Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam bugun kontrole gittim. Bize dua edin. Haftasonunu atlatirsaniz cok iyi dedi doktorum. Haftaya doğum olur dedi
Sağlıkla al kucağına canm. Tedirgin olma bebek duygularından etkilenir. Sakin ol arkadaşm 35+5de doğum yaptı çocuğunu küveze bile almadılar.Gönül ister ki 38 görseydi ama böylesi hayırlıymış demek ki

Bakalim hakkimizda hayırlısı inşallah

Bulamiyorum canım bu seviyeler ile ilgili bize destek olurmusun mesela 40 gün boyunca akşamları bulgur pilavımı yiycez ayrıca su içme saatleri bile değişik anladığım kadarıyla hiç bir fikrim yok bu diyet hakkında faceimde yok ki üye olup okuyayım bilenler yazsın kızlar ne yiyip ne içilecek yada ne yenmeyecek

Canım yemeklerden yarm saat önce 1 bardak su içilecek. sonra içilmeyecek. Yemekle beraber sıvı alımı olmayacak. Sonrasında 1.5, 2 sat kadar hiç sıvı yok. Sonra serbest. Ben ilk hafta 2. 5 kilo vermiştm. Bir de meyve yasakkarbonhidrat pirinç. Pişmiş havuç. Kah 12 gibi yaptrdm. Akşamı 6 da yiyordum. Sebze et istediğin kadar. Bulgur pilavı illa yenecek diye bir kural yok. Bildiklerim bunlar Hasibe zaten daha iyi bilir

Tstlim google can simidi 1.seviye yazarsan okuyabilirsin ordan

Baslicaksan aslinda face açsan iyi olur

Üye olmasanda açılıyor canım can simidi diye aratınca

Cnm okuduğum kadariyla olayin hasibenin kilo vermesiyle ilgisi yokki
Eminim herkes takdir ediyordur
Sadece kk da online oldugu halde bildirim yapmamis
Bu konuda bence kaptani uyarmasi gerekirdi

Cnm okuduğum kadariyla olayin hasibenin kilo vermesiyle ilgisi yokki
Eminim herkes takdir ediyordur
Sadece kk da online oldugu halde bildirim yapmamis
Bu konuda bence kaptani uyarmasi gerekirdi

Farklı yansıtılmış gibi oldu mefkure bu yarışma ne yalancıları gördü hasibenin tırnağı olamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…