Teşekkür ederim canım. Hayatım diyet oldu. Buralarda takılıyorumHoşgeldin canm. Sen nasılsın?
İyi akşamlar ablacım nasıl gidiyor kilo verme durumlarıGunaydin mutlu günler
Tartiya son ikiiiii
Haftaya arti baslamistim ama sukur bugun biraz eksiye dusebildim
5.Seviye mayıs sonunda bitiyor sıcaklarda yapmak zor zaten 3 günlük açlık orucunu
Bu arada Ahmet apa yitik şifa seviyelerine ben de başlamayı düşünüyorum. Ayrı bir grup açarsanız haber verin olur mu hanımlar
AnlaşıldıAyrı bir grup açmıycaz kuzum facedeki grup tek. Biz burdan paylaşım yapıcaz
Bonus canım hadi bize bi gaz ver ablam bi şaha kaldır ekibiYapıcaz dedim bak allah söyletti
Aslında ben de tedirginim ama hem şifa için hem kilo için neden olmasın diyorum
O kolay olurdu nasılsa herkes açTedirginlik laf mı çok pis tırsıyorum sanki bundan sonra afrikada yaşıycam
Yok canım aslında ilk seviye Karatay diyeti gibi. Sadece sabah yerine öğlen saatlerinde yemeye başlıyorsun. Sonraki 3. Seviye açlık oruçları biraz zorlayabilir.Tedirginlik laf mı çok pis tırsıyorum sanki bundan sonra afrikada yaşıycam
evet şikayet yok. ön hazırlığı var çünkü.Ben ne karar verdim bilmiyorum martta başlanacağı için 3 günlükler yaza gelicek başarmaktan korkuyorum.
Yapanlardan oruçla ilgili şikayet hiç yok gibi.
ben bu hafta başlayamam canım. şu ağrının nedenini öğrenmem lazım. doktora göründüm ama daha ultrason çekilemedim. huzursuzum. keyfim yok yani. kafam dağınık.60kiloyum müdür sen ne diyosun napalım başlayalım mı?
Üye Baska biyere bisey yazmasada cuma kk da aktif ise ve baska mazereti yoksa bildirim yapmak zorunda cnmNasılsın canım kaç kilosun hatirlamissindir 8takimdan serenalar ben
Bulamiyorum Çok güzel kilo verdi onun ıyi niyetini bende biliyorum bence burdan ayrilmamali kilo vermek isteyenlere ışık tutmali varsin yarışmalarda olmasın
Evet kaptanim bu konuda haklısın hasibe yazmış o topige ama kim rapor ettiyse keşke önce kaptanina yazsaymis gec olmadan listeyi duzenlerdi kaptanida bildirim yapmadiysa bakmaliydi nereye ne yazmis diye neyse olan olmuş yapacak birşey yok
Aynı sorunu bende yaşadım ama gerçekten bilmiyordum perşembe tartıldım akşamı turşu yedim sonuc sabah artı ben perşembe günü olan tartimi söyledim bi saat sonra özelden turşudan dolayı artida olduğumu söyledim listeyi tasimadan duzenledi güzelce sopasınıda gösterdi hakli olarak
@Anka
Hosgeldin tatlimmmmİyi akşamlar ablacım nasıl gidiyor kilo verme durumları
Of of sormaHosgeldin tatlimmmm
Sende bi görünüp kaybolmasana :))
Topal aksak devam ediyorum işte
Arada bozsamda ketojenik yapmaya calisiyorum :))
Bonuscum ben bu akşam niyet edip başlamak niyetindeyim gel katıl bana bekleme yapmayalim
Kızlar bence motivasyonun kaybolmaması içim birde önden uyarıcı olacak Ahmet apa ile başlamak daha iyi gibi bence çünkü serbest günler olacak bize şöyle yapın şunları yapım diyecek ben o yüzden onunla yapmayı düşünüyorum o zamana kadar ne kadar kilo versem kar öyle yaniOruçlar yaza gelecek kızım sen hele ona cevap vir
Mefkurem ben de aynı takımdayim olayları yakinen biliyorum. Hasibe' nin ciddi bir kilo alımı durumu yoktu. Pazartesi bildiriminde cumadan o gune bir buçuk kilo eksisi vardı hatta. Diğer cumaya gelmeden izne ayrılmak istediğini bildiriyor kaptanimiza. Çünkü aynı programı uygulayanların temizlik sonrası tartıda kilo artışı gördüklerini öğrenmiş, bu durumun da normal olduğunu söylemişler. Bu süre zarfında yarışmadan uzak kalmak istemiş. Ne kaptanimizin ne Hasibe'nin suçu var. Suç , konu hakkında bilgisi olmayan bu durumu şikayet edenin. Hasibe arkadaşımı kutlamalarla mezun etmek isterdim hepimizin dileği buydu. Kuğu gibi oldu. Zipzip kaptanım da Hasibe de ucuz hesaplara girebilecek insanlar değil...Seni kendime yakın hissettiğim için yazdım bu konuda hala çok üzgünüm.Cnm zaten ben hasibenin farkli bi dusunceyle yapmadigindan eminim,bundan hic kuşkum yok
Dedigim gibi kurallari kaptani soylemeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?