Hoşbuldum iyiyim ablacım kilo al ver öyle dolanıp duruyorumHosgeldin cnmnasilsin ne var ne yok :)
Sağol canım nasılsınhoşgeldin kuzum
afiyet olsun canım. düzene girersin merak etme. sen yeterki başla. ama bence 3 dilim ekmeği unut artık. 0 fazladan bir dilimin yerine peynir güzel ve tok tutucu olurdu
kolay gelsin canım ve çok geçmiş olsun. salgın var.
Bende kilo dışında iyiyimHoşbuldum iyiyim ablacım kilo al ver öyle dolanıp duruyorumsen nasılsın?
Olur ekmeği azaltayımhoşgeldin kuzum
afiyet olsun canım. düzene girersin merak etme. sen yeterki başla. ama bence 3 dilim ekmeği unut artık. 0 fazladan bir dilimin yerine peynir güzel ve tok tutucu olurdu
kolay gelsin canım ve çok geçmiş olsun. salgın var.
Yapmak istiyorum ama yapamıyorum, hep aklımda ama belki tekrar denerimHala seviyelerimi yapmayı düşünüyorsun, bana çok zor görünüyor. bende ne yapacağımı bilmiyorum 2 öğün beslenmemi yapsam napsam. yedigim herşeyin sağlıklı olmasına dikkat etsem gibi gibi aklım karışık
Hadi inşallah, takipteyimGunaydinnnn
99 kiloyla startı verdim insallahhh hadi bismillahhh
Hedefim bu ay haliyle fazla verebilecim icin ay sonu 89.9 olmak
Sonraki aylar hedef 5 kilo
Veee 1 haziranda 68 kilo insallah
Ah ah gönül istiyor da içimdeki canavar izin vermiyor, tekrar tekrar deneyecem inş
Sen kafana koyduysan yaparsın, uygulamada iyisin, korumada kötüBana seviyelerden daha kolay geldi cnm
Ben cok hesap kitap yapmadan
ekmek tahil bakliyat meyveden uzak durup
Yağ pro sebze türüyle ilerlemek istiyorum
Bakalim göricizzz :)))
Ne yaptı çok merak ettim, niye burayla paylaşmıyor@nisan34 bilmiyorum cumadan cumaya geliyor sohbetimiz yok ki arkadaşla
@y.o.l.c.u uyuz bi insandı halen uyuz yani diyet formundan heçç bişey eksiltmedi gözünü yediğim
Yediğim neyi desem sağlıksızlığından bahsediyor bana. Çünkü kendi eski yaptıklarını yapmıyo artık yani sadece kilo vermek için bişey yapmadı hayatında ciddi değişiklikler yaptı.
Geçmiş olsun, ben de hastayım ikimizde toparlanınca konuşuruz diyetiHayirli cumalar
Geçen hafta 81 küsür
Bu hafta yine aynı
Küsüratını söyleyemiyorum tartim bozuldu galiba.
İki haftadır hastayım anca göz acabildim.
hergaf şu An başım ağrıyor yaticam gibi gorunuyor. akşam veya yarın sorularını yanitlayabilirim.
Evet üşüttüm canım, şükür toparladım biraz, teşekkür ederimGeçmiş olsun canım üşütdün mü dikkat et kendine yarın pazar biraz dinlenip iyi hissedersin umarım
Önce tebrik ederimGünaydın.
Sınava gidiyorum heycandan stresten lokma yiyecek halim yok inş kötü olmam orda artık hayırlısı olsun.
Kızımın ateşi hiç düşmüyor gece başındaydım sadece hafifletiyorum ağlayıp duruyo. Tekrar götürücem geçmezse.
Şimdilik böyle görüşürüz inş
Kolay gelsin ablacım inşallah veririz yaza kadarBende kilo dışında iyiyim
Insallah yaza kadar verip kurtuluruz cnm
Cuma tekrar basladim
Tebrikler cano unutmamak için arabayı sık sık kullanHeyirli haftalar ❤
Teşekkür ederim hepinize üstümden yük kalktı.
Sağol canım nasılsın
Bunun için üzülme canım aldığın gibi yeniden verirsin
kilo aldım saraycam. pek mutlu değilim o nedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?