Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar 99 kilo biri olarak aranızdayım nisanda safradan ameliyat olacağım için şuan tam bir diyet yapamıyorım ama ameliyattan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor olucak inşallah dünden beri enazından dikkat etmeye başladım.bir oğlum var 8.5 aylık izmirliyim

Hoşgeldin maşallah allah bağışlasın
Safra içinde geçmiş olsun

Yani her çeşitten yemezsin suyunu almazsın.
Evden saklama kabına karışık salata yao koy üstüne tavuk köfte öğün olur sana.
Sandviç yapabilirsin sana uygun
Aynen öyle aslında kendime biraz ozensem yaparım evden götürür yerim

Iyi geceler canlar.nasilsiniz bakalim.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.umarim hedeflerimize hep beraber ulaşırız.bugun 4.gün bitti ekmek yemeden şeker yemeden.kurallara uyarak.insallah sonu da gelir.kizi kreşten alırken siz zayıflamışsınız dediler.dikkat ediyorum dedim ama sasirmadim desem yalan olur.hava kötü diye bina içinde 25 dk yürüdüm yarın ki beslenmemi hazırladım.az önce de bir büyük fincan kahve ve soda mi içtim.ustune de yarim litre su.insallah göbegimizde bazenlerimizde çıkan kaçak katları yikacagiz

Ilk doğumdan sonra bebeğim 3 aylıktı safra ameliyatı olduğumda.pankreatit denilen illet bir süreçten geçtim öncesi.ameliyat sonrası belli bir diyet uygulamadılar yani kızartma ve çok yağlı yemek dışında yasak yoktu bende.yani ameliyata kadar diyet yapmamayı düşünüp sonrasına bırakırım diyorsan bence erteleme.dikkat sürecini koru ki ameliyatta rahat geçsin.bende hep tramva yaratmıştı ameliyatlarım öncesi anestezi doktorunun sorduğu kac kilosunuz sorusu.

günaydınlar.inşallah ülkemiz bu sağlık sorununu en kısa sürede atlatır.hijyen kurallarına dikkat ederek tüm ülke etkilenebileceğimiz seviyenin en altında etkileniriz.en büyük bulaşıcılık metalde.12 saate kadar kalabiliyormuş.metallere çok dokunmamaya ya da elimizi temizlemeye çalışalım.

Biz kendimizi biliriz de çocuklar nasıl olur bilmiyorum

Benim öğrenciler hiç dikkat etmiyor. Lvabodan çıkıp el yıkama yan Bile var. Sınıfta sürekli kolonya dağtyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…