Aaaa gerçekten çok üzüldüm en kısa zamanda şifanı bul inşallah canım ya başka bir doktoramı görünsen acabaKürtajı boşuna olmuşum canm. Dr hem tüpte hem rahimde bişeyler görüyrm dedi. Önce rahmi temizleyelim kürtaj ol Hcg değerin düşerse tedavi sonuçlanmış olur dedi. Kürtaj oldum ama Hcg değeri yükselmeye devaM etti.dış gebelik kesinleşti. Bebek tüpe yerleşmiş maalesef. Ve bebek olduğu yerde Bi kanama başlatmış. Dr ilerkemezse sorun yok dedi. Ama her an iç kananann olma ihtimali var. İki gece sabaha kadar 2 saat arayla kan testi yapıldı..hatta önceki gece sorunlu çıktı sonuç Dr eşimi arayıp hastaneye gelyrm op. Yapacaz demiş.. Kızılay'dankan bile istendi.2 saat sonraki test iyi çıkınca iptal oldu. Dün gece yine şiddetli ağrm oldu ameliyathane kıyafeti giyip ameliyat masasına kadar gittm.Dr gece 2 de hastaneye geldi. Gelene kadar şiddeti azaldı muayene etti yine vazgeçti ameliyattan. Sünnetçiyi görüp kaçan çocuklar gibi oldum resmen
Sıkıntılı bir süreç olmuş canım inşallah daha çabuk atlatırsınKürtajı boşuna olmuşum canm. Dr hem tüpte hem rahimde bişeyler görüyrm dedi. Önce rahmi temizleyelim kürtaj ol Hcg değerin düşerse tedavi sonuçlanmış olur dedi. Kürtaj oldum ama Hcg değeri yükselmeye devaM etti.dış gebelik kesinleşti. Bebek tüpe yerleşmiş maalesef. Ve bebek olduğu yerde Bi kanama başlatmış. Dr ilerkemezse sorun yok dedi. Ama her an iç kananann olma ihtimali var. İki gece sabaha kadar 2 saat arayla kan testi yapıldı..hatta önceki gece sorunlu çıktı sonuç Dr eşimi arayıp hastaneye gelyrm op. Yapacaz demiş.. Kızılay'dankan bile istendi.2 saat sonraki test iyi çıkınca iptal oldu. Dün gece yine şiddetli ağrm oldu ameliyathane kıyafeti giyip ameliyat masasına kadar gittm.Dr gece 2 de hastaneye geldi. Gelene kadar şiddeti azaldı muayene etti yine vazgeçti ameliyattan. Sünnetçiyi görüp kaçan çocuklar gibi oldum resmen
Hoşgeldin :)Merhabalar arkadaşlar,
Bende bugün diyete başlamaya karar verdim. Nasıl yapacağımı inanın kestiremiyorum çünkü dün akşam tartıldığımda 103.7 kiloyu görünce çok şaşırdım. Çevremdekiler kilo aldın zayıflamasın diyorlardı ama ben kendimi de böyle iyi mutlu hissediyordum lakin kendimi kandırdığımı o tartı da gördüğüm anda anlamıştım. Bugün izin günüm olduğundan nasıl beslenme uygulayabilirim ne gibi detokslar uygulayabilirim onları araştıracağım sizin de biraz desteğinize ihtiyacım var gibi:) şimdiden teşekkür ederim.
İlk hafta bazen oluyor, bendede olur bezme devam et ameliyatlık bir durumunda yok senin inan yarından intibaren seni sahalarda görmek istiyorum ne düşünüyorsun yine karatay mı ?Günaydın mutlu pazarlar ,diyete başladım ama hemen vücut kitlendi kalici kilo almışım belliki, eskiden olsa hızla giderdi karataya başladığımda, buda beni bezdiriyor bırakıp bırakıp tekrar başlıyorum bezdum da
Can kürtajı devlet hastanesinde oldum gece vakti ağrıyla gidince özelde o saatte kadındoğumcu bulamazdm. Şimdi özelhastanede doğumunu yapan Doktordaym. Doçent Dr ve buranın en iyisi diyebilirmAaaa gerçekten çok üzüldüm en kısa zamanda şifanı bul inşallah canım ya başka bir doktoramı görünsen acaba
Güvendiğin ve iyi bir dr.la olman iyi. çabucak bu sağlık sorununu atlatırsın inşallahCan kürtajı devlet hastanesinde oldum gece vakti ağrıyla gidince özelde o saatte kadındoğumcu bulamazdm. Şimdi özelhastanede doğumunu yapan Doktordaym. Doçent Dr ve buranın en iyisi diyebilirm
Bende tam eşime mide küçültme ameliyatı olucam diyordum, oda hem karşı bu işlere hemde tanıdığım bir dr var istersen gidip konuşalım dedi valla çok araftayim daha kötü olurmuyum diye ameliyatın riskleri var malum
ISILDURU bence ameliyat olacak kadar limon yok. Çabalayınca çok güzel kilo veriyorsun zaten. Hem op. sonrası beslenmene çok çok dikkat etmen gerekiyor. Farzet ki dün op oldun hadi bugünden dikkat et yine aynı sonucu göreceksin emin ol
Hala hastanedeym. Çok şükür Hcg değerim biraz düşmeye başlamış. Ama rahim içinde kanama alanı da var.Nasıl oldun bengisu?
İşin biraz ters gitmiş canım ya allah beterinden korusun genede,Can kürtajı devlet hastanesinde oldum gece vakti ağrıyla gidince özelde o saatte kadındoğumcu bulamazdm. Şimdi özelhastanede doğumunu yapan Doktordaym. Doçent Dr ve buranın en iyisi diyebilirm
Saplagi yapıştırdın da bonus durumumuz çok berbat kendimi tanıyamıyorum aynada kim bu kadin diyorum utanmadan hala yiyorum delirdimmi ne
Saplagi yapıştırdın da bonus durumumuz çok berbat kendimi tanıyamıyorum aynada kim bu kadin diyorum utanmadan hala yiyorum delirdimmi ne
Niye ban yedinki cnmAmeliyat kolay değil düşünme kötü kötü bende aynı durumdayım düşünüyorum çünkü senin gibi. Aklımı boşaltmaya çalışıyorum.
Düşünmemeye.
Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?