- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsunHastanedeym hala risk devam ediyor dış gebelikmiş tedaviye devam dua edin
Evet canım gelsinler, ben arkadaşlarımızı özlüyorum
90 kiloyum 165 boyumistanbulda yasiyorum 21 yaşındayım evliyim 1 oğlum var 8 aylik emziriyorum bi tane daha gruba katıldım eğlenerek zayıflıyoruz diyeSeviniriz hoşgeldin
Nasıl bir diyet yapıyorsun, spor var mı biraz kendinden bahsedermisin![]()
çiçeği burnunda anne desene :) hamilelik kiloları mı yoksa önceden de kilo problemi varmıydı. her ne olursa olsun yaza çok daha ince gireceğin kesin dimii90 kiloyum 165 boyumistanbulda yasiyorum 21 yaşındayım evliyim 1 oğlum var 8 aylik emziriyorum bi tane daha gruba katıldım eğlenerek zayıflıyoruz diye
Allah yardımcın olsun canım, tüm kalbimle yanındayım kolaylıkla atlat inşallah bizi habersiz bırakma son durumda doktorlar ne diyor?Çok sağolun kızlar duaya ihtiyacım var
Sabah ağrım oldu Dr hiçbirsey yeme içme dedi. Her an operasyona alabilirim dedi. Sonra çok şükür azaldı.bugün. 2.doz iğne yapıldı Hcg takibi yapılıyor değer düşerse operasyona gerek yok. Düşmezse operasyon dedi. Bi de Bi hafta önce kürtaj da oldum o çok fenaydı. KAllah yardımcın olsun canım, tüm kalbimle yanındayım kolaylıkla atlat inşallah bizi habersiz bırakma son durumda doktorlar ne diyor?
Rabbim tez vakit sifa versin inşaAllahİşin kötü tarafı her an iç kanama riskim var. Bizi tedirgin eden de bu zaten. Bi de kızım evde ona da üzülüyorum
Elbette kesinçiçeği burnunda anne desene :) hamilelik kiloları mı yoksa önceden de kilo problemi varmıydı. her ne olursa olsun yaza çok daha ince gireceğin kesin dimii![]()
Allah yardimcin olsun canim insallah kendiliginden sonlanirda operasyona gerek kalmazİşin kötü tarafı her an iç kanama riskim var. Bizi tedirgin eden de bu zaten. Bi de kızım evde ona da üzülüyorum
Masallah cnm cok guzel vermissinMerhabalar bugün tartı günümüz tartılarınız yüz güldürsün inşallah
Geçen hafta :111.1
Bugün: 109
Fark: 2.1
Geçen haftaki kilomu hatırlamam iyi oldu. Karnelerde alındı iyi tatiler herkese![]()
Allah yardimcin olsun cnm insallah biran once yoluna girer herseySabah ağrım oldu Dr hiçbirsey yeme içme dedi. Her an operasyona alabilirim dedi. Sonra çok şükür azaldı.bugün. 2.doz iğne yapıldı Hcg takibi yapılıyor değer düşerse operasyona gerek yok. Düşmezse operasyon dedi. Bi de Bi hafta önce kürtaj da oldum o çok fenaydı. K