Mefkurem Kgk ni nasıl yapıyorsun ben sade yağ ve krema ile yağıyorum şu mct yağı daha mı etkili, bir de ilk başlarda sende de baş ağrısı oldu mu20.01.pazartesi
13.00
Kgk
14.00
Biraz kaşar
5 zeytin
Bir lokma b. Peynir
3 ceviz
18.00
3 ceviz
az sütlü kahve
20.15
5 tavuk Kanat
_________________-
21.01.SALI
14.00
Kgk
14.30
Tavada tereyagli 2 yumurta+1 kş hc sütü
Kaşar
5 zeytin
17. 30 gibi
3 brezilya cevizi
19.30
Yarim tb kremali mantali tavuk sote
Yesil salata
Su en az 2 lt oluyor
Cnm ben bazen duble turk kahvsine bazen filtre kahveye 2 tk hindistan cevizi yagi koyuyorum yaklasik 1 kş oluyorMefkurem Kgk ni nasıl yapıyorsun ben sade yağ ve krema ile yağıyorum şu mct yağı daha mı etkili, bir de ilk başlarda sende de baş ağrısı oldu mu
Menülerin de çok az ben fazla yiyorum gibi
Baslangic için süper cnmMenü yazayım ben de
12.30
Kgk
16.00
Ispanaklı yumurta tereyağında
Peynir, bolca zeytinmaydanoz, 4 ceviz
21.00 ( geç yatıyorum)
Bir tam uskumru,
2 kş krem peynir
Mefkurem
Tatil nedeniyle geç yatıp geç kalkıyoruz, sabah acıkmıyorum, tiroid ilacı sonrası birsaat bekliyorum o saate denk geliyor içmem, okul zamanı değiştireceğim, kahveden sonra da acıkmadığım için 4 e kadar bekliyorum, 2. Öğünde biraz aralıklı olsun diye 9 da, bayağı geç yatıyoruz, çocuklarda tatildelerhergaf unutmusum :))
Bende ekstra bi baş agrisi olmadi cnm
Ama herkesde karbonsuzluk ayni etkiyo vermez
En geç 1 hafta icinde alışırsın
İlk öğünü niye o kadar geç yapiyosun
İlk günün mü harikaaa, listeler gelmeye başlamış çok sevindimMenü yazayım ben de
12.30
Kgk
16.00
Ispanaklı yumurta tereyağında
Peynir, bolca zeytinmaydanoz, 4 ceviz
21.00 ( geç yatıyorum)
Bir tam uskumru,
2 kş krem peynir
Mefkurem
Afiyet olsun canım oruçlarındada kolaylıklar dilerim. listeler resimler yine yıkılıyoorGitmeden suraya bir menu kondurayim
20.01.2020 pazartesi
09.00 besi bir yerde cay
12.30 salata (avokado havuc marul roka mor pancar turp z.yagi limon)
15.00 yesil cay
19.00 3 gun yemek yemeyecegim icin ozel bir sey yapmadim. Dunku yemekten az kalmisti, z. Yagli pirasa kavurmasi, turp havuc rendesi 4 cerry domates, 1 avokado ve 1 mor pancarla ezme.
21.01.2020 sali
3 gunluk oruc 1.gun
Eki Görüntüle 2579691 Eki Görüntüle 2579692
Sagol cnm tesekkur ederimAfiyet olsun canım oruçlarındada kolaylıklar dilerim. listeler resimler yine yıkılıyoor
Hosgeldin cnmHayırlı akşamlar kızlar. Nasılsınız. Ben iyi diyim iyi olayım. Nasıl gidiyor burda kimler var kimler yok
Ooo benide atın o yağa kavrulup eriyip gideyimHosgeldin cnm
Kalabalik degiliz kimsecikler kalmadi 4-5 kisi kendi yagimizda kavruluyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?