- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Günaydın.ilk günden bozdun mu kiz1.gün menüsü.
Kah dom salatalık zeytin roka havuç köz biber badem
Akşam yemekten önce 1.2ceviz dayanamadm çok acıktm
Akşam tavuk ızgara çorba yeşillik 2.3 d. börek (kv gittim el açması benim için yapmıştı. Yemesem çok ayıp olacaktı) ilk gündenbozdum
5 bin adım yürüdüm.
Bu telefon hep kelimeleri yanlış yazıyo
Millet 4 5 ayda ne kilolar veriyor.insallah darısı bizeGünaydın kızlar. K as fonlar günümüz kutlu ol un.. Bugün 86.kiloyum. Bir dahaki 8 martta 75 olmayı umuyorum.
Aynı benim durum1.gün menüsü.
Kah dom salatalık zeytin roka havuç köz biber badem
Akşam yemekten önce 1.2ceviz dayanamadm çok acıktm
Akşam tavuk ızgara çorba yeşillik 2.3 d. börek (kv gittim el açması benim için yapmıştı. Yemesem çok ayıp olacaktı) ilk gündenbozdum
5 bin adım yürüdüm.
Sen ne zaman başladın? İlk Bn irkaç gün benim de midem ağrımıştı geçen yaptğmdaGünaydın.ilk günden bozdun mu kizbenim.bas agrım devam.ediyor ama bozmadım valla bi deneyeyim.dedim.kahvalti saatini bekliyorum.aciktim sayılır ama çok fazla yormadı.midem bulanıyor geçiyor arada açlıktan mi migrenden mi bilemedim
bir sonraki yıl için çok küçük bir hedef. 60 çok iyibir rakam bence. boyun kaçtı tatlım senin ?Günaydın kızlar. K as fonlar günümüz kutlu ol un.. Bugün 86.kiloyum. Bir dahaki 8 martta 75 olmayı umuyorum.
Günaydın.ilk günden bozdun mu kizbenim.bas agrım devam.ediyor ama bozmadım valla bi deneyeyim.dedim.kahvalti saatini bekliyorum.aciktim sayılır ama çok fazla yormadı.midem bulanıyor geçiyor arada açlıktan mi migrenden mi bilemedim
şimdilik sorun değil. ama perşembe akşamı yapılacak toplu niyetten sora taviz vermememiz lazımAynı benim durum
Dün migrenim tutunca sabah bisey yiyemedim öğlende başlıyayım dedim.ben tümünü yapamam zaten 1.yi yapabilirsem ne mutlu banaSen ne zaman başladın? İlk Bn irkaç gün benim de midem ağrımıştı geçen yaptğmda
Aynen hep is kadınlar gününde yapmasakta olur heraldemutlu pazarlar kızlarrrbugün bir miskinlik çöktü üzerime anlatamam. kolumu kaldırasım yok. halbuki yapacak işlerim var
Ben de sadece 1.seviyeyi yapacam. O da tam anlamıyla uyabileceğimi sanmyrmDün migrenim tutunca sabah bisey yiyemedim öğlende başlıyayım dedim.ben tümünü yapamam zaten 1.yi yapabilirsem ne mutlu bana
Kolay gelsin öğrenir elbet. Kaç aylık şu anda? Ben de kışın başında öğrettim kızıma. Çok şükür çabuk öğrendi ama ara ara altına kaçırıyo o kadarı da normal. Diyet de devamlılık lazm. Millet öyle güzel kilo veriyor ki. Arkadşmla beraber B as şlamştk. 76 dan 63 e kadar indi bikaç ay içinde 1 sene boyunca da bu kiloda kaldı şimdi tekrar 5 kilo verecem diyor.Bugün beklenmedik misafirim geldi oysaki 2 günü vardı ağrı sancı çok yordu beni
Hala oğlanın wc için uğraşıyorum o da çok yordu
Kızlar ben kendime hakim olamazmıyım boğazımı tutamazmıyım?
Yine akşam başlayıp sabah bitecek diyetlerden mi olacak?
Bilmiyor apa doğru tercih mi?
21 ocakta başladım hala 79–80 bandındayım
5.5 yaşında canım özel çocuk olunca çişinde özel sıpanınKolay gelsin öğrenir elbet. Kaç aylık şu anda? Ben de kışın başında öğrettim kızıma. Çok şükür çabuk öğrendi ama ara ara altına kaçırıyo o kadarı da normal. Diyet de devamlılık lazm. Millet öyle güzel kilo veriyor ki. Arkadşmla beraber B as şlamştk. 76 dan 63 e kadar indi bikaç ay içinde 1 sene boyunca da bu kiloda kaldı şimdi tekrar 5 kilo verecem diyor.
Bende gözüm dönüyor resmen.Bir de benim en çok yediğim dönem regli öncesi. Bütün kilomu o bikaç gün içinde alyrm.
Bugün beklenmedik misafirim geldi oysaki 2 günü vardı ağrı sancı çok yordu beni
Hala oğlanın wc için uğraşıyorum o da çok yordu
Kızlar ben kendime hakim olamazmıyım boğazımı tutamazmıyım?
Yine akşam başlayıp sabah bitecek diyetlerden mi olacak?
Bilmiyor apa doğru tercih mi?
21 ocakta başladım hala 79–80 bandındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?