Gittiginde seni görenler şok şok üstüne olacaklarHaziran sonu temmuz basi gidicem insallah cnm izmire
Eski formalarimi daraltmistim onlari giyiyordum Sonra onlarda billasti 2. Ye daraltmadim yeni forma aldim. Beni her gun goren arkadaslarda yeni formayi giyince sanki birden yari yariya gittin demeye basladilar. Bollarla gormeye alismislar ya. Dun bi personel ablada durdu dondu yine bakti hasibe hanim sen misin taniyamadim dedi. Bugun acilede gitmistim ordaki personel arkadasta hasibe hanim ne kadar degismissin taniyamadim dedi. Acildeki sorumlu arkadasa daha once bahsetmistim sistemden merak edip sormustu. O da e ugrasiyor kadin ne zamandir diyor
Yok 200–300gr daha gitse 82 oldu işteher gün 1 kilomu verecen
en son 78 din heralde degilmi cnm
vayyy hasibe harika cnm masallah
Haftaya 6 lar gelir heralde
Çok zooor tebrik ederim maşallah
Allah kolaylık versin. Rabbim yardımcın olsunYrn ki nobetci arkadas umkede gorevli aradi abla gorevlendirme cikti bana ben elaziga gidiyorum dedi.
Arkadaslardan biri nobettwn cikacak biri pazar nobetci biri pazaetesi yillik izinden donecek. Kimse kalmiyor yarinki nobete. Bashemsireye mesaj attim tabi gec oldugu icin gormedi. Yrn %99 nobete ben kaliyorum. Bir ihtimal cerrahi hastalarini asagi cekin nobetci orda tutsun der mi bilmiyorum ama hayirlisi ben yrn hazirlikli gidicem.
İste ben daha dogurmadim sen 6lari gormek uzeresin oyle dusunDaha yeni 100lerde bildirim yapip bunalimlardayim veremiyordum yaziyordum. Allah nasip ederse haftaya 60li rakamlarla bildirim yapicam insallah. Hala inanamiyorum saka gibi.
Annem ve kızkardeşim baktı canm. Bikaç gün de kvHayirli cumalar
Kilom 84.1
Geçen hafta tartilamadim tartım bozuldu
bengisu022 Rabbim acil şifalar versin.Bebeğini kim bakıyor?
Hala hastanedeym bügun taburcu olacam. Amadün ameliyat oldum maalesef. Ameliyatta n çıkınca da çok kötü depremi yaşadık. Ben narkozla kıpırdıya yedm bile annem kızkardeşim ve ablam yanımdaydı. Ben kaçamıyorum siz çıkın binadan dedim. Gelip elimi tutup yatağnn etrafında toplandılar40 saniye boyunca çok şiddetli sallandk. Bina ne zaman üstümüze yıkılacak diye bekledik resme n. Çok korktuk. Ameliyatmı unuttum resmen. Alkan beterinden korusunNasilsin neler yapiyosun cnm
Her ikisi icinde cok gecmis olsun cnmHala hastanedeym bügun taburcu olacam. Amadün ameliyat oldum maalesef. Ameliyatta n çıkınca da çok kötü depremi yaşadık. Ben narkozla kıpırdıya yedm bile annem kızkardeşim ve ablam yanımdaydı. Ben kaçamıyorum siz çıkın binadan dedim. Gelip elimi tutup yatağnn etrafında toplandılar40 saniye boyunca çok şiddetli sallandk. Bina ne zaman üstümüze yıkılacak diye bekledik resme n. Çok korktuk. Ameliyatmı unuttum resmen. Alkan beterinden korusun
Hayat mucadelesi mecbur her seye yetismeye calisiyoruz cnm3 cocukla bu kadar işi iyi başediyon cnm
Ondan arada internete resim koyuyorum birden şok olmasinlar diyeGittiginde seni görenler şok şok üstüne olacaklar
Tesekkur ederim cnm amin insallahYok 200–300gr daha gitse 82 oldu işte
Çok zooor tebrik ederim maşallah
Allah kolaylık versin. Rabbim yardımcın olsun
Oyle oldu di miİste ben daha dogurmadim sen 6lari gormek uzeresin oyle dusunharikasin yaa
Gecmis olsun cnm kim bilir ne kadar korktunz Allah bir daha yasatmasinHala hastanedeym bügun taburcu olacam. Amadün ameliyat oldum maalesef. Ameliyatta n çıkınca da çok kötü depremi yaşadık. Ben narkozla kıpırdıya yedm bile annem kızkardeşim ve ablam yanımdaydı. Ben kaçamıyorum siz çıkın binadan dedim. Gelip elimi tutup yatağnn etrafında toplandılar40 saniye boyunca çok şiddetli sallandk. Bina ne zaman üstümüze yıkılacak diye bekledik resme n. Çok korktuk. Ameliyatmı unuttum resmen. Alkan beterinden korusun
Sen basla 2 ay sonra bende geleyim arkandanselamlar +90nin fıstık hatunları..
86 ile bugün spor hayatıma ve sağlıklı beslenmeye start veriyorum..
koşu bandım tozlu raflardan çıkarıldı,rezene çayım demlendi..
emzirirken az ve sık yemek dışında aklıma gelen bisey yok..önerilerinize acigim
Bekliyorum canım.. yaza kadar ancak dedim başlıyorum bugün o yüzden.Sen basla 2 ay sonra bende geleyim arkandan
Saglikli seyleri yeterince yiyip, tatli hamurisinden uzak durursan patır patır gider cnm :) hem emzirme avantajinda varselamlar +90nin fıstık hatunları..
86 ile bugün spor hayatıma ve sağlıklı beslenmeye start veriyorum..
koşu bandım tozlu raflardan çıkarıldı,rezene çayım demlendi..
emzirirken az ve sık yemek dışında aklıma gelen bisey yok..önerilerinize acigim
Yanlış anlama sut durumun nasil. Merakli teyzeler gibi sordum ama istersen cevaplamayabilirsinBekliyorum canım.. yaza kadar ancak dedim başlıyorum bugün o yüzden.
Ac karna en az 1-1.5 eksidir cnmBen 110 gördüm galiba. Aç tartilmiyorum gece en tok halimle 110 gordum malesef. Kizimdaki kgyu gecmesem bari...
Eksi olsa nolcakki yine 20 kg aldim sonucta. Doguma kadar da Allah biliyor ne olcak. İnsallah yine ilk 3 ayda bir 10 15 kg atabilirimde yaza da dikkat ederim.. zaten yaza diyetisyene baslarim belki tekrarAc karna en az 1-1.5 eksidir cnm
Ama kilo alinacak dönemlere girdin
Birazdaha dikkat et
Bundan sonra almamaya çalış işte :)Eksi olsa nolcakki yine 20 kg aldim sonucta. Doguma kadar da Allah biliyor ne olcak. İnsallah yine ilk 3 ayda bir 10 15 kg atabilirimde yaza da dikkat ederim.. zaten yaza diyetisyene baslarim belki tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?