Günaydın hocamKaç kilosun canm. Ben de yarın başlıyorum ilk hedef benim de 80 altı
İyi geceler hanımlar
Ben de yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Bütün kış yan gelip yattık kaldı 3 ay totomuz alev aldıher sene aynı durumları yaşıyoruz. Bu sefer hikayemiz mutlu sonla bitse sizce de güzel olmaz mı?
Benim ilk hedefim 80 in altına inmek bunun için yarın ya Allah deyip başlıyorum.
Allah rahatlık versin kizlar
Merhaba canim sen seviyeleri yapmştın dimi ,kaçıncı seviyeye kadar yaptın kac kg vermiştinİyi geceler hanımlar
Ben de yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Bütün kış yan gelip yattık kaldı 3 ay totomuz alev aldıher sene aynı durumları yaşıyoruz. Bu sefer hikayemiz mutlu sonla bitse sizce de güzel olmaz mı?
Benim ilk hedefim 80 in altına inmek bunun için yarın ya Allah deyip başlıyorum.
Allah rahatlık versin kizlar
Mücbir sebep var canım sen haklısınGerçi bu süre zarfında 2 gebelik yaşadım
Canım sen pes etme illaki gider.sonra birden verirsin emin olGünaydın canlar hayırlı haftalar bol
eksiler olsun inşallah hepimize ,ben çok moralsizim cumadan beri hiç kaçamak yapmadığım halde aynı kilodayım nerede hata yapıyorum bilmiyorum çarşamba günü başlamıştım insan ilk hafta ödem vs gider diye 3-4 kg bir eksi bekliyor haklı olarak ama yok
Inşallah canım aminn diyelim umarım öyle olur spor yapmaya başlasam faydası olacaktır kargom kargoda kaldı 1 haftadır getirecek horoz lojistik yaka silktimCanım sen pes etme illaki gider.sonra birden verirsin emin ol
Özeline bak tatlımCanım sen pes etme illaki gider.sonra birden verirsin emin ol
Haklısın canm. Ama O kadar zaman tanıdım ki kendime. Artık çok bunaldım kilomdan.2009 da 68 kiloydm. Sonra 75 oldum 81 kiloyla evlendim. Sonrası hep diyet hep kilolu psikolojisi ve 103 kiloya kadar çıktı sonra fiyetlerle bu sene 82 ye kadar indim ama daha aşağısına göremedim. Bu kış hep 82ile 88 arasında kaldım. Ama bir 10 kilo aşağısına inmem lazım
Tatlım psikolojini bozma kendinde diyorsun işte. Rabbim den hayırlısını iste isyan etmeGerçi bu süre zarfında 2 gebelik yaşadım
Bende bendeGünaydın hocam
85 87 olabilirim iki haftaya yakındır tartilmiyorum
Bende ödem dedim ama sıkı diyet yapmadan gitmediGünaydın canlar hayırlı haftalar bol
eksiler olsun inşallah hepimize ,ben çok moralsizim cumadan beri hiç kaçamak yapmadığım halde aynı kilodayım nerede hata yapıyorum bilmiyorum çarşamba günü başlamıştım insan ilk hafta ödem vs gider diye 3-4 kg bir eksi bekliyor haklı olarak ama yok
Gerçekten etkili mi o çay ben de almayı düşünüyorumHerbilefe ödem atıcı ve yağ yakıcı çayını kullnyrum dün den bu yana -2kg giitti güncel kg 98
Hasibecim Geçmiş olsun iyimisin ?Iyi geceler kizlar
Tahlillerimde odemlerime neden olabilecek bir sey cikmadi kardiyolojiye yonlendirdi. Cumartesiye randevu aldimHasibecim Geçmiş olsun iyimisin ?
Güzel haberlerini bekliyoruzTahlillerimde odemlerime neden olabilecek bir sey cikmadi kardiyolojiye yonlendirdi. Cumartesiye randevu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?