Niyet edince Allah kuvvetini veriyor cnmayy tatlım allah kolaylık versin :) ben bayılırım herhalde
Tesekkur ederim cnm ❤
Olur :)))Ben 84 üm olur mu?
Hosgeldin cnm biraz kendinden bahsedermisinsabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir
son öğün ; haşlanmış patates + 3 yk lor + 2yk z.yğı
daha hiç su içmedim
15 dk yürüyüş yaptım :)
yarın su orucuna benzer bir şey yapayım bende, ciddi kabızlık sorunum var , azıcık midemi dinlendiririm :) zamanında çorbayla 20 küsur kilo vermiş insanım koymaz da daha da metobalzmam kötüleşmesin istyrm.Niyet edince Allah kuvvetini veriyor cnm
Tesekkur ederim cnm ❤
24 yaşındayım bekarım izmirliyim . 1.60 boyundayım 88 kiloyum. kendimi bildim bileli kiloluyum işte bir düzene otutturamadım. 30 kiloda verdim en büyük girişimim o oldu üni zamanlarıydı , onu da fazlasıyla geri aldım :) şimdi bacaklarımda bir sorun var 1 ay sonra mr çekilcem baktım kiloda almış başını gidiyor dur demem lazım. ağustosun 15'inde başladım 98 kiloyla ki daha fazla olduğuma eminim 2 hafta diyet yapıp korkumdan öyle tartılmıştım. Geçen sene 85li rakamlardaydım sonra bir kaç olay oldu 98lere çıktım , çok yakın bir arkadaşımın düğününe gittim 48 beden elbise dar geldiHosgeldin cnm biraz kendinden bahsedermisin
Ben Zühal 48 yas 3 cocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum, calisiyorum
Onceki alip vermelerimi saymazsak gectigimiz cuma 99 kiloyla tekrar basladim
Tarti günümüz cuma
Daha yaşın cok küçük cnm24 yaşındayım bekarım izmirliyim . 1.60 boyundayım 88 kiloyum. kendimi bildim bileli kiloluyum işte bir düzene otutturamadım. 30 kiloda verdim en büyük girişimim o oldu üni zamanlarıydı , onu da fazlasıyla geri aldım :) şimdi bacaklarımda bir sorun var 1 ay sonra mr çekilcem baktım kiloda almış başını gidiyor dur demem lazım. ağustosun 15'inde başladım 98 kiloyla ki daha fazla olduğuma eminim 2 hafta diyet yapıp korkumdan öyle tartılmıştım. Geçen sene 85li rakamlardaydım sonra bir kaç olay oldu 98lere çıktım , çok yakın bir arkadaşımın düğününe gittim 48 beden elbise dar geldipantolon gömlek giydim ama nasıl içerlendim anlatamam çocukluk arkadaşım güzel olmak isterdim leş gibiydim. Arkadaşım da kuğu gibiydi gelinlikle biraz da kıskandım herhalde hiç sahip olamayacakmışım gibi geldi. Bu yola girdim tekrardan. b12 + demir eksikliğim var haplarını kullanıyorum o yüzden metobolizmam çok yavaş ,1 yılı çıkardım gözümden yavaş olsun ama kalıcı olsun istiyorum :) kısacası ben biraz uzun anlattım kusura bakmayınnn
aaa gerçekten mi çok iyi olur :) teşekkür ederim bu arada motive oldum.Daha yaşın cok küçük cnm
Yavas falan diye kendini sartlama meton canavar gibidir senin :))
Ilaclarini kullan, saglikli yeterli beslen
Zaten bu yola girmişsin eminim arkasida gelir
Daha disiplinli devam etmek istersen cuma yarismasinada katilabilirsin
Ben 9.takimdayim, istersen gel sende
Yarisma heyecani, rekabet duygusuyla insan dahs iyi motive oluyor :))
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir
son öğün ; haşlanmış patates + 3 yk lor + 2yk z.yğı
daha hiç su içmedim
15 dk yürüyüş yaptım :)
Menucüm
09.01.Persembe
13.00
Yarim tabak mantarli hindi
Salata
17.30
1 Bar. Badem sütü tarcin zerdecal var
Dün cok yemişin dediniz, bugun azalttimBu ne kadın
Dün cok yemişin dediniz, bugun azalttim
Yok aksamda normal porsiyondu cnm :) sadece cesit az diDünde tek öğün sağlamdı gerisi fıs :))
if yapmıyorum aslında herhangi bir diyete bağlı değilim sabah 8 aksam 5 yiyorum , 5ten sonra bişey yememeye çalışıyorum. 3+3 ü de denedim o bana hiç uymadı daha fazla aç hissettim kendimi sürekli birşeyler tıkıştırmak daha fazla yeme isteği uyandırıyor ben de . Bir de demir hapı kullandığım için iştah açıyorlar o yüzden korkum var ,daha fazla kilo almak istemyrm .İf mi yapıyorsun? Porsiyonların çok az ifte mesele çok az yemek değil açlık saatleri önemli.
Metebolizman ondan yavaş çalışıyodur belki.
Birde uzun anlatımlar güzel samimidir
if yapmıyorum aslında herhangi bir diyete bağlı değilim sabah 8 aksam 5 yiyorum , 5ten sonra bişey yememeye çalışıyorum. 3+3 ü de denedim o bana hiç uymadı daha fazla aç hissettim kendimi sürekli birşeyler tıkıştırmak daha fazla yeme isteği uyandırıyor ben de . Bir de demir hapı kullandığım için iştah açıyorlar o yüzden korkum var ,daha fazla kilo almak istemyrm .
Yok aksamda normal porsiyondu cnm :) sadece cesit az di
Sen nasilsin, oturtabildinmi menulerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?