Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde çok cesaretim yok 40 gün içinde kaçamak yaparsan sil baştan başlıyor sun. Tehtitkar bir diyet
Heleki hasibeyi düşününce
Insan gerçekten kararli olursa yapilmicak bisey degil aslinda cnm
Aslinda bende niyetlenir gibi oldum ama evde bi sürü keto malzemem var :) bozulur

Dereceler kt temizligine hazirlamak icin aşama

Bende bugün hasta gibiydi uyudum gün içinde. Sonra kk ya dadandım gezdim durdum 10 takıma aldılar beni. Hasibenin diyeti yapan çok. Benide kandırıyorlar
Hayirli olsun cnm yeni takimin. Ben buralarda bu diyeti yapana rastlamamistim benimle beraber baslayacak bir kac kisi vardi ama birakmislardi onlar. Bi bakayim sizin takimdakiler ne alemde

oynakbasi34 gecmis olsun cnm. Ne zaman donmeyi dusunuyorsun aramiza artik

günaydın kızlarrr mutlu pazarlar herkese
sabah kalktım kahvaltımı yaptım. sonra yatak yorgan değiştirdik. malum haftasonu işleri şimdi çay içiyorum. az sonra kahve faslına geçerim
bugüm başım hafiften zonkluyor. nedendir ki acaba. umarım devam etmez kendimi motive edeyim de haftaiçi biraz oruç tutayım diyorum. eksik oruçlarım var

Günaydın hanımlar
Diyet devam ederken 2 günlük bir kaçamağım oldu tatil nedeniyle ama abartmamaya çalıştım ama yine de artı geldi, şimdi tekrar devam ediyorum.

diyet yaparken ara versek de işte bizim hatamız diyeti bıraktığımız öğünde normal yemiyoruz, aşırıya kaçıyoruz. halbuki diyet yapmasak bile normal yesek, ölçülü yesek sabit kalırız. artı olmayız. buradaki herkesin ortak sorunu bu canım. neyse üzülme toparlarsın

Gecmis olsun canım hayirdir insallah. Ben takip edemiyorum pek simdi gordum yazayim dedim
Sağol cnm karaciğer temizliği yaptım cuma gecesi ondan bahsediyorduk
2 gün sonra bende kahve içmeye baslicam inşallah. Çok özledim kahve içmeyi

Sağol cnm karaciğer temizliği yaptım cuma gecesi ondan bahsediyorduk

2 gün sonra bende kahve içmeye baslicam inşallah. Çok özledim kahve içmeyi
Nasıl geçti.
Yaa ekmek neysede köfteye çorbaya un ister bilemedim. Bugün pırasa var içinde havuç var. Hindi mantar sote yaptım. E oda turşusuz gitmedi o da. Az buçuk örnek verirmisin.
Bu arada 12 takımda yapmaya çalışıyor

01.02.2020 cumartesi menum
08.00 3 yk pirinc lapasi (karaciger temizliginin son asamasi yemem lazimdi. 30 agustostan bu yana ilk kez pitinc yedim o da yagsiz tuzsuz lapa oldu)
11.00 1 muz
13.00 2 kuru incir + salata (havuc marul kirmizi pancar 1 kapya biver taze sogan) tabagin yaridan fazlasini yedim
18.15 2 kuru incir + oglen kalan salataya 5 cerry domates ve 1/2 avokado ekledim
2lt su tamam

Yazınca kalabalık görünüyor ama çok dolu dolu değil demi

Ev yapımı turşu serbest yiyebilirsin. Pırasalı havuçlu pişir dışarıdayım havuçları ayır çok havucluysa hiç alma. Köfteleri ekmeksiz ve galeta ünsüz yaptım hep. Çorba ara sıra mercimek içtim onun haricinde içmedia çünkü bildiğim her çorbada un var. Benim sayfamda 30 ağustos tarihinden sonraki sayfalara bakarsan menü resimlerim vardı hep. Aklına başka takılan bir şey varsa sorabilirsin

Valla başa dönme tehtidi korkutucu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…