- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Geçmiş olsun canım, ortalıkta bayağı hastalık var hava soğuk çocuklar etkileniyorGunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
çok çok geçmiş olsun.tam hastalık dönemleriGunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
Cok gecmis olsinGunaydin
Beslenmen nasıl bilmiyorum, kahvaltı yaptın mı istersen peynirli bir omlet yap kendine, yada eti form un kızarmış ekmekleri ile krem peynir yiyebilirsin ekmek peynir benide zorluyor ama geceleri daha çok ....günaydın hepinize güzel hatunlar.nasılsınız.ben yine aklımda karbonlarla yaşamaya başladım.nereye baksam ekmek arası peynirler görüyorum.sanırım bu işi başarmak zor yine başa dönmek korkutuyor beni
Yeni mi başladın diyetisyene merak ettim ben bu beslenme şeklini yapmak istiyorum ama uzun açlığa dayanamıyorum günlük listelerini yazabilseydin bizlerede örnek olurdu :)Ben de biraz kilo vermistim.simdi diyetisyene gittim.16 8 aralikli oruc diyeti var ya.onu verdi.1 detox suyu..
Kilom 88.9 boyum 1.62
Yarin apartman gunu var..offf yemeyecegim..ins salata vardir
beslenmem gündüzleri daha dengeli akşamları maalesef bu ara aklım fikrim yemekte.çikolata cips nerde zararlı bir şey varsa canım çekiyor.akşam o mutfaga hiç girmemek lazım.eskiler boşa kilitlemiyorlarmış mutfaklarıBeslenmen nasıl bilmiyorum, kahvaltı yaptın mı istersen peynirli bir omlet yap kendine, yada eti form un kızarmış ekmekleri ile krem peynir yiyebilirsin ekmek peynir benide zorluyor ama geceleri daha çok ....
Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.
Tesekkur ederim cnm
Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm
Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir
Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldimataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde
Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye
Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi
Hah iste kursun gecirmez kahveha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok
Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum
Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu
Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek
Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim
Canım çok geçmiş olsun. Serum iyi gelir daha çabuk toparlar inşallah. Allah şifa versin. Benim de oğlan daha iyi bugün azcık yemek yedi. Şükürler olsun.Gunaydin
diyetisyen ..Yeni mi başladın diyetisyene merak ettim ben bu beslenme şeklini yapmak istiyorum ama uzun açlığa dayanamıyorum günlük listelerini yazabilseydin bizlerede örnek olurdu :)
yok mu canim toplum saglik merkezi.bana gore verdi yanlis yonlendirmek istemem..izni olmadan paylasmak ..bilemedim canimdiyetisyen ..
bugun 2.gunum ben de yeni deneyecegim.
Menulerin süperNe yapiyosunuz millet
Ne var ne yok :))
Bi aksilik olmazsa cuma guzel eksi gorecem heralde :)) dün tartildim
Cumaya kadar tartilmicam, bana da supriz olsun
İnşallah hayal kırıklığına ugramam :)
Bu arada bütün hastalarimiza gecmis olsun
Hoşgeldin Umarım hedefine ulaşırsınarkadaşlar 88 kiloyum bende katılabilir miyim aranıza yolum uzun böyle 1 yılda anca verebilirim :)
teşekkür ederim hedefim 60 ama metobalzmam yavaş çalısıyr geç vereceğim belli :)Hoşgeldin Umarım hedefine ulaşırsın
sagol cnmGeçmiş olsun canım, ortalıkta bayağı hastalık var hava soğuk çocuklar etkileniyor
Sagol cnmçok çok geçmiş olsun.tam hastalık dönemleri
Sagol cnmCok gecmis olsinrabbim sifa versin
Sagol cnmCanım çok geçmiş olsun. Serum iyi gelir daha çabuk toparlar inşallah. Allah şifa versin. Benim de oğlan daha iyi bugün azcık yemek yedi. Şükürler olsun.
Hadi insallah cnm merakla bekliyoruzNe yapiyosunuz millet
Ne var ne yok :))
Bi aksilik olmazsa cuma guzel eksi gorecem heralde :)) dün tartildim
Cumaya kadar tartilmicam, bana da supriz olsun
İnşallah hayal kırıklığına ugramam :)
Bu arada bütün hastalarimiza gecmis olsun
Hosgeldin cnmarkadaşlar 88 kiloyum bende katılabilir miyim aranıza yolum uzun böyle 1 yılda anca verebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?