Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel. Ramazanda mecbur bizimle takılacaksın birlikte devam ederiz

Ramazan’da nasıl olur bilemiyorum yani su içmeden duramıyorum ben çünkü su içmediğinde çok şiddetli baş ağırlarım oluyor çalıştığım içinde olmuyor. Deneyeceğim ama aynı olursa ben sistemde devam edeceğim oruç tutmadan

Beni ileri seviyeler biraz korkutuyor ya bakalım hayırlısı . Darısı başımıza

Mthn83 kız tereyağlı yumurta nasıl yok onun hayaliyle ayaktayım şu an
Sakin ol bonusum sakin ol

Hoşbuldum hasibecim
Ilham kaynağım sensin
❤❤❤❤

Inan net olarak hatirlamiyorum cnm ama aclik sonrasi gun tuzsuz ve salata ve sebze yiyorsun ya sonraki gun de eksi geliyordum ben. Takvimini cuma tartisina gire degil kendi uygulamana gire ayarla cnm cumalari her ihtimalle eksi gelirsin zaten
Seni ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim
❤❤❤❤❤

Beni ileri seviyeler biraz korkutuyor ya bakalım hayırlısı . Darısı başımıza

Aslında başlangıçta zorlanıyorsun sonrası çok kolay seni hazırlıyor sonraki seviyelere

Tamam o zaman öyle yapayım değiştirmeyeyim, mevsim salata sera olmayacak diyor ya ne yiyeceğim bu zamanda

Yokmu diyo yav burda inme gelecek haberi yok
Var gulum var rahat ol
Su an kan grubu yasaklari dahil degil cnm
Aslında başlangıçta zorlanıyorsun sonrası çok kolay seni hazırlıyor sonraki seviyelere

Tamam o zaman öyle yapayım değiştirmeyeyim, mevsim salata sera olmayacak diyor ya ne yiyeceğim bu zamanda
Marul havuc mor lahana turp maydanoz roka avokado vs vs vs 2 de zeytin at icine hatta bir iki parca peynir annaaammm kahvaltiya dondu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…