- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Inşallah cano.esim açıklara taraftar değil.uzun süreli oruclara yani.onunla polemiğe giremem alacağın.Niye aşsın maral başlamak bitirmenin yarısıymış yaparız inş beraber giç düşünme gerisini.
Daha en başından tereddütlü belkilerle başlama.
Başlayıp uyucaz inş bitiricez.
Eylülde buraya çok güzel şeyler yazıcaz.
Göbeğim indi bayağı.tartilmiyorum c.tesi sabah tartılacam inşallah.hafta sonu da doğum günü var evde kendim3 gore menü de yapip ortama ayak uyduracagim inşallah.yarina beslenmemi hazırladım.pirasa kavurdum bol salata yoğurt artık sefer tasli hayatım ve ben ve bizİnan en az10 kilo gider. Bir de bikaç günde bağırsak mide hemen düzeliyor.
Yarın anneme gideceğim bende. Bakalım biz ne yaparızGöbeğim indi bayağı.tartilmiyorum c.tesi sabah tartılacam inşallah.hafta sonu da doğum günü var evde kendim3 gore menü de yapip ortama ayak uyduracagim inşallah.yarina beslenmemi hazırladım.pirasa kavurdum bol salata yoğurt artık sefer tasli hayatım ve ben ve biz
Ne diyeti yapıyorsun yada planlıyorsun?Hoş buldum teşekkür ederim fırsat buldukça eski mesajları da okumaya calısıcam ben de sizin temponuza ayak uydurmak isterim :)
Günaydın..Ne diyeti yapıyorsun yada planlıyorsun?
İf diyeti diye birşey var aralıklı oruç onu bi araştır istersen. Yada cuma günü face de bi sağlık programı başlayacak biz çoğumuz başlıcaz sende bi incele istersen.Günaydın..
Sabah evde kahvaltımı yapıp iş yerinde birşey yememeyi düşünüyorum yada en fazla kuru meyve falan
Akşam öğünü sıkıntılı geçiyor benim onu da düzenlersem kilo verebilirim sanırım
Hepiniz aynıyız malesefistikrarsız ben
İyi akşamlar ben de katılabilir miyim?
Cuma zayıflama takımlarını görmüştüm ilk ama burası sanki benim kilonda birisi için daha iyi olacak gibi
Araniza kabul ederseniz buradan başlayıp devam etmek isterim
Inşallah cano.esim açıklara taraftar değil.uzun süreli oruclara yani.onunla polemiğe giremem alacağın.
Hoş buldum sizin cuma günü başlayacağınız oruç hakkında sadece faceden mı öğrenebilirim face kullanmıyorum başka nerden bilgi alabilirimHoşgeldin
Bilmediğinden kuzum oruç tee 4 haziranda hemen değil.
Baştan herkes çok konuşcak eleştircek ama oruca gelene kadar zaten kilo vereceksin sende o değişimi görenler eşinde dahil yaptığın ve dediğin şeye daha itibar göstericek.
Lafının etkisi olucak.
Hoş buldum sizin cuma günü başlayacağınız oruç hakkında sadece faceden mı öğrenebilirim face kullanmıyorum başka nerden bilgi alabilirim
Öğlen yemeğe çıkmadım kuru dut yedim 7_8 tane 2 tane kuru kayısı bitki çayı 1 tane galeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?