Öncelik hep bizim kıskanırım gidersenAksam yemegimi hazirlayip mutfagi toplayayim. Gece kizlar yatinca su diger gruptaki kizlara bi laf atayim hala girip bakamadim onlara
Ifin sadece saatlerine uydun herhaldeSevgili takım arkadaşlarım. Dibine kadar eleştiriyi hak ettim. Şimdi beni aslanların önüne atabilirsiniz
Sabahkahvaltı yapmıyorum if de öğlen ve akşam iki öğün yada sabah ve öğlen 2 öğün)
Çay tabağı kadar patates kızartması 1 tane tavada yumurta 1 çay kaşığından biraz fazla helva. 2 çatal acuka 1dlm ekmek
Arada ev yapımı pasta 1 dlm 1tane 2 si bir arada neskafe
Akşam (17.30) 2 yk pırasa. 3 yk hindili mantar sote çiçek ekmekten 1 yaprak ve 2 tane turşu salatalık.
Su 3 bardak akşam spor yada spor niyetine dans
canım karaciğer temizliğin nasıl geçti? neler çıktı?Aksam yemegimi hazirlayip mutfagi toplayayim. Gece kizlar yatinca su diger gruptaki kizlara bi laf atayim hala girip bakamadim onlara
Yatasiya kadar bir sey yoktu cnm saat 05.00te bulantiyla uyandim ondan sonrasi zordu 09.30 da biraz hafifledi ama 12.30a kadar bulantilarim devam etti. Yosunumsu yesil seyler ne oldugunu anlayamadigim uzunca bir deri parcasi yesil-siyah top top cisimler tas mi degil mi bilmiyorum. (Biraz detayli yazdim sanirim kusura bakmayin kizlar)canım karaciğer temizliğin nasıl geçti? neler çıktı?
Yatasiya kadar bir sey yoktu cnm saat 05.00te bulantiyla uyandim ondan sonrasi zordu 09.30 da biraz hafifledi ama 12.30a kadar bulantilarim devam etti. Yosunumsu yesil seyler ne oldugunu anlayamadigim uzunca bir deri parcasi yesil-siyah top top cisimler tas mi degil mi bilmiyorum. (Biraz detayli yazdim sanirim kusura bakmayin kizlar)
Ama bugün pazar hem deneme haftasıIfin sadece saatlerine uydun herhaldekiz sen takimini sonuncu mu yapmak istiyorsun. Gerci bizim takimin isime gelir
Amin cnm insallaholsun canım. ne güzel temizlendin ama. çok şükür. Rabbim bana da nasip etsin
genelde zaten o tarz şeyler çıkıyormuş.
Tebrikler canım, çok iradeli ilerledin, amacına ulaştın. Seviyelerde en çok nelerde zorlandın, yaşadığın bir sıkıntı oldu muSağol cnm karaciğer temizliği yaptım cuma gecesi ondan bahsediyorduk
2 gün sonra bende kahve içmeye baslicam inşallah. Çok özledim kahve içmeyi
Aşırıya kaçmadım ama karbon sınırlaması yapmadım, keto yapmaya çalışıyorum, seviyeli olan diyete benziyor bu da. Bugün başladım tekrardiyet yaparken ara versek de işte bizim hatamızdiyeti bıraktığımız öğünde normal yemiyoruz, aşırıya kaçıyoruz. halbuki diyet yapmasak bile normal yesek, ölçülü yesek sabit kalırız. artı olmayız. buradaki herkesin ortak sorunu bu canım. neyse üzülme toparlarsın
Tesekkur ederim cnm. Ilk basladigimda sivi alim kurallarinda zorlandim. Ona da alisinca baska hic bir yerde zorluk yasamadim cok sukur. Karaciger temizliginde sabaha karsi 05te bulantim oldu o zaman biraz zorlandim ama cok sukur bir kac saat sonra gecti simdi iyiyimTebrikler canım, çok iradeli ilerledin, amacına ulaştın. Seviyelerde en çok nelerde zorlandın, yaşadığın bir sıkıntı oldu mu
Amin cnm insallah
Sende mi seviyelere basladin
Tesekkur ederim cnm ❤ yeniden grup olarak baslanacak belki onlarla beraber bir cesaret gelirvalla hasibecim seviyeleri yapmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı. birkaç kere başladım ama 1. seviyeyi bile tamamlayamadım. senin adına çok seviniyorum inan bana.
t.me/ahmetapaTelegramdakilere nasıl erişeceğim
Buldum dinliyorum. Bana seslendi neyden korkuyorsun diyeTesekkur ederim cnm ❤ yeniden grup olarak baslanacak belki onlarla beraber bir cesaret gelir
t.me/ahmetapa
Baglanti adresinden ulasabilirsin cnm ama oncesinde programi yukle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?