Ne kadar ugrastigini yarin gorecez
ben tv de bir doktor görmüştüm o adam şey demişti 3+3 öğün insülin direnci olan hastalara verilir şekerin düşüp , yükselmesinden ötürü. Normal sağlıklı bireylerin 2 öğün yemesi en ideali demişti ondan sonra aklıma yattı hep böyle yapıyorum. yarın mesela tek öğün yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için uzun zamandır 88-90 arası gidip geliyorum.Haklısın yedikçe acıkıyor insan.
Bende bi ara 2 öğünle güzel kilo verdim sonra diyeti bıraktım hepsini geri aldım.
Yeniden yapim dedim bir türlü yapamadım 2 öğünü. Geve aşırı acıkmalarım var durduramıyorım kendimi bıraktım 2 öğünü.
Biraz sakinleşmem lazım
ben tv de bir doktor görmüştüm o adam şey demişti 3+3 öğün insülin direnci olan hastalara verilir şekerin düşüp , yükselmesinden ötürü. Normal sağlıklı bireylerin 2 öğün yemesi en ideali demişti ondan sonra aklıma yattı hep böyle yapıyorum. yarın mesela tek öğün yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için uzun zamandır 88-90 arası gidip geliyorum.
valla tatlım orasını tam bilmiyorum doktor değilim sonuçta , ama benm diyet insta hesabımda vardı orada bir kaç kişiyi takip ediyordum 3+3le zayflayıp insülin direncinden kurtulduklarını anlatıyorlardı.İnsülim direncim var benimde. 2 öğüncüler kızıyor 3+3 e insülini daha çok azdırdığını söylüyolar.
valla tatlım orasını tam bilmiyorum doktor değilim sonuçta , ama benm diyet insta hesabımda vardı orada bir kaç kişiyi takip ediyordum 3+3le zayflayıp insülin direncinden kurtulduklarını anlatıyorlardı.
Doğru kilo verince düşüyor
allah yardımcın olsun sen kaç kilosun
Osman muftuoglu da 2 ogun diyorİnsülim direncim var benimde. 2 öğüncüler kızıyor 3+3 e insülini daha çok azdırdığını söylüyolar.
Canım hedefin kaçSlm kizlar
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Belli bir hedefim yok cnm bu sistem sonuna kadar verebildigim kadar vermek cunku normale donunce illaki 4-5 kilo alicamCanım hedefin kaç
Harikasinnnnn cnmSlm kizlar
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Evet oyle olduHarikasinnnnn cnm
Benim tahminimden cok daha fazla gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?