- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Oo sen baya yol almışsın katıl tabi neden olmasın
Ne güzel. Ramazanda mecbur bizimle takılacaksın birlikte devam ederiz
Beni ileri seviyeler biraz korkutuyor ya bakalım hayırlısı . Darısı başımızaPazartesi günü tek günlük 36 saatlik su orucu başlıyor benim, su oruçlarında haftada kaç kg gidiyorduBulamiyorum ben Perşembe günleri mi yapsam diyorum Pazartesi yerine. Tartı açısından hangis iyi olur sence
Seni ne kadar sevdiğimi söylemişmiydimHosgeldin cnm ❤
Tereyagini eritiyorsun cnm kizartmiyorsunki rahatlikla yiyebilirsin
Kahve ic simdi 12.30da yemek yersin
100 kiloyu görmüştüm bende seviye 1 e göre beslenmeye başlamıştım aslinda ama tam uygulayamiyordum. Bende başlıyorum artık. Hayırlısı bakalım.
Sağol bonusumHayırlı olsun sende başlamışsın hayırlı olsun
İyiler şükür oğlan 16 yaşına geldi kızların biri 2.sınıf biri ana sınıfıSağol bonusum
nasilsin herşey yolundadır umarım.. Minnoşlar kocaman olmuştur . Nasıllar iyiler umarım.
Sakin ol bonusum sakin ol
❤❤❤❤Hoşbuldum hasibecim
Ilham kaynağım sensin
Inan net olarak hatirlamiyorum cnm ama aclik sonrasi gun tuzsuz ve salata ve sebze yiyorsun ya sonraki gun de eksi geliyordum ben. Takvimini cuma tartisina gire degil kendi uygulamana gire ayarla cnm cumalari her ihtimalle eksi gelirsin zatenPazartesi günü tek günlük 36 saatlik su orucu başlıyor benim, su oruçlarında haftada kaç kg gidiyorduBulamiyorum ben Perşembe günleri mi yapsam diyorum Pazartesi yerine. Tartı açısından hangis iyi olur sence
❤❤❤❤❤Seni ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim
Ayy maşallah kocaman olmuşlar ne guzel . Darısı başımıza inşallah.İyiler şükür oğlan 16 yaşına geldi kızların biri 2.sınıf biri ana sınıfı
Ben de 2. Bardak kahvemi iciyorum bire dogru yemegimi yerim insallahKaç kere hayırlı olsun demişim
Valla kafam kötü başım tuttu midem çok bulanıyo
Var gülüm varYokmu diyo yav burda inme gelecek haberi yok
Beni ileri seviyeler biraz korkutuyor ya bakalım hayırlısı . Darısı başımıza
❤❤❤❤
Inan net olarak hatirlamiyorum cnm ama aclik sonrasi gun tuzsuz ve salata ve sebze yiyorsun ya sonraki gun de eksi geliyordum ben. Takvimini cuma tartisina gire degil kendi uygulamana gire ayarla cnm cumalari her ihtimalle eksi gelirsin zaten
❤❤❤❤❤
Var gulum var rahat olYokmu diyo yav burda inme gelecek haberi yok
Su an kan grubu yasaklari dahil degil cnmMenüde neler var diyin bakalım?
Ben yumurta düşünüyorum da. Süt ürünleri  grubu için pek iyi olmaz diyor. Gerçi sağlık sorunum yok. Depresyon dışında.
Akşam da yeşil fasulye var. Ama mercimek köfte mi yapsam?
Marul havuc mor lahana turp maydanoz roka avokado vs vs vs 2 de zeytin at icineAslında başlangıçta zorlanıyorsun sonrası çok kolay seni hazırlıyor sonraki seviyelere
Tamam o zaman öyle yapayım değiştirmeyeyim, mevsim salata sera olmayacak diyor ya ne yiyeceğim bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?