Evde olman güzelde bunu yemeyle baglamasan iyi olur cnmEskiden spor zorunluğu filan vardı. Çok fazla menüde paylaşmıyoruz. Ben bu hafta evdeyim. Sanırım buzdolabına zincir vurmam gerekecek
Eşim ve ailem adına bir mutluluk var içimde. Eve geldiklerinde evde bi eş bir anne sıcak çorba sevgi dolu kucak bulacaklar. Umarım herşey hayal ettiğim gibi olur
Pişmanlıklar olmaz. Kendi psikolojimden çok korkuyorum
Hepsi bir yana bugün kuaföre gideyim. Kaşlarım orman gibi belki oturmayada giderim annem küçüğe ben bakarım dedi.
Güzel bir kahvaltı hazırlayım. Ailecek bir sofrada. Kardeşim il dışında çalışıyor böyle zamanlar nadirleşti artık.
Yazasım varmış
Şifreli kilit düşünüyorum dolabaEvde olman güzelde bunu yemeyle baglamasan iyi olur cnm
Bizlere dolaba kilit koymak işe yaramaz :))Şifreli kilit düşünüyorum dolaba
AÇIL DOLAP AÇIL
Gidiyim de su içiyim bariBizlere dolaba kilit koymak işe yaramaz :))
Beynimize koymaliyiz
Cnm dr beslenmeyle ilgili bisey demedimiGidiyim de su içiyim bari
Oğluma yeni bir ilaç deneniyor. Bunun yanında refakat iznine ayrılıyorum. Bir süre evdeyim. Spor salonu hayalleri kuruyorum
Hasibe ne yaptin nasil gecti cnmHosgeldin
Burasida bu aralar cok aktif degil canlandurmaya calisiyoruz ama elimizden bu kadar geliyor. Ahhh ahhh nerde eski 90lar sayfalarca gecmis okur muhabbetin dibine vururduk
Cnm ya bi eksiklikten dolayi gitmiyorSorma bende şaşkınımdevam edeceğim mecbur yemek yapmayı filan bırakmıştım şimdi listeye uygun menüler hazırladığım için bende yiyorum
İki haftadır salata yapıyorum sanki 1 yıldır yeşilik yıkıyormuşum gibi geliyor
Baktım canım. Benim oğlumun bir sıkıntısı var taş dahil ağzına girebilecek her şeyi yer. Yemek ile ilgili sorunu hem var hem yokCnm dr beslenmeyle ilgili bisey demedimi
Evdeyken daha cok egilebilirsin bu konuya
Belgesele baktinmi
Bilmiyorum kii liste bazen nerdeyse senin keto listelerine benziyor sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek var onuda geçen hafta iki kahvaltıda 2şer wasa ile yaptım havada çok güzel tam yürüyüş havası ama işteyim eve geçerkende yeğenlerimi alıcam hafta sonu birlikte geçireceğiz ....Cnm ya bi eksiklikten dolayi gitmiyor
Yada artik ufak kacamaklarida vucudun affetmiyor
Atlattim cnm cok sukur bugun biraz halsizlik var sadece yarina daha iyi olurum insallah. Sali gunu ise gidince tahlil ve ultrason baktircam sonuclariyla yazicam insallah burayada yazarimHasibe ne yaptin nasil gecti cnm
Kt raporunu burayada yaz :)
Aksamlari listeye uyuyonmu cnmBilmiyorum kii liste bazen nerdeyse senin keto listelerine benziyor sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek var onuda geçen hafta iki kahvaltıda 2şer wasa ile yaptım havada çok güzel tam yürüyüş havası ama işteyim eve geçerkende yeğenlerimi alıcam hafta sonu birlikte geçireceğiz ....
Listede akşamları işte
Haftada 2 sefer sebze, yoğurt var ( sebze yaptığımda salata yapmıyorum)
Bir sefer baklagil yemeği koymuş yanında yoğurt salata
Diğer günlerde ızgara et salata tavuk, balık, kırmızı et....vs
Hadi gecmis olsun cnm :)Atlattim cnm cok sukur bugun biraz halsizlik var sadece yarina daha iyi olurum insallah. Sali gunu ise gidince tahlil ve ultrason baktircam sonuclariyla yazicam insallah burayada yazarim
Dinlenmisindir biraz cnmBende bugün hasta gibiydi uyudum gün içinde. Sonra kk ya dadandım gezdim durdum 10 takıma aldılar beni. Hasibenin diyeti yapan çok. Benide kandırıyorlar
Benimde çok cesaretim yok 40 gün içinde kaçamak yaparsan sil baştan başlıyor sun. Tehtitkar bir diyetDinlenmisindir biraz cnm
Takima girmende hayırlı olsun
O diyeti burdan ilk baska bi arkadasta yaptiydi masallah oda güzel verdiydi
Bizde ondan ogrendik :) ben cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?