Anlıyorum seni rahatsız bir süreç mağlesef, çabucak toparlayıp miniğine bir an evvel kavuş canım önce senin sağlığın tabii Acil şifalar tekrardanİşin kötü tarafı her an iç kanama riskim var. Bizi tedirgin eden de bu zaten. Bi de kızım evde ona da üzülüyorum
Kursun gecirmez kahve deniyor cnm enerji verdiği icin :))Kgk neydi
Filitre kahvene hindistan cevizi yağı koyuyorsun dimiiiKursun gecirmez kahve deniyor cnm enerji verdiği icin :))
Kahvenin icine 1 kş hindistan cevizi yagi yada tereyag konuluyor
Ben h. C. Yagi koyuyorum
T. Kahvesiyle yapiyodum cnmFilitre kahvene hindistan cevizi yağı koyuyorsun dimiii
Afiyet olsun bol enerji olsun
Gecmis olsun cnm hemen zencefilli nane limon falan icmeye calisGünaaaaydıııın
Mutlu hafta sonları
Zanedersem üşütüm burun akıntım, öksürüğüm başladı. Limonlu sirkeli suyumu içiyorum
Masallah cnmIyi aksamlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Menulerime gore 2.5 falan bekliyodum ama bunada şükür tabi :))
Ben bi ara onun adini haturlayamadim kazik gibi kahve dedimdiKgk neydi
Oooo ilk gunden bu kadar eksi olduysa cuma yine ucacan demektir :)))Masallah cnm
Ben bu hafta adet sisiligi nedeniyle cok veremedim ama dunden bugune -0.6 var
Cumaya guzel bir eksi gelecek gibi
Canım çok geçmiş olsun, hayırla sağlıkla sonuçlanır inşaallah tedavilerinGünaydın. Bana Bi iğne vurmadan kilomu sordular. Ona göre mg hazırladılar. İnanın 85 kilo demeye utandım. 85 mg ilaç verdiler. Yani 10 kilo 20 kilo az olsam ilaç da az vericekler. Ciğerlerimi bmbreğimiherseyimi etkiliyor ilaç sonuçta. Bu kilo ne berbat bişey hayatımızın merkezinde maalesef. Ama karar verdim illaki 75 görecem yaza kadar
Ellerine saglik cnm cok güzel olmus
3.1.20 fark 10.1.20 fark 17.1.20 fark 24.1.20 fark 31.1.20 fark toplam farkBulamiyorum 79.4 +0.4 74.5 -4.9 74.3 -0.2 Mefkurem 99 94.4 -4.4 92.8 -1.6 74FRIDA 110.9 111.1 +0.2 109 -2.1 H Himal_ 78.5 - 78.5 sbt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?