Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Inşallah cano.esim açıklara taraftar değil.uzun süreli oruclara yani.onunla polemiğe giremem alacağın.

İnan en az10 kilo gider. Bir de bikaç günde bağırsak mide hemen düzeliyor.
Göbeğim indi bayağı.tartilmiyorum c.tesi sabah tartılacam inşallah.hafta sonu da doğum günü var evde kendim3 gore menü de yapip ortama ayak uyduracagim inşallah.yarina beslenmemi hazırladım.pirasa kavurdum bol salata yoğurt artık sefer tasli hayatım ve ben ve biz

Yarın anneme gideceğim bende. Bakalım biz ne yaparız

Ben de cumaya kadar hiç tartışmayacam. İnş güzel Bi eksi görürüm. 2 gündür kısır yiyorum biraz azaltayım bulguru.

Ne diyeti yapıyorsun yada planlıyorsun?
Günaydın..
Sabah evde kahvaltımı yapıp iş yerinde birşey yememeyi düşünüyorum yada en fazla kuru meyve falan
Akşam öğünü sıkıntılı geçiyor benim onu da düzenlersem kilo verebilirim sanırım

İf diyeti diye birşey var aralıklı oruç onu bi araştır istersen. Yada cuma günü face de bi sağlık programı başlayacak biz çoğumuz başlıcaz sende bi incele istersen.

Face kullanmıyorum ama if araştırdım onu deneyebilirim
Sabah limonlu şu içtim 2 bin satılan yaprak galetadan yedim
Şimdi bitki çayı içiyorum artık iş yerinde çıkan öğle yemeklerini yemiyorum

İyi akşamlar ben de katılabilir miyim?
Cuma zayıflama takımlarını görmüştüm ilk ama burası sanki benim kilonda birisi için daha iyi olacak gibi
Araniza kabul ederseniz buradan başlayıp devam etmek isterim

Hoşgeldin

Inşallah cano.esim açıklara taraftar değil.uzun süreli oruclara yani.onunla polemiğe giremem alacağın.

Bilmediğinden kuzum oruç tee 4 haziranda hemen değil.

Baştan herkes çok konuşcak eleştircek ama oruca gelene kadar zaten kilo vereceksin sende o değişimi görenler eşinde dahil yaptığın ve dediğin şeye daha itibar göstericek.
Lafının etkisi olucak.

Hoş buldum sizin cuma günü başlayacağınız oruç hakkında sadece faceden mı öğrenebilirim face kullanmıyorum başka nerden bilgi alabilirim

Öğlen yemeğe çıkmadım kuru dut yedim 7_8 tane 2 tane kuru kayısı bitki çayı 1 tane galeta

Hoş buldum sizin cuma günü başlayacağınız oruç hakkında sadece faceden mı öğrenebilirim face kullanmıyorum başka nerden bilgi alabilirim

Bu sadece oruç değil canım içinde oruçlarında olduğu bi seviye sistemi.
Oruçlara ve karaciğer temizliğine seviye seviye hazırlanıyoruz.

Önce 2 öğün sonra ramazan sonra tek öğün şeklinde. İlk duyan biri hemen başlayabilir mi bilmiyorum.
Facede grup var birde telegram var ama bütün bilgiler grupta yazıyor.

Karatay usulu diyeti denedin mi hiç ona benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…