Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kitaptan

Eklentiler

• IMG_20200218_193435.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200218_193418.webp
    56 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200218_193405.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 29
Selam ben dün doğum yaptım. Haber vermek istedim
Ben de dün msj yazacaktım. Aklımdaydın. Gözünaydın canm. Sağlıkla büyüt bebişini. Çabucak da iyileşirsin inş. Korse kullan vd hiç oturma(pek mümkün değil emzirmekten. ?) ya sırt üstü yat ya ayakta gez. Çok çok gez bol su iç narkoz temizlenir ve enfeksiyon kapmazsn.

1-Yolcu ne oldu ula şimdi kac kilo
2- tüm seviyeleri yapmişmiydi o
3-neden hiç uğramıyor bizi hiç mi özlemiyor

Iyi geceler kizlar
Kizlar anca uyudu ben de dogruca yataga gidiyorum oturduk yerden kafam dusuyor
Hasibecim dün askamki menümde haşlanmış tavuk ve suyu vardı bir tabak biraz yedikten sonra fark ettim ki suyunu yememek lazımdı diye öylemi?
Yemeklerini sulu yiyebilirsin cnm sonucta corba serbest degil mi. Onu da tavuk suyu corbasi gibi dusun. Ben sulu yemek vok sevmezdim zaten ondan cok fazla tercih etmedim. Corba bile icmedim dogru duzgun
Toplam 5 saatcok gibi geliyor ama 2.5 + 2.5 olunca o kadar zorlamiyor. Yazin rmazanda 14 saat ac susuz kaldin ya unuttun mu o gunleri 2.5 saat mi dayanamican
Hayır ya sabah içebilirsin yemekten önce sonra yok 1,5-2 saat
Sabah iciyor zaten.kuzum totali soylemis ya ondan sen oyle sandin. Ilk okudugumda ben de ya bu kiz neden 5 saat su icmiyor demistim ama sonradan okudukca dank etti
Başka benim de çok vardı Dr gideyim diye düşünürken düşük yaptığımı öğrendim. Sen de hamile olmayasın
yok daha neler
Selam ben dün doğum yaptım. Haber vermek istedim
Gozun aydin cnm hayirli olsun bebegin insallah saglikla buyutursun. En kisa zamanda toparlanip senin yanina gelir insallah bebeginde. Kuvoze neden koydular erken gelmedi sanirim kilosu mu az ya da cigerlerimde mi sikinti var

36+6 da doğdu canim. Bastan yanima verildi sonra inleme ve hirilti farkettik. Solunum problemi oldu. Suan surfaktan gelismemis dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…