Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm okuduğum kadariyla olayin hasibenin kilo vermesiyle ilgisi yokki
Eminim herkes takdir ediyordur
Sadece kk da online oldugu halde bildirim yapmamis
Bu konuda bence kaptani uyarmasi gerekirdi
Öyle değil canım hasibe yarışı bırakmak istemiş seviyeler bitti çünkü ve kilo alımı birkaç kilo olucaktir diye guruba zarar vermek istememiş bazilarida kilo aldı söylemiyor falan filan demişler işte konu bu

Farklı yansıtılmış gibi oldu mefkure bu yarışma ne yalancıları gördü hasibenin tırnağı olamazlar
Cnm zaten ben hasibenin farkli bi dusunceyle yapmadigindan eminim,bundan hic kuşkum yok
Dedigim gibi kurallari kaptani soylemeliydi

Nasılsın canım kaç kilosun hatirlamissindir 8takimdan serenalar ben
Bulamiyorum Çok güzel kilo verdi onun ıyi niyetini bende biliyorum bence burdan ayrilmamali kilo vermek isteyenlere ışık tutmali varsin yarışmalarda olmasın
Cnm okuduğum kadariyla olayin hasibenin kilo vermesiyle ilgisi yokki
Eminim herkes takdir ediyordur
Sadece kk da online oldugu halde bildirim yapmamis
Bu konuda bence kaptani uyarmasi gerekirdi
Evet kaptanim bu konuda haklısın hasibe yazmış o topige ama kim rapor ettiyse keşke önce kaptanina yazsaymis gec olmadan listeyi duzenlerdi kaptanida bildirim yapmadiysa bakmaliydi nereye ne yazmis diye neyse olan olmuş yapacak birşey yok

Aynı sorunu bende yaşadım ama gerçekten bilmiyordum perşembe tartıldım akşamı turşu yedim sonuc sabah artı ben perşembe günü olan tartimi söyledim bi saat sonra özelden turşudan dolayı artida olduğumu söyledim listeyi tasimadan duzenledi güzelce sopasınıda gösterdi hakli olarak

Anka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…