Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaa gerçekten çok üzüldüm en kısa zamanda şifanı bul inşallah canım ya başka bir doktoramı görünsen acaba

Sıkıntılı bir süreç olmuş canım inşallah daha çabuk atlatırsın

Hoşgeldin :)

İlk hafta bazen oluyor, bendede olur bezme devam et ameliyatlık bir durumunda yok senin inan yarından intibaren seni sahalarda görmek istiyorum ne düşünüyorsun yine karatay mı ?

Bu hafta kahvaltım tam olarak

Hep yukardaki resimde olduğu gibiydi oldukça doyurucu tavsiye ederim :)
Ama Sanki hergün aynı şeyi yemekten sıkıldım gibi kahvaltıda da başka ne yenebilirki dimiii

Akşam yemeğinde tavuklu bulgur pilavı yedim ve şu an çok şişim. bu durumu sevmiyorum hafta sonu pek iyi geçmedi. yarından intibaren daha dikkatli olmalıyım

19.01.2020 pazar menusu
11.00 resim hepsini yiyemedim birazi aksama kaldi. Mor lahana 1 avokado beyaz lahananin ic kismi havuc turp
16.00 kiraz sapi cayi
19.30 resim dunku yemegin aynisini yaptim bu sefer mantarda ekledim. Aslinda mantari firina atacaktim ama saat gec olmustu sebzeleri attim dudukluye 10 dk hasladim hemen yedim. Salata sabahtan kalma.
23.30 yesil cay

Aaaa gerçekten çok üzüldüm en kısa zamanda şifanı bul inşallah canım ya başka bir doktoramı görünsen acaba
Can kürtajı devlet hastanesinde oldum gece vakti ağrıyla gidince özelde o saatte kadındoğumcu bulamazdm. Şimdi özelhastanede doğumunu yapan Doktordaym. Doçent Dr ve buranın en iyisi diyebilirm

Can kürtajı devlet hastanesinde oldum gece vakti ağrıyla gidince özelde o saatte kadındoğumcu bulamazdm. Şimdi özelhastanede doğumunu yapan Doktordaym. Doçent Dr ve buranın en iyisi diyebilirm
Güvendiğin ve iyi bir dr.la olman iyi. çabucak bu sağlık sorununu atlatırsın inşallah

İşin biraz ters gitmiş canım ya allah beterinden korusun genede,
Ameliyata gelince tam kendime dr. Buldum yorumları okuyordum size bakım dedim sende haklısın ameliyat olmuş gibi başlasam aslında mantık çok doğruda bende bezdim galiba 18 yaşından beri diyetteyim

Saplagi yapıştırdın da bonus durumumuz çok berbat kendimi tanıyamıyorum aynada kim bu kadin diyorum utanmadan hala yiyorum delirdimmi ne

Ameliyat kolay değil düşünme kötü kötü bende aynı durumdayım düşünüyorum çünkü senin gibi. Aklımı boşaltmaya çalışıyorum.
Düşünmemeye.
Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum

Niye ban yedinki cnm

Hani zincir yapicaktin, ne oldu

20.01.pazartesi

13.00
Kgk

14.00
Biraz kaşar
5 zeytin
Bir lokma b. Peynir
3 ceviz

18.00
3 ceviz
az sütlü kahve

20.15
5 tavuk Kanat

_________________-
21.01.SALI

14.00
Kgk

14.30
Tavada tereyagli 2 yumurta+1 kş hc sütü
Kaşar
5 zeytin

17. 30 gibi
3 brezilya cevizi

19.30
Yarim tb kremali mantali tavuk sote
Yesil salata

Su en az 2 lt oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…