Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben ne karar verdim bilmiyorum martta başlanacağı için 3 günlükler yaza gelicek başarmaktan korkuyorum.

Yapanlardan oruçla ilgili şikayet hiç yok gibi.
evet şikayet yok. ön hazırlığı var çünkü.

60kiloyum müdür sen ne diyosun napalım başlayalım mı?
ben bu hafta başlayamam canım. şu ağrının nedenini öğrenmem lazım. doktora göründüm ama daha ultrason çekilemedim. huzursuzum. keyfim yok yani. kafam dağınık.

Üye Baska biyere bisey yazmasada cuma kk da aktif ise ve baska mazereti yoksa bildirim yapmak zorunda cnm
Bazi üyeler kurallara vakif olmayabilir
O yüzden dedim kaptani uyarmaliydi diye
Yoksa kişiye özel olan bir sorun degil

Sende bildirimini duzeltmekle iyi yapmışın :)

Bonuscum ben bu akşam niyet edip başlamak niyetindeyim gel katıl bana bekleme yapmayalim
Oruçlar yaza gelecek kızım sen hele ona cevap vir
Kızlar bence motivasyonun kaybolmaması içim birde önden uyarıcı olacak Ahmet apa ile başlamak daha iyi gibi bence çünkü serbest günler olacak bize şöyle yapın şunları yapım diyecek ben o yüzden onunla yapmayı düşünüyorum o zamana kadar ne kadar kilo versem kar öyle yani

Cnm zaten ben hasibenin farkli bi dusunceyle yapmadigindan eminim,bundan hic kuşkum yok
Dedigim gibi kurallari kaptani soylemeliydi
Mefkurem ben de aynı takımdayim olayları yakinen biliyorum. Hasibe' nin ciddi bir kilo alımı durumu yoktu. Pazartesi bildiriminde cumadan o gune bir buçuk kilo eksisi vardı hatta. Diğer cumaya gelmeden izne ayrılmak istediğini bildiriyor kaptanimiza. Çünkü aynı programı uygulayanların temizlik sonrası tartıda kilo artışı gördüklerini öğrenmiş, bu durumun da normal olduğunu söylemişler. Bu süre zarfında yarışmadan uzak kalmak istemiş. Ne kaptanimizin ne Hasibe'nin suçu var. Suç , konu hakkında bilgisi olmayan bu durumu şikayet edenin. Hasibe arkadaşımı kutlamalarla mezun etmek isterdim hepimizin dileği buydu. Kuğu gibi oldu. Zipzip kaptanım da Hasibe de ucuz hesaplara girebilecek insanlar değil...Seni kendime yakın hissettiğim için yazdım bu konuda hala çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…