Ara yapmamak lazım alışmak için az kaldı seviyelere haftasonu açıklıyormuş takvimi
yani tabi seviyelerde ara yok. sende insülin direnci var kötü olma diye dedim.Arada yememek için çok uğraşıyorum çok zorlanıyorum çok karışık bi yeme şeklim vardı son zamanda.
Şu an baya şişim ve hissettiğim şişlik beni çok mutsuz ediyo.
yani tabi seviyelerde ara yok. sende insülin direnci var kötü olma diye dedim.
Arada yememek için çok uğraşıyorum çok zorlanıyorum çok karışık bi yeme şeklim vardı son zamanda.
Şu an baya şişim ve hissettiğim şişlik beni çok mutsuz ediyo.
Sen başlamıycan mı fulya?
Sen başlamıycan mı fulya?
Canm wciçin bi önerim var. Dene istersen uyumadan yarm saat. önce yoğurt a tarçın zerdeçal zencefil ve pılbiber koy ye1 er çay kaşığı. Bir dardak sa su içben şimdi kendimi serbest bıraktım. abartmadan ama. normal yiyorum. zaten yeniden demir hapına başladım wc yok. onunla da uğraşıyorum. marta kadar kendimi hazırlıyorum. stres yapmıyorum diyeti.
Akşam denedim onu tık yok halaCanm wciçin bi önerim var. Dene istersen uyumadan yarm saat. önce yoğurt a tarçın zerdeçal zencefil ve pılbiber koy ye1 er çay kaşığı. Bir dardak sa su iç
Nasılsın hasibeGunaydin hayirli cumalar
Cok guzel bir kilo canim :) en kisa zamanda o rakamlara inmek nasip olsun hepimizeGünaydın. Tartmın pili zayıflamış yanlış tartıyı.75 gösteriyor beni. Mü kün değil. Yalandan da olsa 75 gmrmek çok güzelmiş:)
Yine iyi işte. Koşu bandın geldi mi??Merhaba kızlar nasılsınız
Seviye 1 deki 10.günüm inşallah
Geçen cuma 88.0
Bu cuma 86.3 hiç kaçamak vs yok ancak bu kadar gitti yerleşmiş kilom bizımlesin diyor
Geldi canım iki kez çıktım çok hamım alışıcamYine iyi işte. Koşu bandın geldi mi??
Canm wciçin bi önerim var. Dene istersen uyumadan yarm saat. önce yoğurt a tarçın zerdeçal zencefil ve pılbiber koy ye1 er çay kaşığı. Bir dardak sa su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?