Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar

ISILDURU seviyeleri tamamladım 72 ye kadar indim fakat bogazimi tutamadigimdan verdiğim kiloların neredeyse tamamını geri aldım

Mthn83 inş istediğin kiloya ulaşirsin
Bende karatayla 74 görmüşken ve kilom takir takir gitmeye başlamışken ne halt ettim de yedim içtim bilmiyorum resmen gözüm dönmüştü nazara bağlıyorum ben herkes gözünü belertmisti

Bugün mesela okulda veli toplantısı var büyük kızımın gitmek gelmiyor içimden şişman ve pişman olarak giyecek kıyafetim yok zayıfladım diye hepsini kızılay sandığına bırakmıştım

Güzel haberlerini bekliyoruz
Geçmiş olsun canm. Sonuçlar iyi çıkar inş
Sagolun kizlar
Odemim var cnm bacaklarimda ama oyle boyle degil. Hamileliklerimde bile boyle sismemistim.

Sagolun kizlar

Odemim var cnm bacaklarimda ama oyle boyle degil. Hamileliklerimde bile boyle sismemistim.
Aaaa neden acaba ya karaciğer temizliği ağırmı geldi acaba sana, bende ilk kızımı doğurduğumda komple bayiltildigim için ayak ve bacak şişliğim 20 gün sürmüştü ayakkabi giyememiştim düşün inşallah sana bir zararı olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…