Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evde olman güzelde bunu yemeyle baglamasan iyi olur cnm

Gidiyim de su içiyim bari
Oğluma yeni bir ilaç deneniyor. Bunun yanında refakat iznine ayrılıyorum. Bir süre evdeyim. Spor salonu hayalleri kuruyorum
Cnm dr beslenmeyle ilgili bisey demedimi

Evdeyken daha cok egilebilirsin bu konuya
Belgesele baktinmi

Hosgeldin
Burasida bu aralar cok aktif degil canlandurmaya calisiyoruz ama elimizden bu kadar geliyor. Ahhh ahhh nerde eski 90lar sayfalarca gecmis okur muhabbetin dibine vururduk
Hasibe ne yaptin nasil gecti cnm

Kt raporunu burayada yaz :)

Cnm ya bi eksiklikten dolayi gitmiyor
Yada artik ufak kacamaklarida vucudun affetmiyor

Ben dün oglen normal keto kahvaltisi
Aksam badem sutu icmistim
Bugun iyice anladimki az yemek bana yaramıyor
Günlük Yeterli yag ve pro almazsam vucut depolamaya geciyor
Facede de okumustum bunu
Aksam bosuna okadar ac kaldim bide okadar midem bulandi basim agridi
Eksi gelecegi yerde arti olmuşum
Cok cnm sikildi
Bu hafta iyi bi sonuc almak istiyorum
Ama az yiyerek olmicak bu is

Cnm ya bi eksiklikten dolayi gitmiyor
Yada artik ufak kacamaklarida vucudun affetmiyor
Bilmiyorum kii liste bazen nerdeyse senin keto listelerine benziyor sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek var onuda geçen hafta iki kahvaltıda 2şer wasa ile yaptım havada çok güzel tam yürüyüş havası ama işteyim eve geçerkende yeğenlerimi alıcam hafta sonu birlikte geçireceğiz ....

Listede akşamları işte
Haftada 2 sefer sebze, yoğurt var ( sebze yaptığımda salata yapmıyorum)
Bir sefer baklagil yemeği koymuş yanında yoğurt salata
Diğer günlerde ızgara et salata tavuk, balık, kırmızı et....vs

Hasibe ne yaptin nasil gecti cnm

Kt raporunu burayada yaz :)
Atlattim cnm cok sukur bugun biraz halsizlik var sadece yarina daha iyi olurum insallah. Sali gunu ise gidince tahlil ve ultrason baktircam sonuclariyla yazicam insallah burayada yazarim

Aksamlari listeye uyuyonmu cnm

iyi akşamlar kızlarrr
bugün dışarı çıktım gezdim geldim. hava güzeldi. 1 aydır hastalıktan dolayı dışarda gezmiyordum. ilk defa gezmeye çıktım. yorulmuşum. avm lere gitmedik zaten. açık havada gezdik.
biraz alışveriş yaptım. eczaneden omega 3 aldım. uzun süredir içmiyordum. başlayacağım. bir de ıvır zıvır aldım watsons dan. indirim vardı. sürekli kullandığım şeylerden aldım indirimdeyken. iyi oldu.

mavide kot baktım. ihtiyacım var. kotlarım eskidi. ama bu kilodayken almak da istemedim. aslında orada da indirim vardı. ama en azından eski kiloma 80 e döneyim öyle alayım diyorum. nasılsa sadece haftasonu giyiyorum. idare ederim.

Bende bugün hasta gibiydi uyudum gün içinde. Sonra kk ya dadandım gezdim durdum 10 takıma aldılar beni. Hasibenin diyeti yapan çok. Benide kandırıyorlar
Dinlenmisindir biraz cnm

Takima girmende hayırlı olsun
O diyeti burdan ilk baska bi arkadasta yaptiydi masallah oda güzel verdiydi
Bizde ondan ogrendik :) ben cesaret edemedim

Dinlenmisindir biraz cnm

Takima girmende hayırlı olsun
O diyeti burdan ilk baska bi arkadasta yaptiydi masallah oda güzel verdiydi
Bizde ondan ogrendik :) ben cesaret edemedim
Benimde çok cesaretim yok 40 gün içinde kaçamak yaparsan sil baştan başlıyor sun. Tehtitkar bir diyet
Heleki hasibeyi düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…