Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasibe ben özel mesaj grubu kuralım dedim zaten de kuzum seni eklemeyi düşünmemiştim bitirdin sonuçta sürekli senide rahatsız etmeyelim diye.
Ama yapanlardan bi tek sen burda aktifsin olabilirsen çok iyi olur bizim için

Tamam cnm ben de sizinle beraber tekrar seviye 1e baslayayim seviye 8e bir turlu adapte olamadim saglik sorunlarimdan dolayi biliyorsun. Sabahtan aksama kadar seviye 8de sadece sivi besleniyorsun yogurt haric ondan dolayi mi jilmiyorum dun spordan cikinca cok kotu oldum midem bulandi kusasim geldi elim titredi sekerim dustu herhalde. Spordada egzersiz bolumunde biraz zorlandim o tetikledi sanirim. 3 gunluk aclikta hic boyle olmamistim simdi boyle olunca sasirdim eve gelir gelmez hemen yemek yedim. Gerci 3 gunluklerde spora gitmedim o zaman gitseydimde ayni olurdum herhalde. Neyse oyleyken oyle iste

Cnm memun seviye1 e uygun ama seviyelerde nescafe tarzi granul kahveler yasak. Filtre kahve ya da turk kahvesi serbest

Selamlar, sevgiler arkadaşlar
Nasılsınız, iyisinizdir inşallah. Okuduğum kadarıyla yeni bir oluşumun başlangıcı yapılıyor, çok sevindim, buradaki arkadaşların motivasyonu ile başarılı olacağınıza inanıyorum. Ben seviyelere iki kere başladım başaramadım o yüzden biraz tereddütlüyüm, şimdilik keto yapıyorum, 1. Seviyeye benziyor, sizleri takip edeceğim bakarsınız ileriki günlerde aranıza katılırım. Bulamiyorum ,aklımdan çıkmayan bir diyet, başaranlar da bizzat şahit olunca insan Bi hevesleniyor. Hepinize kolaylıklar, başarılar diliyorım

Kesin birşey söylemek istemiyorum takipte kalacağım, belki katılırım canım. Daha önce 1. Seviyeyi yapmıştım
İyi geceler ❤

Selam vermeden olur mu?

Aleyküm selam, hoşgeldin, nasıl toparlanabildin mi biraz
İyiyim çok şükür, sen de iyi misin
hergaf yumurta orucun bittimi tatlim
Nasil yaptin, kac yumurta yedin :)
Sonucuda merak ediyorum
Mefkurem 5 gün yapabildim, hacamat gününe denk geldiği için hayvansal gıdayı bırakmak zorunda kaldım, o günlerdeki telaşeden dolayı tartılmadım. Yani ne kadar verdiğimi bilmiyorum ama bugün 109.9 dum. Ketoya başlamadan önce 115.2 idim totalde bu kadar gitti, Ketoya başlayalıda 1 ay olacak bir kaç gün sonra, böyle işte

Hayır canım en eskiyi dinlemiş adam takvimi bile oluşturmaya başladı
ama başlamak isteyen başlasın tabi

tamam

O mesaj eski cnm. Daha sonraki yarihte kesin omarak yeni grup baslayacagini telegramda sesli mesajinda soyledi ahmet bey.
Insatgaram paylasimindada takvimi hazirlamaya basladiginin mesajini yazmisti. Pc monitoru gorunuyordu bulanikti ama takvim vardi orda belliydi. Bulursam ekran fotosu atayim buraya

Masallah cok guzel tatlim

5 günde iyi dayanmişin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…