- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Geçmiş olsun canm. Sonuçlar iyi çıkar inşTahlillerimde odemlerime neden olabilecek bir sey cikmadi kardiyolojiye yonlendirdi. Cumartesiye randevu aldim
Brdym cınmGünaydın canlar hadi kalkın hareket bereket kahvemi içtim sizleri bekliyorum hu huuu nrdsnz
Karaciğer temizliği de yaptın mı vav ben onu yapamam gibi geliyor bana
Bende karatayla 74 görmüşken ve kilom takir takir gitmeye başlamışken ne halt ettim de yedim içtim bilmiyorum resmen gözüm dönmüştü nazara bağlıyorum ben herkes gözünü belertmisti
Bu pohtan muhabbetleri illa yapalım diyorsunHeladan bildiriyorum mesajları atarız hayatımızda eksik olan ekşın bu seviyelerde anlıyomusunISILDURU
Bu pohtan muhabbetleri illa yapalım diyorsun
Bugün mesela okulda veli toplantısı var büyük kızımın gitmek gelmiyor içimden şişman ve pişman olarak giyecek kıyafetim yok zayıfladım diye hepsini kızılay sandığına bırakmıştımAynı şeylerden sıkılmadın mı sendezaten o muhabbete daha çoooook var okul yeniden açıldığında çok farklı olucaz inş.
Çok inanıyorum sizede güveniyorum her duanızda hepimizi anın birbirimize dua edelim
Güzel haberlerini bekliyoruz
Sagolun kizlarGeçmiş olsun canm. Sonuçlar iyi çıkar inş
Odemim var cnm bacaklarimda ama oyle boyle degil. Hamileliklerimde bile boyle sismemistim.Günaydın arkadaşlar
ISILDURU seviyeleri tamamladım 72 ye kadar indim fakat bogazimi tutamadigimdan verdiğim kiloların neredeyse tamamını geri aldım
Mthn83 inş istediğin kiloya ulaşirsin
Bulamiyorum neyin var tatlım
Bugün mesela okulda veli toplantısı var büyük kızımın gitmek gelmiyor içimden şişman ve pişman olarak giyecek kıyafetim yok zayıfladım diye hepsini kızılay sandığına bırakmıştım
Aaaa neden acaba ya karaciğer temizliği ağırmı geldi acaba sana, bende ilk kızımı doğurduğumda komple bayiltildigim için ayak ve bacak şişliğim 20 gün sürmüştü ayakkabi giyememiştim düşün inşallah sana bir zararı olmamıştırSagolun kizlar
Odemim var cnm bacaklarimda ama oyle boyle degil. Hamileliklerimde bile boyle sismemistim.
Hasibecim dün askamki menümde haşlanmış tavuk ve suyu vardı bir tabak biraz yedikten sonra fark ettim ki suyunu yememek lazımdı diye öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?