Insallah :)Sendemi başgan?
İdare ediyoruz ,iyiler cok şükür ikisi de teşekkür ederim sen nasılsınUnutmadk canm. Bebiş nasıl??
Dün aklıma düştün baktım mesaj atmışın iyiyiz demişin çok sevindim. Gördüğünüz göreceğiniz bu olsun inşallahİdare ediyoruz ,iyiler cok şükür ikisi de teşekkür ederim sen nasılsın
Tesekkur ederim :)Dün aklıma düştün baktım mesaj atmışın iyiyiz demişin çok sevindim. Gördüğünüz göreceğiniz bu olsun inşallah
Tesekkur ederim :)
Herkese hayırlı cumalar
Hafif sarilik var gündüz durtup durtup emziriyorum. Gecede uyutmaya uğraşıyorumHoşgeldin kuzumnassıl iyimi zeynep hanım? Sen nasılsın toparladın mı?
Tartıldın mı kaç gitti doğumda?
Hafif sarilik var gündüz durtup durtup emziriyorum. Gecede uyutmaya uğraşıyorum
112 ile doguma gittim. Suan 103te sabitlendim
Kilo bildirimi yapın bugün başlama kilomuzu bilelim.
ISILDURU
bengisu022
maralgozlu
E eboe
74FRIDA
y.o.l.c.u
Bulamiyorum
60kiloyum
Mefkurem
Mthn83
Iyiyim cnm cok sukurSen ne yaptın görüşmeyeli sağlığın iyi dimi?
Kilo bildirimi yapın bugün başlama kilomuzu bilelim.
ISILDURU
bengisu022
maralgozlu
E eboe
74FRIDA
y.o.l.c.u
Bulamiyorum
60kiloyum
Mefkurem
Mthn83
Vavvv muhteşemGünaydınn... Ben bildirimi yapayım. Geçen hafta dikkat ettim hedefim olan 40bin adıma ulaşrm. 43bin adım yürümüşüm bir haftada. Bikaç gün seviye 1 hini yaptm. Sonra bozdum hasta olunca meyve de ekledim.diyeye devam edyrm ama kendi kafama göre yapacam.
Geçen hafta 86.
Bu sabah 84.4 çıktım.. .
Sıfırdan başladık. Seni etkilemezse eğerMerhabalar,Bulamiyorum aldığım bilgilere göre burada Ahmet APA seviyeleri yapılıyormuş :) bende seviye 3 yapıyorum, 4 geçeceğim. Bende katılabilir miyim aranıza
Sıfırdan başladık. Seni etkilemezse eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?