Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben başladım 3 yumurta peynir zeytin afiyet olsun hepinize
Afiyet olsun canim
bende 1.5 yumurta yedim ama peynirlerim coktu .6-7 zeytin ve yeşillikler vardı birde.
Yemek yerken çok çiğnemek gerekiyor ya unutuyorum ben onu .birde şu içme kuralları basta zorlamıştı beni o yüzden bugün daha iyi hissediyorum.

Çok acıkmıştım valla çiğneme kuralı falan yapamadım yuttum hepsini

Son düzenleme:
Sabah wc sonrasi camasirlarimla 7.22 deki kilom

09.0da 1 kupa filtre kahve icin 2 kere daha wc cikip formalarimla 11.08de hastane tartisindaki kilom

Odem vardi herhalde bir de wc cikinca daha az ciktim normalde evdeki tartidan +600 cikiyordum onu da formalarimin agirligina veriyordum

Ben de ne zaman diyete başlasam canım kısır çekiyor

Zeytinyag limon ekleyince tuz aramiyirsun limonu biraz fazla tutabilirsin. Ben tuzsuz oldugunu unuttum o salataya peynir zeytin koyamazsin

Seviye 1 de serbest

Evet canım bende aynı şeyi düşündüm limon aratmaz

Kıyafetsiz daha az olur, bu sefer idealine kavuşacaksın bence

Hoşgeldiniz. Diğer yeni gelen arkadaşlar da azminşz daim olsun.

Teşekkürler hoşbulduk beraber +90 kurtuluruz inşallah

Bugün itibariyle liste işini tekrar devralıyorum

Lütfen gördüğünüz eeeennn yüksek kilonuzu ve bugünkü kilonuzu birlikte yazın. Sabah bildirim yapanlar da bu zamana kadar gördüğü en yüksek kilosunu yazsın. Tabloda başlangıç kilosu olacak çünkü önceki gibi.. Bu haftanın kilosuyla kıyaslayacak geçen haftanın kilo bildirimleri elimde olmadığı için bu haftalık fark hesaplamayacağım. Farkları hesaplamaya önümüzdeki cumadan başlayacağız..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…