Cig kofte ev yapimi olursa serbest cnm hazirlard katki addeleri var ve nar eksisi var diye yasak. Mercimek kofteside serbest. Marulla porsiyon tutmadan doyana kadar yemisligim varHasibecim burdan yazıyorum gece gece watsaptan yazıp rahatsız etmek istemedim okuyunca gör diye, ben bu akşam çiğ köfte yedim senin menundede vardı diye, daha sonrada mercimek köfte yapicam uygun dimi bize 1. Seviye icin
Bu yeme seklinde en guzeli bulgurun porsiyonu yokCig kofte ev yapimi olursa serbest cnm hazirlard katki addeleri var ve nar eksisi var diye yasak. Mercimek kofteside serbest. Marulla porsiyon tutmadan doyana kadar yemisligim var
Bulgur ve fasulye sislik yapar vucut zamanla alisir belkiBulgurdanmidir ki çok az yedim, kurufasulyeden mi bilmem istediğim gibi daha doğrusu eskisi gibi kilo gitmiyor metoyu bozduk belliki
Ben 40 gun boyunca toplasan 2-3 kere pilav 3-4 kere bulgurlu dolma vs yemisimdir cok tercih etmedim ama yinede doydum. Bulgur yedigim gunlerin ertesi gunu sis uyaniyordum kiloda + cikiyorduBulgurdanmidir ki çok az yedim, kurufasulyeden mi bilmem istediğim gibi daha doğrusu eskisi gibi kilo gitmiyor metoyu bozduk belliki
Evet oyle oluyor yulaftan yapsan yesende olmuyorBu diyetin en kötü yanım ufak hatada başa dönüyorsun. Bugün krep yedim ve sil baştan oldu
Şuan adapte olma çabasındayım if gibi oluyorKizlar anladigim kadariyla hepiniz ahmet apa yapiyorsunuz basladiniz
Bende yarin baslamayi düşünüyorum bu haftada pek yoğunumki sormayın
Biraz zaman tanısan erken değil mi? Lesli yetmez mi şimdilikISILDURU kolu bandnn markası ne ben de mi alsam? Spor salonuna gidemyrm. Dikişlerden evdeki bisikleti de kullanamyrm
Haklısın canm. Ama O kadar zaman tanıdım ki kendime. Artık çok bunaldım kilomdan.2009 da 68 kiloydm. Sonra 75 oldum 81 kiloyla evlendim. Sonrası hep diyet hep kilolu psikolojisi ve 103 kiloya kadar çıktı sonra fiyetlerle bu sene 82 ye kadar indim ama daha aşağısına göremedim. Bu kış hep 82ile 88 arasında kaldım. Ama bir 10 kilo aşağısına inmem lazımBiraz zaman tanısan erken değil mi? Lesli yetmez mi şimdilik
Gerçi bu süre zarfında 2 gebelik yaşadımHaklısın canm. Ama O kadar zaman tanıdım ki kendime. Artık çok bunaldım kilomdan.2009 da 68 kiloydm. Sonra 75 oldum 81 kiloyla evlendim. Sonrası hep diyet hep kilolu psikolojisi ve 103 kiloya kadar çıktı sonra fiyetlerle bu sene 82 ye kadar indim ama daha aşağısına göremedim. Bu kış hep 82ile 88 arasında kaldım. Ama bir 10 kilo aşağısına inmem lazım
Kaç kilosun canm. Ben de yarın başlıyorum ilk hedef benim de 80 altıİyi geceler hanımlar
Ben de yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Bütün kış yan gelip yattık kaldı 3 ay totomuz alev aldıher sene aynı durumları yaşıyoruz. Bu sefer hikayemiz mutlu sonla bitse sizce de güzel olmaz mı?
Benim ilk hedefim 80 in altına inmek bunun için yarın ya Allah deyip başlıyorum.
Allah rahatlık versin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?