Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay olurmukiii

Sende de mi yen8 başlangıç var ?
Ben Eylül sonu tr ye gitmistim 92 kiloyla döndükten sonrada bi türlü toparliyamadim
Uzun saat calistigim icin 94-96arasi gidip geliyordum
Son 2 haftadir fazla calismacinca kilo birden cikiverdi :))
Allahin izniyle bugün saglikli beslenmeye basladim

Biz istersek neden olmasin cnm
Hatta sen dikjat edince cok güzel verebiliyosun
Yeterki karbona sınır getir, aç birakma kendini

nisan34 bilmiyorum cumadan cumaya geliyor sohbetimiz yok ki arkadaşla

y.o.l.c.u uyuz bi insandı halen uyuz yani diyet formundan heçç bişey eksiltmedi gözünü yediğim
Yediğim neyi desem sağlıksızlığından bahsediyor bana. Çünkü kendi eski yaptıklarını yapmıyo artık yani sadece kilo vermek için bişey yapmadı hayatında ciddi değişiklikler yaptı.

Hepinize hayirli cumalar nasilsiniz devam ediyorsunuz ne guzel ben bi koy verdim duzelemiyorum once gruba ara verdim sabitim diye sonra aldim da aldim 119.5 oldum yemin ettim bozdum basladim basladim bozdum ondeki koca göbek artik sinir ediyo ama bir turlu baslayamiyorum

Yeni yılın enerjisiyle saglikli beslenmeye baslasana cnm

Yetmedimi yedigimiz

Geçmiş olsun canım

Slm kizlar.
Gelemedim bugun yogunluktan
Kizlarda hasta dr getirdim bronsit olmuslar hem antibiyotik hem de hava basladik

Bu hafta serbest gun yaptim. Uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuz kalinca odemlerimi atamadim sanirim
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 79.4
Fark +0.4

Tesekkur ederim cnm. Kt ye 3 ya da 4 hafta kaldi adet gunume gore ayarlicam
Bende bir sikinti olmadi cnm. 3 gunluk acliklarda usuyorum sadece o da normal tabi
Sağol canım inşallah bu arada sanada kocaman bir maşallah ve nazar boncuğunu bırakalım
Tesekkr ederim cnm ❤

Doğru söylüyorsun haklısın da, eskisi gibi iradeli değilim bir kafede çalışıyor olmam birde aç bırakıp kendimi sonra saçmalamam bunları düzeltmen lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…