Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın.ilk günden bozdun mu kiz benim.bas agrım devam.ediyor ama bozmadım valla bi deneyeyim.dedim.kahvalti saatini bekliyorum.aciktim sayılır ama çok fazla yormadı.midem bulanıyor geçiyor arada açlıktan mi migrenden mi bilemedim

Aynı benim durum

Sen ne zaman başladın? İlk Bn irkaç gün benim de midem ağrımıştı geçen yaptğmda

Günaydın kızlar. K as fonlar günümüz kutlu ol un.. Bugün 86.kiloyum. Bir dahaki 8 martta 75 olmayı umuyorum.
bir sonraki yıl için çok küçük bir hedef. 60 çok iyibir rakam bence. boyun kaçtı tatlım senin ?
Aynı benim durum
şimdilik sorun değil. ama perşembe akşamı yapılacak toplu niyetten sora taviz vermememiz lazım yoksa çorap söküğü gibi gider baştan.

mutlu pazarlar kızlarrr bugün bir miskinlik çöktü üzerime anlatamam. kolumu kaldırasım yok. halbuki yapacak işlerim var

Bugün beklenmedik misafirim geldi oysaki 2 günü vardı ağrı sancı çok yordu beni
Hala oğlanın wc için uğraşıyorum o da çok yordu
Kızlar ben kendime hakim olamazmıyım boğazımı tutamazmıyım?
Yine akşam başlayıp sabah bitecek diyetlerden mi olacak?
Bilmiyor apa doğru tercih mi?
21 ocakta başladım hala 79–80 bandındayım

Kolay gelsin öğrenir elbet. Kaç aylık şu anda? Ben de kışın başında öğrettim kızıma. Çok şükür çabuk öğrendi ama ara ara altına kaçırıyo o kadarı da normal. Diyet de devamlılık lazm. Millet öyle güzel kilo veriyor ki. Arkadşmla beraber B as şlamştk. 76 dan 63 e kadar indi bikaç ay içinde 1 sene boyunca da bu kiloda kaldı şimdi tekrar 5 kilo verecem diyor.

Bugün bütün evii süpürdü. Kaç makine çamaşır yıkadım markete gittim kızı parka götürdüm Akşama yemek yaptım Tekrar oturma odasını süpürdüm şimdi de yürüyüş yapacağım Bugün çok yoruldum gerçekten

Bugünn menüsü
Kah. 1 yumurta dom sal 3 zeytin peynir 1 kase ayran çorbası 5 fındık ceviz
Akşam bol yeşillikli kısır. Fırında tavuk Bil ç çatal taze fasulye yeşillik turşu

5.5 yaşında canım özel çocuk olunca çişinde özel sıpanın

sana tavsiyem şu an diyet yapma. bırak. perşembe akşamı yapacağın niyete kadar normal ye. ki zaten diyet falan yapmıyorsun ki sen yiyorsun. abartmadan normal ye. ben şu an öyle yapıyorum. sıkmıyorum kendimi. rahatım. ruhen rahatladığında gerisi geliyor. sen şu an diyet yapıyorum adı altında yiyerek kendini bunaltıyorsun ve seviyelere başlamadan motivasyonunu düşürüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…