Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem Kgk ni nasıl yapıyorsun ben sade yağ ve krema ile yağıyorum şu mct yağı daha mı etkili, bir de ilk başlarda sende de baş ağrısı oldu mu
Menülerin de çok az ben fazla yiyorum gibi

Mefkurem Kgk ni nasıl yapıyorsun ben sade yağ ve krema ile yağıyorum şu mct yağı daha mı etkili, bir de ilk başlarda sende de baş ağrısı oldu mu
Menülerin de çok az ben fazla yiyorum gibi
Cnm ben bazen duble turk kahvsine bazen filtre kahveye 2 tk hindistan cevizi yagi koyuyorum yaklasik 1 kş oluyor

Mct yagi hindistan cevizi yaginin özü oluyormus
Şart degil ama olursa güzel olur :)

Baslangicta onemli olan kacamak yapmaman
Bi süre sonra zaten alışınca yagli lezzetli yemekler daha doyurucu oluyor

Menü yazayım ben de
12.30
Kgk
16.00
Ispanaklı yumurta tereyağında
Peynir, bolca zeytin maydanoz, 4 ceviz
21.00 ( geç yatıyorum)
Bir tam uskumru,
2 kş krem peynir
Mefkurem
Baslangic için süper cnm
Aksam baligin yaninda salata yada bol yesillik guzel olurdu

Geç yatsanda akşamı biraz erkene alabilirsen iyi olur
Aksamlari meto yavasliyor

T
hergaf unutmusum :))
Bende ekstra bi baş agrisi olmadi cnm
Ama herkesde karbonsuzluk ayni etkiyo vermez
En geç 1 hafta icinde alışırsın

İlk öğünü niye o kadar geç yapiyosun
Tatil nedeniyle geç yatıp geç kalkıyoruz, sabah acıkmıyorum, tiroid ilacı sonrası birsaat bekliyorum o saate denk geliyor içmem, okul zamanı değiştireceğim, kahveden sonra da acıkmadığım için 4 e kadar bekliyorum, 2. Öğünde biraz aralıklı olsun diye 9 da, bayağı geç yatıyoruz, çocuklarda tatildeler

Gitmeden suraya bir menu kondurayim
20.01.2020 pazartesi
09.00 besi bir yerde cay
12.30 salata (avokado havuc marul roka mor pancar turp z.yagi limon)
15.00 yesil cay
19.00 3 gun yemek yemeyecegim icin ozel bir sey yapmadim. Dunku yemekten az kalmisti, z. Yagli pirasa kavurmasi, turp havuc rendesi 4 cerry domates, 1 avokado ve 1 mor pancarla ezme.

21.01.2020 sali
3 gunluk oruc 1.gun

Afiyet olsun canım oruçlarındada kolaylıklar dilerim. listeler resimler yine yıkılıyoor

Pek gelemedim iş ev birde kardeşim bendeydi iki gündür onunla ilgilendim saç ekimi yaptırdı bu gün zaten işe gidemedim, kardeşimin alışverişinide yapıp evine bıraktım ...

Hafif grip durumum var Aferin içiyorum birde bugün mağlum günlere girdim ondan herhalde başım ağrıyor uzandım biraz...

Beslenme adına iyi bir gün geçirdim sanki

Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, bir haşlanmış yumurta, biraz peynir 5 adet yeşil zeytin yeşillik az salatalık bir adet çeri domatesi bir tatlı kaşığı bal

Ara : bir adet küçük yeşil muz bıçakla soydum 4 adet ve ceviz filitre kahve

Akşam : bir küçük servis tabağında brokoli, karnabahar salatası, 3 ķöfte kadar et

Sonrasında bir maden suyu içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…