Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum hasibe sen aclik orucundamisin cnm
Evet cnm 3 gunluk oruclardayim.
Persembe vuma cumartesi olan oruc gunlerini bu hafta sali carsamba persembe ye cektim. Karaciger temizligimi cuma gecesi yapayimki hafta sonu evde dinleneyim diye. Seviye 6 yi uzatmak durumunda kaldim temizlik adetime denk geldigi icin. Haftaya seviye 6 nin son orucunu tutup sonra seviye 7ye gecicem. 2 kere daha 3 gunluk yapip karaciger temizligi yapicam insallah.
Bu hafta aclik gunlerini degistirdigim icin bu cuma guzel bir eksi gelecek. birinci belli ikinci kim diyorum

Bu haftanin çoğu oruçlu geçmiş
Zaten gecen hafta vermedigin icin bu hafta iyi bi eksi geleceginden emindim :))
-4 olurmu acaba

Harika valla süper hallettin bu işi tam anlasam bende denemeyi düşünüyorum ama keşke seninle başlasaydım diyorum şimdi ilk 40 gün aynıydı sanırım listen bir örnek menü atsana hayrına hasibem

Bu haftanin çoğu oruçlu geçmiş
Zaten gecen hafta vermedigin icin bu hafta iyi bi eksi geleceginden emindim :))
-4 olurmu acaba
Şu an -3.6 ama sabaha -4 olur
Harika valla süper hallettin bu işi tam anlasam bende denemeyi düşünüyorum ama keşke seninle başlasaydım diyorum şimdi ilk 40 gün aynıydı sanırım listen bir örnek menü atsana hayrına hasibem
Whatsuptan atayim cnm ajandama gunluk menu yazmistim ordan resim ceker atarim

şu bebek hayirlamaya gelip te;
"aaa karnın hiç gitmemiş,içerde bi tane daha bebek kalmis gibi" deyip espri yaptigi sananlar bi gidin ya,bi salın bizi
Birak o terbiyesizleri duyma sen sanki kendileri hic dogum yapmadilar

canım çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun.
hoşgeldin. Allah analı babalı büyütsün
60kiloyum fulya nerelerdesin cnm görünmüyorsun
valla şiştim de şiştim. ilaç kabızlık yapıyor o ayrı regl gelmedi o ayrı gerildim iyice. bunaldım iyice. gelemedim.
şu bebek hayirlamaya gelip te;
"aaa karnın hiç gitmemiş,içerde bi tane daha bebek kalmis gibi" deyip espri yaptigi sananlar bi gidin ya,bi salın bizi
yuh artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…