- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Ev yapimi olursa ya da bildik bir yere yaptirirsan serbest. Marketten alinan paketlenmisler yasak cunku onda katki maddeleri oluyorKızlar 1.seviywde sucuk serbest mi
Kesinlikle fulya biraz suyunu çıkardık ama motiveyiz allahın izniyle buraya sonuna geldiğimizi yazıcaz.sana tavsiyem şu an diyet yapma. bırak. perşembe akşamı yapacağın niyete kadar normal ye. ki zaten diyet falan yapmıyorsun ki senyiyorsun. abartmadan normal ye. ben şu an öyle yapıyorum. sıkmıyorum kendimi. rahatım. ruhen rahatladığında gerisi geliyor. sen şu an diyet yapıyorum adı altında yiyerek kendini bunaltıyorsun ve seviyelere başlamadan motivasyonunu düşürüyorsun.
c.tesi başladım canım her şey yolunda şimdilikGünaydın diycekken öğlen oldu.
Heyecanlı stresliyiz bu cuma trenimiz kalkıyor bende yapıcam diyen söylesin emi ❤
Niye aşsın maral başlamak bitirmenin yarısıymış yaparız inş beraber giç düşünme gerisini.c.tesi başladım canım her şey yolunda şimdilikama ben sadece 1.seviye ve ramazanda 2.seviyeyi yapabilirim dahası beni aşar gibi
İnan en az10 kilo gider. Bir de bikaç günde bağırsak mide hemen düzeliyor.c.tesi başladım canım her şey yolunda şimdilikama ben sadece 1.seviye ve ramazanda 2.seviyeyi yapabilirim dahası beni aşar gibi
Sen de onların lafıyla inada binip gaza gel biraz.öğlen arası yürüdüm yaklaşık 35 dk.sonra geldim yemeğimi yedim.arkadaşlar beni motive edeceklerine her gün edecen taşımaya üşenirsin bakalım ne zaman pes edeceksin diyorlarbirazdan suyumu içeceğim.dünde yemeklerimi hazırladım bi salatam eksik.dün kayınvalidem uğramıştı.sen zayıflamışşın dedi.yok artık daha neler dedim ama ekmeksizlik göbekten fark yaptı
Hoşgeldin kendini tanıtırsan daha faydalı oluruzİyi akşamlar ben de katılabilir miyim?
Cuma zayıflama takımlarını görmüştüm ilk ama burası sanki benim kilonda birisi için daha iyi olacak gibi
Araniza kabul ederseniz buradan başlayıp devam etmek isterim
Hoşgeldin azmin daim olsun. Şimdi burası seseiz ama bu cuma toplu olarak diyete başlayacak arkadaşlar.. Katılabilirsiniz aramıza. İki hafta cuma üst üste bilsem yapınca listeye dahil olursnzİyi akşamlar ben de katılabilir miyim?
Cuma zayıflama takımlarını görmüştüm ilk ama burası sanki benim kilonda birisi için daha iyi olacak gibi
Araniza kabul ederseniz buradan başlayıp devam etmek isterim
Hoş buldum 25 yaşındayım evliyim,çalışıyorum çocuğum yokHoşgeldin kendini tanıtırsan daha faydalı oluruz
Hoş buldum teşekkür ederim fırsat buldukça eski mesajları da okumaya calısıcam ben de sizin temponuza ayak uydurmak isterim :)Hoşgeldin azmin daim olsun. Şimdi burası seseiz ama bu cuma toplu olarak diyete başlayacak arkadaşlar.. Katılabilirsiniz aramıza. İki hafta cuma üst üste bilsem yapınca listeye dahil olursnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?