Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

90 kiloyum 165 boyumistanbulda yasiyorum 21 yaşındayım evliyim 1 oğlum var 8 aylik emziriyorum bi tane daha gruba katıldım eğlenerek zayıflıyoruz diye
çiçeği burnunda anne desene :) hamilelik kiloları mı yoksa önceden de kilo problemi varmıydı. her ne olursa olsun yaza çok daha ince gireceğin kesin dimii :KK37:

Allah yardımcın olsun canım, tüm kalbimle yanındayım kolaylıkla atlat inşallah bizi habersiz bırakma son durumda doktorlar ne diyor?
Sabah ağrım oldu Dr hiçbirsey yeme içme dedi. Her an operasyona alabilirim dedi. Sonra çok şükür azaldı.bugün. 2.doz iğne yapıldı Hcg takibi yapılıyor değer düşerse operasyona gerek yok. Düşmezse operasyon dedi. Bi de Bi hafta önce kürtaj da oldum o çok fenaydı. K

17 ocak cuma menusu
08.15 1 bardak erik suyu (yazin kv vapmisti sekersiz dogal)
10.00 2 kuru incir 4 hurma
12.30 salata (marul havuc mor lahana kapya biber 4 cerry domates yarim avokado 1 kucuk top mor pancar zeytinyag limon) 1 lt lik kabim dolmustu
15.00 5i bir yerde cay
18.40 karisik sebze yemegi 1 buyuk tabak (arpacik sogan kapya bi er cerry domates bruksel lahanasi brokoli karnibahar tuz haric baharatlar z.yag) yarim avokado ve 1 kucuk top mor pancari robottan cekip ezme gibi yaptim (2 tepeleme yk du)

Spor yok
Su yatasiya kadar 2 lt yi gecer

Sabah ağrım oldu Dr hiçbirsey yeme içme dedi. Her an operasyona alabilirim dedi. Sonra çok şükür azaldı.bugün. 2.doz iğne yapıldı Hcg takibi yapılıyor değer düşerse operasyona gerek yok. Düşmezse operasyon dedi. Bi de Bi hafta önce kürtaj da oldum o çok fenaydı. K
Allah yardimcin olsun cnm insallah biran once yoluna girer hersey

Back
X