Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tv de bir doktor görmüştüm o adam şey demişti 3+3 öğün insülin direnci olan hastalara verilir şekerin düşüp , yükselmesinden ötürü. Normal sağlıklı bireylerin 2 öğün yemesi en ideali demişti ondan sonra aklıma yattı hep böyle yapıyorum. yarın mesela tek öğün yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için uzun zamandır 88-90 arası gidip geliyorum.

İnsülim direncim var benimde. 2 öğüncüler kızıyor 3+3 e insülini daha çok azdırdığını söylüyolar.

İnsülim direncim var benimde. 2 öğüncüler kızıyor 3+3 e insülini daha çok azdırdığını söylüyolar.
valla tatlım orasını tam bilmiyorum doktor değilim sonuçta , ama benm diyet insta hesabımda vardı orada bir kaç kişiyi takip ediyordum 3+3le zayflayıp insülin direncinden kurtulduklarını anlatıyorlardı.

Slm kizlar

Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Harikasinnnnn cnm
Benim tahminimden cok daha fazla gitmis

evet arkadaşlar ben yine upuzun yazılarımla sizlerle olacağım :) tartının cuma olduğunu bilmediğimden dün akşam tartıldım:)
dün akşam: 88.9
bu sabah: 88.5
fark:0.4
sorun şu pazartesi 88.0 dım tam olarak hala nasıl +500 aldım bilmiyorum kabızlık sorunum var ve 88i kırmak için 2 gün sıvıyla karışık bir diyet yapmayı planlıyorum.
sabah: 4kaşık kıyma+2buyuk dilim peynir+ yarım dilim ekmek + maydanoz/ dere otu
akşam: 2 yaprak lahana ile hazırlanmış su ( tüm gün bunu içeçeğim :)

Mefkurem ve Bulamiyorum nin verdikleri kiloları görünce gözlerim embele oldu tebrikler kızlar

Bulamiyorum KT yaptın mi ve saçlarında dökülme problemi yaşadın mi ?

hergaf hocam ben programı yaparken carpintim olmadı desem yeridir. Asıl çarpıntı fazla yedikten sonra oluyo. Kalktığımda göz kararmalari yaşadım sıklıkla hatta bir defasında dusmustum. Allahtan kafam gözüm yarilmadi :) en moralimi bozan durum şu oldu saçlarım çok fena döküldü üçte ikisi gitti diyebilirim. Tam tamına programı uygulamadigim halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…