Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili takım arkadaşlarım. Dibine kadar eleştiriyi hak ettim. Şimdi beni aslanların önüne atabilirsiniz
Sabahkahvaltı yapmıyorum if de öğlen ve akşam iki öğün yada sabah ve öğlen 2 öğün)
Çay tabağı kadar patates kızartması 1 tane tavada yumurta 1 çay kaşığından biraz fazla helva. 2 çatal acuka 1dlm ekmek
Arada ev yapımı pasta 1 dlm 1tane 2 si bir arada neskafe
Akşam (17.30) 2 yk pırasa. 3 yk hindili mantar sote çiçek ekmekten 1 yaprak ve 2 tane turşu salatalık.
Su 3 bardak akşam spor yada spor niyetine dans

Ifin sadece saatlerine uydun herhalde kiz sen takimini sonuncu mu yapmak istiyorsun. Gerci bizim takimin isime gelir

canım karaciğer temizliğin nasıl geçti? neler çıktı?
Yatasiya kadar bir sey yoktu cnm saat 05.00te bulantiyla uyandim ondan sonrasi zordu 09.30 da biraz hafifledi ama 12.30a kadar bulantilarim devam etti. Yosunumsu yesil seyler ne oldugunu anlayamadigim uzunca bir deri parcasi yesil-siyah top top cisimler tas mi degil mi bilmiyorum. (Biraz detayli yazdim sanirim kusura bakmayin kizlar)

olsun canım. ne güzel temizlendin ama. çok şükür. Rabbim bana da nasip etsin

genelde zaten o tarz şeyler çıkıyormuş.

Sağol cnm karaciğer temizliği yaptım cuma gecesi ondan bahsediyorduk

2 gün sonra bende kahve içmeye baslicam inşallah. Çok özledim kahve içmeyi
Tebrikler canım, çok iradeli ilerledin, amacına ulaştın. Seviyelerde en çok nelerde zorlandın, yaşadığın bir sıkıntı oldu mu

Aşırıya kaçmadım ama karbon sınırlaması yapmadım, keto yapmaya çalışıyorum, seviyeli olan diyete benziyor bu da. Bugün başladım tekrar

Tebrikler canım, çok iradeli ilerledin, amacına ulaştın. Seviyelerde en çok nelerde zorlandın, yaşadığın bir sıkıntı oldu mu
Tesekkur ederim cnm. Ilk basladigimda sivi alim kurallarinda zorlandim. Ona da alisinca baska hic bir yerde zorluk yasamadim cok sukur. Karaciger temizliginde sabaha karsi 05te bulantim oldu o zaman biraz zorlandim ama cok sukur bir kac saat sonra gecti simdi iyiyim

valla hasibecim seviyeleri yapmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı. birkaç kere başladım ama 1. seviyeyi bile tamamlayamadım. senin adına çok seviniyorum inan bana.
Tesekkur ederim cnm ❤ yeniden grup olarak baslanacak belki onlarla beraber bir cesaret gelir
Telegramdakilere nasıl erişeceğim
t.me/ahmetapa
Baglanti adresinden ulasabilirsin cnm ama oncesinde programi yukle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…