Öyle değil canım hasibe yarışı bırakmak istemiş seviyeler bitti çünkü ve kilo alımı birkaç kilo olucaktir diye guruba zarar vermek istememiş bazilarida kilo aldı söylemiyor falan filan demişler işte konu buCnm okuduğum kadariyla olayin hasibenin kilo vermesiyle ilgisi yokki
Eminim herkes takdir ediyordur
Sadece kk da online oldugu halde bildirim yapmamis
Bu konuda bence kaptani uyarmasi gerekirdi
Bonuscum ben bu akşam niyet edip başlamak niyetindeyim gel katıl bana bekleme yapmayalim
Ben ne diyem sen diysen
Anacim senelerdir jübile yapiyoruz, yetmedimiJübile gibi düşün. Sıradan mı olsun başlangıcımız
Bende aynı korkuları yaşıyorum60kiloyum müdür sen ne diyosun napalım başlayalım mı?
Cnm zaten ben hasibenin farkli bi dusunceyle yapmadigindan eminim,bundan hic kuşkum yokFarklı yansıtılmış gibi oldu mefkure bu yarışma ne yalancıları gördü hasibenin tırnağı olamazlar
Ne yapsak kar diyek onadaOruçlar yaza gelecek kızım sen hele ona cevap vir
Ben söylemiş diye biliyorumCnm zaten ben hasibenin farkli bi dusunceyle yapmadigindan eminim,bundan hic kuşkum yok
Dedigim gibi kurallari kaptani soylemeliydi
Biz burdan, olan şeyi duzeltemeyiz zaten cnmBen söylemiş diye biliyorum
Nasılsın canım kaç kilosun hatirlamissindir 8takimdan serenalar benSaolun canlar hasibe bana attı seviyeleri watsaptan, 1,2,3,7 yok içlerinde onlarida müsait olunca aticak kilo vermesiyle ilgili bazıları saçmalamış oda küsmüş yazmıyor kk ya çok büyük bir başarı gösterdi maşallah asibemi tebrik ediyor kucakliyorum
Evet kaptanim bu konuda haklısın hasibe yazmış o topige ama kim rapor ettiyse keşke önce kaptanina yazsaymis gec olmadan listeyi duzenlerdi kaptanida bildirim yapmadiysa bakmaliydi nereye ne yazmis diye neyse olan olmuş yapacak birşey yokCnm okuduğum kadariyla olayin hasibenin kilo vermesiyle ilgisi yokki
Eminim herkes takdir ediyordur
Sadece kk da online oldugu halde bildirim yapmamis
Bu konuda bence kaptani uyarmasi gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?