiiim: )
Nasılsınız neler yapıyorsunuz, inşallah keyifler yerindedir yeni bir yıla girdik 2020 de tüm hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanızı diliyoruuum yeni yıl kelebeklerim
Daimi bir kacak olarak sizleri özledim. arada gelip kapı aralığından baktım gittim gelmeye pek yüzümde yoktu ortalama hergün plan yapıp kafeye gidince bozuyorum
Çok kilo almadım yine 110 ile 112 kilo arasında gidip gelip formumu koruyorum
tabi bu durum benim için sağlık yönünden riskli, neyse yeni yılda biraz hafiflerim umarım dikkat edicem daha sık sizinle olmak istiyorum kendinize iyi davranın görüşmek üzere
Isildan bekledigimiz hareketler geldiSelam kızçelerim yeni yılda keyifler nasıl ,hadi bakalım silkelenip kendimize gelelim artık, 1 ocakta startı verdim 4 ayda istersek hepimiz fazlaliklarimizi atabiliriz, yedik içtik bitti gitti hepsi 2019 da kaldı, herşeyin tadını biliyoruz bismillah diyip başlayalım, hadi şimdi kış yaza nasıl saklanacak bu kilolar abowww
Iyi geceler cnmGünaydın
Adını duymuştum diyetin ama zor diye hatırlıyorum, tekrar bakarım. Haftanın başında frenlemiştim kendimi, iki gündür yine abarttım. Sürekli kendime telkinde bulunuyorum dikkat etmem hususunda, şimdilik iki öğünlü yeme sistemini uyguluyorum ve aralarda kaçırmamaya dikkat ediyorum. Akşam 5 ile 8 arası çok yiyorum onu engelleyebilirsem çok iyi olacak.Gunaydinnnn 2020
1 senemiz daha geride kaldi
Allah saglik verirse bidahaki yilbasinda nasil olacaz bakalim :))) vucudumuza ne verirsek öyle olacaz
YouTube da keto kafasi kanalini dinliyorum
Kadin, sadece kilo görünüş olarak degil ruhen, mental olarak da degistigini anlatiyor
Karbon beyin hucrelerini yiyip bitiriyor
Insan yorgun halsiz depresyonda oluyor
Benim son zamanlarda oldugum gibi
Insallahhh cuma günü basliyorum
Beraber yapmak isteyen varmi
hergaf
60kiloyum
Siz ne dersiniz katilirmisiniz bana
Bonusu etiket yapmiyom
Çok merak ettim, öncesi sonrası fotoyu gördüm,giysilerin içinde seni de görseydik daha motife olurdukSlm kizlar
Arabadayiz eve donuyoruz alisveristen. Aksama size bir surprizim var
Merhabalaaar, günaydııın ben gelldiiiiim: )
Nasılsınız neler yapıyorsunuz, inşallah keyifler yerindedir yeni bir yıla girdik 2020 de tüm hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanızı diliyoruuum yeni yıl kelebeklerim
Daimi bir kacak olarak sizleri özledim. arada gelip kapı aralığından baktım gittim gelmeye pek yüzümde yoktu ortalama hergün plan yapıp kafeye gidince bozuyorum
tabi bu durum benim için sağlık yönünden riskli, neyse yeni yılda biraz hafiflerim umarım dikkat edicem daha sık sizinle olmak istiyorum kendinize iyi davranın görüşmek üzere
Hoşgeldin cano nerelerdesin sen dön artıkMerhabalaaar, günaydııın ben gelldiiiiim: )
Biz gördük müthiş zayıfladı canlıda gördüm:))Adını duymuştum diyetin ama zor diye hatırlıyorum, tekrar bakarım. Haftanın başında frenlemiştim kendimi, iki gündür yine abarttım. Sürekli kendime telkinde bulunuyorum dikkat etmem hususunda, şimdilik iki öğünlü yeme sistemini uyguluyorum ve aralarda kaçırmamaya dikkat ediyorum. Akşam 5 ile 8 arası çok yiyorum onu engelleyebilirsem çok iyi olacak.
Çok merak ettim, öncesi sonrası fotoyu gördüm,giysilerin içinde seni de görseydik daha motife olurduk
Tebrikler çok kararlı ilerliyorsun, ne kadar kaldı Kt ne
Mutlaka öyledir, Maşaallahı var, 105 lerden 70 lere indi. Bir ben beceremedim o seviyeli sistemi, iki kez denedim olmadıBiz gördük müthiş zayıfladı canlıda gördüm:))
Hoşgeldin, nasılsın, epeydir karşılaşamıyoruz seninle, veremesende almıyorsun da, bu da büyük bir başarıMerhabalaaar, günaydııın ben gelldiiiiim: )
İyiyim canım sağol sen nasılsınHoşgeldin, nasılsın, epeydir karşılaşamıyoruz seninle, veremesende almıyorsun da, bu da büyük bir başarı
Hala seviyelerimi yapmayı düşünüyorsun, bana çok zor görünüyor. bende ne yapacağımı bilmiyorum 2 öğün beslenmemi yapsam napsam. yedigim herşeyin sağlıklı olmasına dikkat etsem gibi gibi aklım karışıkMutlaka öyledir, Maşaallahı var, 105 lerden 70 lere indi. Bir ben beceremedim o seviyeli sistemi, iki kez denedim olmadı
Sağol canım inşallahSlm cnm hadi yeni yilda daha zayif olalim
Isildan bekledigimiz hareketler geldi
Sağol canım evet daha sık buralarda olacağımhoşgeldin. hadi bakalım kopmak yok artık.
Bana seviyelerden daha kolay geldi cnmduymuştum diyetin ama zor diye hatırlıyorum, tekrar bakarım. Haftanın başında frenlemiştim kendimi, iki gündür yine abarttım. Sürekli kendime telkinde bulunuyorum dikkat etmem hususunda, şimdilik iki öğünlü yeme sistemini uyguluyorum ve aralarda kaçırmamaya dikkat ediyorum. Akşam 5 ile 8 arası çok yiyorum onu engelleyebilirsem çok iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?