Yemekler kötü olmasının dışında çok yağlı oluyorYemeğe çıkman lazım öğün saatinde bunlar yemek yerine geçmez.
Kötümü yemekler?
Yemekler kötü olmasının dışında çok yağlı oluyor
Yitik şifa can simidi yaz google â orada üyelik olmadanda görürsünHoş buldum sizin cuma günü başlayacağınız oruç hakkında sadece faceden mı öğrenebilirim face kullanmıyorum başka nerden bilgi alabilirim
Hoşgeldin maşallah allah bağışlasınMerhaba kızlar 99 kilo biri olarak aranızdayım nisanda safradan ameliyat olacağım için şuan tam bir diyet yapamıyorım ama ameliyattan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor olucak inşallah dünden beri enazından dikkat etmeye başladım.bir oğlum var 8.5 aylık izmirliyim
Teşekkür ederim geçecek inşallah..Hoşgeldin maşallah allah bağışlasın
Safra içinde geçmiş olsun
Bende baktım ona şimdi çok zor değil mi ya.1/2 seviye tamam da 4 .seviye ne olaYitik şifa can simidi yaz google â orada üyelik olmadanda görürsün
İg da var ama detaylı değil
Aynen öyle aslında kendime biraz ozensem yaparım evden götürür yerimYani her çeşitten yemezsin suyunu almazsın.
Evden saklama kabına karışık salata yao koy üstüne tavuk köfte öğün olur sana.
Sandviç yapabilirsin sana uygun
Ilk doğumdan sonra bebeğim 3 aylıktı safra ameliyatı olduğumda.pankreatit denilen illet bir süreçten geçtim öncesi.ameliyat sonrası belli bir diyet uygulamadılar yani kızartma ve çok yağlı yemek dışında yasak yoktu bende.yani ameliyata kadar diyet yapmamayı düşünüp sonrasına bırakırım diyorsan bence erteleme.dikkat sürecini koru ki ameliyatta rahat geçsin.bende hep tramva yaratmıştı ameliyatlarım öncesi anestezi doktorunun sorduğu kac kilosunuz sorusu.Merhaba kızlar 99 kilo biri olarak aranızdayım nisanda safradan ameliyat olacağım için şuan tam bir diyet yapamıyorım ama ameliyattan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor olucak inşallah dünden beri enazından dikkat etmeye başladım.bir oğlum var 8.5 aylık izmirliyim
Biz kendimizi biliriz de çocuklar nasıl olur bilmiyorumgünaydınlar.inşallah ülkemiz bu sağlık sorununu en kısa sürede atlatır.hijyen kurallarına dikkat ederek tüm ülke etkilenebileceğimiz seviyenin en altında etkileniriz.en büyük bulaşıcılık metalde.12 saate kadar kalabiliyormuş.metallere çok dokunmamaya ya da elimizi temizlemeye çalışalım.
Ben de kozleyerek yapiyorum cok guzel oluyorGünaydın kızlar
İg de karnıyarık gördüm hoşuma gitti açılır inşallah
Hardasan ne gıISILDURU hardasan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?