Maşallah ne kadar zaman daBenimde başlangıç: 117,7
Güncel: 108,5
Fark: -9,2 kg verdim
Maşallah ne kadar zaman da
Benim hedefim 70 kg du ama öyle bir heves geldi ki 65 görürüm gibi
Ne güzel. Ramazanda mecbur bizimle takılacaksın birlikte devam ederiz7 hafta dolacak Canım ben tabi kendi takvimimi kendim oluşturdum oturdum inceledim takvim yaptım
Merhabalar,Bulamiyorum aldığım bilgilere göre burada Ahmet APA seviyeleri yapılıyormuş :) bende seviye 3 yapıyorum, 4 geçeceğim. Bende katılabilir miyim aranıza
Merhabalar Bonuscum
Hosgeldin cnm ❤Merhabalar,Bulamiyorum aldığım bilgilere göre burada Ahmet APA seviyeleri yapılıyormuş :) bende seviye 3 yapıyorum, 4 geçeceğim. Bende katılabilir miyim aranıza
Tereyagini eritiyorsun cnm kizartmiyorsunki rahatlikla yiyebilirsinŞimdi tereyağlı tavada yumurta yasak mı? Kızartma olduğu için. Karatay da değildi ??
Kahve ic simdi 12.30da yemek yersinBenim çok başım ağrıyo gittikçede artıyo bugün daha erken mi yapsam kahvaltıyı?
Kahvede içmedim önce kahvemi içsem
Diyetlere başlarken vücut basta tepki veriyor ondan baş ağrısı oluyor sanirim.Benim çok başım ağrıyo gittikçede artıyo bugün daha erken mi yapsam kahvaltıyı?
Kahvede içmedim önce kahvemi içsem
100 kiloyu görmüştüm bende seviye 1 e göre beslenmeye başlamıştım aslinda ama tam uygulayamiyordum. Bende başlıyorum artık. Hayırlısı bakalım.Yine yolun düşmüş buraya hoşgeldin :)
Nasılsın? Toplu diyet hareketine başladık sende başla bırakma inşallah
Hosgeldin cnm ❤
Tereyagini eritiyorsun cnm kizartmiyorsunki rahatlikla yiyebilirsin
Kahve ic simdi 12.30da yemek yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?