Seviyorum seniYa o kadar değil ama ya yudum şeklinde su alırsın tabi daha neler
Ben de dün msj yazacaktım. Aklımdaydın. Gözünaydın canm. Sağlıkla büyüt bebişini. Çabucak da iyileşirsin inş. Korse kullan vd hiç oturma(pek mümkün değil emzirmekten. ?) ya sırt üstü yat ya ayakta gez. Çok çok gez bol su iç narkoz temizlenir ve enfeksiyon kapmazsn.Selam ben dün doğum yaptım. Haber vermek istedim
Oy maşallah geçmiş olsunSelam ben dün doğum yaptım. Haber vermek istedim
Seviyorum seniherseyede kendince bir çözümün var
1-Yolcu ne oldu ula şimdi kac kiloYok ya çözüm için demedim yani hiç bir dr boğulur gibi olucan ama su içmiycen demez heralde
Yolcu ya sordum bugün çok ihtiyaç olursa 1-2 yudum içebilirsin dedi.
Bu sistemi bırakırsam sırf bu yüzden bırakırım
1-Yolcu ne oldu ula şimdi kac kilo
2- tüm seviyeleri yapmişmiydi o
3-neden hiç uğramıyor bizi hiç mi özlemiyor
Bende bugün soracaktim kesin doğurmuştur diyordum, güle güle büyütün inşallahSelam ben dün doğum yaptım. Haber vermek istedim
Ilk günler zor olur hem senin hem bebeğin için ama bir haftaya rahatlarsınız inşallah sağlıklar diliyorum ikinizedeBebeğim küvözde ben yarin çıkıyorum..
Gaz sıkıntım var onun haricinde yuruyebiliyorum artik kendi basima
İnşallah dua edin bizlere yarın ben cikicam ama bebek ne zaman gelir belli değilIlk günler zor olur hem senin hem bebeğin için ama bir haftaya rahatlarsınız inşallah sağlıklar diliyorum ikinizede
Yemeklerini sulu yiyebilirsin cnm sonucta corba serbest degil mi. Onu da tavuk suyu corbasi gibi dusun. Ben sulu yemek vok sevmezdim zaten ondan cok fazla tercih etmedim. Corba bile icmedim dogru duzgunHasibecim dün askamki menümde haşlanmış tavuk ve suyu vardı bir tabak biraz yedikten sonra fark ettim ki suyunu yememek lazımdı diye öylemi?
Toplam 5 saatcok gibi geliyor ama 2.5 + 2.5 olunca o kadar zorlamiyor. Yazin rmazanda 14 saat ac susuz kaldin ya unuttun mu o gunleri 2.5 saat mi dayanamican12 den 12.30 a kadar hiçbirşey içmeden bekliyorsun kahvalti ederken ve sonrasındaki 2 saatte hicbir şey içmiyorsun aynısı akşam yemeği içinde geçerli toplam 5 saat sıvı alımı yok
Işte zor olan sivi alim kuralida bu
Sabah iciyor zaten.kuzum totali soylemis ya ondan sen oyle sandin. Ilk okudugumda ben de ya bu kiz neden 5 saat su icmiyor demistim ama sonradan okudukca dank ettiHayır ya sabah içebilirsin yemekten önce sonra yok 1,5-2 saat
Başka benim de çok vardı Dr gideyim diye düşünürken düşük yaptığımı öğrendim. Sen de hamile olmayasın
Gozun aydin cnm hayirli olsun bebegin insallah saglikla buyutursun. En kisa zamanda toparlanip senin yanina gelir insallah bebeginde. Kuvoze neden koydular erken gelmedi sanirim kilosu mu az ya da cigerlerimde mi sikinti varSelam ben dün doğum yaptım. Haber vermek istedim
36+6 da doğdu canim. Bastan yanima verildi sonra inleme ve hirilti farkettik. Solunum problemi oldu. Suan surfaktan gelismemis dedilerIyi geceler kizlar
Kizlar anca uyudu ben de dogruca yataga gidiyorum oturduk yerden kafam dusuyor
Yemeklerini sulu yiyebilirsin cnm sonucta corba serbest degil mi. Onu da tavuk suyu corbasi gibi dusun. Ben sulu yemek vok sevmezdim zaten ondan cok fazla tercih etmedim. Corba bile icmedim dogru duzgun
Toplam 5 saatcok gibi geliyor ama 2.5 + 2.5 olunca o kadar zorlamiyor. Yazin rmazanda 14 saat ac susuz kaldin ya unuttun mu o gunleri 2.5 saat mi dayanamican
Sabah iciyor zaten.kuzum totali soylemis ya ondan sen oyle sandin. Ilk okudugumda ben de ya bu kiz neden 5 saat su icmiyor demistim ama sonradan okudukca dank etti
yok daha neler
Gozun aydin cnm hayirli olsun bebegin insallah saglikla buyutursun. En kisa zamanda toparlanip senin yanina gelir insallah bebeginde. Kuvoze neden koydular erken gelmedi sanirim kilosu mu az ya da cigerlerimde mi sikinti var
36+6 da doğdu canim. Bastan yanima verildi sonra inleme ve hirilti farkettik. Solunum problemi oldu. Suan surfaktan gelismemis dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?