Ben de muhteşem pazartesi başlayacağım.Gülbiş martta başlıyorda eminmiyiz yaa belki ramazandan sonra diycekler
herkese açık sayfada araya başka konular girer cnm. ozelden sadece kurallarla ilgili konuşalım. sohbet muhabbetimizi menülerimizi menü yorumlarımızı burda yaparız. +90ların ayrı bir ruhu var bence burda yazalım ama siz dersenizki senin sayfanda devam edelim siz bilirsiniz.
şimdi kimler kesin karar verip başlayacaksa mesajımı alıntılayıp ya da beni etiketleyip cevap yazsın özel mesaj grubu oluşturalım. pazar akşamına kadar bekleyeyim karar veremeyen mesajımı göremeyen olursa diye.
pazar akşamı kurallar grubunu oluşturalım. uygun mudur?
Tamam cnm ben de sizinle beraber tekrar seviye 1e baslayayim seviye 8e bir turlu adapte olamadim saglik sorunlarimdan dolayi biliyorsun. Sabahtan aksama kadar seviye 8de sadece sivi besleniyorsun yogurt haric ondan dolayi mi jilmiyorum dun spordan cikinca cok kotu oldum midem bulandi kusasim geldi elim titredi sekerim dustu herhalde. Spordada egzersiz bolumunde biraz zorlandim o tetikledi sanirim. 3 gunluk aclikta hic boyle olmamistim simdi boyle olunca sasirdim eve gelir gelmez hemen yemek yedim. Gerci 3 gunluklerde spora gitmedim o zaman gitseydimde ayni olurdum herhalde. Neyse oyleyken oyle isteHasibe ben özel mesaj grubu kuralım dedim zaten de kuzum seni eklemeyi düşünmemiştim bitirdin sonuçta sürekli senide rahatsız etmeyelim diye.
Ama yapanlardan bi tek sen burda aktifsin olabilirsen çok iyi olur bizim için
Cnm memun seviye1 e uygun ama seviyelerde nescafe tarzi granul kahveler yasak. Filtre kahve ya da turk kahvesi serbestMenüm.
Saat 10.30 da haşlanmış yumurta peynir domates maydanoz ceviz
Ara 15.00 tarçınlı granül kahve
Akşam saat 18 de karnıbahar mantısı 3 yk bulgur pilavı
Spor yok
Su yarım lt çayda içmedim böbreklerim ağrıyor
Evet bugün çok acıktım. Aslında öğlen yiyordum ama aile kahvaltısı için erken yedim. İf gibi olsun diye 8 saat ara bırakıyım dedimCnm memun seviye1 e uygun ama seviyelerde nescafe tarzi granul kahveler yasak. Filtre kahve ya da turk kahvesi serbest
Kesin birşey söylemek istemiyorum takipte kalacağım, belki katılırım canım. Daha önce 1. Seviyeyi yapmıştımhergaf 60kiloyum Bulamiyorum @Kuasar @Niran Nevra @Poni Bon bu konu hakkında topik mi açsak bilemedim
Yitik şifa diye
Hasibeg de bize anlatır destek olmak için birbirimize. Takımlarda aynı konuyu yazıp sıkmak istemedim kızları
Aleyküm selam, hoşgeldin, nasıl toparlanabildin mi birazİyi geceler ❤
Selam vermeden olur mu?
İyiyim çok şükür, sen de iyi misinhergaf
Mefkurem
ISILDURU
60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
@maralgozlu
@Tgcervanne0133
Nasılsınız iyisinizdir inşallah ❤
Mthn83 hoşgeldin sende :)
Ak kelebek ❤
Mefkurem 5 gün yapabildim, hacamat gününe denk geldiği için hayvansal gıdayı bırakmak zorunda kaldım, o günlerdeki telaşeden dolayı tartılmadım. Yani ne kadar verdiğimi bilmiyorum ama bugün 109.9 dum. Ketoya başlamadan önce 115.2 idim totalde bu kadar gitti, Ketoya başlayalıda 1 ay olacak bir kaç gün sonra, böyle işte
Hayır canım en eskiyi dinlemiş adam takvimi bile oluşturmaya başladıKizlar hasibenin topiginde birisi yazmis, bu sene ahmet apayla seviyelere 5 bin kişi başlamak istemiş o yüzden iptal etmiş ahmet apa ,eğer öyleyse vakit kaybetmeye gerek yok yaz kapıda başımızın çaresine bakmamız lazim
herkese açık sayfada araya başka konular girer cnm. ozelden sadece kurallarla ilgili konuşalım. sohbet muhabbetimizi menülerimizi menü yorumlarımızı burda yaparız. +90ların ayrı bir ruhu var bence burda yazalım ama siz dersenizki senin sayfanda devam edelim siz bilirsiniz.
şimdi kimler kesin karar verip başlayacaksa mesajımı alıntılayıp ya da beni etiketleyip cevap yazsın özel mesaj grubu oluşturalım. pazar akşamına kadar bekleyeyim karar veremeyen mesajımı göremeyen olursa diye.
pazar akşamı kurallar grubunu oluşturalım. uygun mudur?
Hadi bakalım hayırlısıHayır canım en eskiyi dinlemiş adam takvimi bile oluşturmaya başladı ☺
ama başlamak isteyen başlasın tabi ☺
O mesaj eski cnm. Daha sonraki yarihte kesin omarak yeni grup baslayacagini telegramda sesli mesajinda soyledi ahmet bey.Kizlar hasibenin topiginde birisi yazmis, bu sene ahmet apayla seviyelere 5 bin kişi başlamak istemiş o yüzden iptal etmiş ahmet apa ,eğer öyleyse vakit kaybetmeye gerek yok yaz kapıda başımızın çaresine bakmamız lazim
Masallah cok guzel tatlimMefkurem 5 gün yapabildim, hacamat gününe denk geldiği için hayvansal gıdayı bırakmak zorunda kaldım, o günlerdeki telaşeden dolayı tartılmadım. Yani ne kadar verdiğimi bilmiyorum ama bugün 109.9 dum. Ketoya başlamadan önce 115.2 idim totalde bu kadar gitti, Ketoya başlayalıda 1 ay olacak bir kaç gün sonra, böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?