Insan gerçekten kararli olursa yapilmicak bisey degil aslinda cnmBenimde çok cesaretim yok 40 gün içinde kaçamak yaparsan sil baştan başlıyor sun. Tehtitkar bir diyet
Heleki hasibeyi düşününce
Hayirli olsun cnm yeni takimin. Ben buralarda bu diyeti yapana rastlamamistim benimle beraber baslayacak bir kac kisi vardi ama birakmislardi onlar. Bi bakayim sizin takimdakiler ne alemdeBende bugün hasta gibiydi uyudum gün içinde. Sonra kk ya dadandım gezdim durdum 10 takıma aldılar beni. Hasibenin diyeti yapan çok. Benide kandırıyorlar
Gecmis olsun canım hayirdir insallah. Ben takip edemiyorum pek simdi gordum yazayim dedimAtlattim cnm cok sukur bugun biraz halsizlik var sadece yarina daha iyi olurum insallah. Sali gunu ise gidince tahlil ve ultrason baktircam sonuclariyla yazicam insallah burayada yazarim
Günaydın hanımlar
Diyet devam ederken 2 günlük bir kaçamağım oldu tatil nedeniyle ama abartmamaya çalıştım ama yine de artı geldi, şimdi tekrar devam ediyorum.
Sağol cnm karaciğer temizliği yaptım cuma gecesi ondan bahsediyordukGecmis olsun canım hayirdir insallah. Ben takip edemiyorum pek simdi gordum yazayim dedim
2 gün sonra bende kahve içmeye baslicam inşallah. Çok özledim kahve içmeyigünaydın kızlarrrmutlu pazarlar herkese
sabah kalktım kahvaltımı yaptım. sonra yatak yorgan değiştirdik. malum haftasonu işlerişimdi çay içiyorum. az sonra kahve faslına geçerim
bugüm başım hafiften zonkluyor. nedendir ki acaba. umarım devam etmezkendimi motive edeyim de haftaiçi biraz oruç tutayım diyorum. eksik oruçlarım var
Nasıl geçti.Sağol cnm karaciğer temizliği yaptım cuma gecesi ondan bahsediyorduk
2 gün sonra bende kahve içmeye baslicam inşallah. Çok özledim kahve içmeyi
Yazınca kalabalık görünüyor ama çok dolu dolu değil demi01.02.2020 cumartesi menum
08.00 3 yk pirinc lapasi (karaciger temizliginin son asamasi yemem lazimdi. 30 agustostan bu yana ilk kez pitinc yedim o da yagsiz tuzsuz lapa oldu)
11.00 1 muz
13.00 2 kuru incir + salata (havuc marul kirmizi pancar 1 kapya biver taze sogan) tabagin yaridan fazlasini yedim
18.15 2 kuru incir + oglen kalan salataya 5 cerry domates ve 1/2 avokado ekledim
2lt su tamam
Ev yapımı turşu serbest yiyebilirsin. Pırasalı havuçlu pişir dışarıdayım havuçları ayır çok havucluysa hiç alma. Köfteleri ekmeksiz ve galeta ünsüz yaptım hep. Çorba ara sıra mercimek içtim onun haricinde içmedia çünkü bildiğim her çorbada un var. Benim sayfamda 30 ağustos tarihinden sonraki sayfalara bakarsan menü resimlerim vardı hep. Aklına başka takılan bir şey varsa sorabilirsinNasıl geçti.
Yaa ekmek neysede köfteye çorbaya un ister bilemedim. Bugün pırasa var içinde havuç var. Hindi mantar sote yaptım. E oda turşusuz gitmedi o da. Az buçuk örnek verirmisin.
Bu arada 12 takımda yapmaya çalışıyor
1 salata tabağını 2 öğünde yedim resmini telefonumu alınca atarım. Benimkini meryem kaptı eşimin telefonundan yazıyorumYazınca kalabalık görünüyor ama çok dolu dolu değil demi
Valla başa dönme tehtidi korkutucu geliyorEv yapımı turşu serbest yiyebilirsin. Pırasalı havuçlu pişir dışarıdayım havuçları ayır çok havucluysa hiç alma. Köfteleri ekmeksiz ve galeta ünsüz yaptım hep. Çorba ara sıra mercimek içtim onun haricinde içmedia çünkü bildiğim her çorbada un var. Benim sayfamda 30 ağustos tarihinden sonraki sayfalara bakarsan menü resimlerim vardı hep. Aklına başka takılan bir şey varsa sorabilirsin
O gazla gidiyorsun zatenValla başa dönme tehtidi korkutucu geliyor
Maşallah canım imreniyorum sana. Rabbim emeklerini zayi etmesinO gazla gidiyorsun zaten
Bu kadar zamandir yaptim 2 dklik bir heves ugruna onca gun geriye mi gideyim diye diye diye bu zamanlara geldim
Amin cnm insallahMaşallah canım imreniyorum sana. Rabbim emeklerini zayi etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?