Anladım acil şifalar diliyorum sanki herkes tatsız günlerden geçiyor Allah darda zorda olanlara yardım etsin içinde de bizlereHala hastanedeym canm. Durum aynı Hcg düşüyor ama iç kanamam var o yüzden takip altında olmam gerekiyor. Ameliyat riskim de hala var.
SağolGeçmiş olsun canım
Tesekkür ederm. Siz de hoşgeldiniz. Azminşz daim olsunGeçmiş olsun
Amin inşallahTesekkür ederm. Siz de hoşgeldiniz. Azminşz daim olsun
Harika iyi olmuş bende salı akşamı eve getirdiğim lahana sarmalarını ben bir tek yerim diye ertesi gün hemen babama götürdüm zaten salı öğlende yemiştim daha fazla yemiyeyim dedimŞimdi komşum haşhaşlı çörek kabak tatlısı ve ıslak kek getirmiş ama bir lokma almadım. En son 17.30 da bitirdim
Mideni üşütmüş olabilirmisin ben kolay kolay çıkarmam genelde midemin bulandığıyla kalırım her türlü kötü bir hisBen sabah peynirli yumurta yedim. Öğlen 1 kepçe çorba 1 tavuk göğüs
Akşam çok önemli değil. Bugün de çıkardım. Sorun nedir bilmiyorum
Bugünkü menüm bu tabağa ilaveten 2 dilim peynir, bir dilim ekmek
Canim anca firsatim oldu daha yeni izledim videoyu. Malesef tum hastaliklar beslememizden kaynaklaniyor. Insallah bu bilince varip sifalanma yolunda emin adimlarla ilerlerizKizlar vaktiniz olunca bunu mutlaka izleminizi tavsiye ediyorum
Gercekten cok faydali
Su aynen bende de yokBugünkü menüm bu tabağa ilaveten 2 dilim peynir, bir dilim ekmek
Ara: 2 kaşık yulaflı süt, muz kakao muz karışımı
Akşam: yarım levrek, bir dilim somon fırın ve salata
2 dilim helva
Su yetersiz havalar soğuk suda zorlanıyorum çay içiyorum şu an
Kolay gelsin servis sorumluluğunun?Slm kizlar
Sali gunu denetlememiz var. Serviste surekli eksik cikmasin diye kontrol yapiyorum. Servis isleride devam edior yatan cikan. Bu yuzden cok yoruuyorum 3 gunluk acliklarimda olunca. Eve gelincede uyuyup kaliyorum. Bu yuzden fazla giremedim kusura bakmayin.
Emine hasta oldugunda 1 gun ise gitmemistim onun yerine pazar gunu mesaiye gidicem. Denetleme oncesi depomu sayarim. Haftasonu yatan cikan cok olmaz otur kalk yapmadan adam akilli kolayca sayarim insallah.
Canim anca firsatim oldu daha yeni izledim videoyu. Malesef tum hastaliklar beslememizden kaynaklaniyor. Insallah bu bilince varip sifalanma yolunda emin adimlarla ilerleriz
Sagol cnm ❤Su aynen bende de yok
Kolay gelsin servis sorumluluğunun?
Vayy. Sırları alalım hemenTunaydin kizlar
Yemek yerken bildirim yapip kacayim
Gecen hafta 74.3
bu hafta 71.1
Fark 3.2
Ben bir program uyguluyorum cnm. Facebookta "ahmet apa ilr yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye ordaki beslenme sistemini yapiyorumVayy. Sırları alalım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?