Aynen simdiden kasmaya gerek yok serbestken tuketinKan grubu falan düşünmüyorum yaa o sonradan
Var gulum var rahat ol
Su an kan grubu yasaklari dahil degil cnm
Marul havuc mor lahana turp maydanoz roka avokado vs vs vs 2 de zeytin at icinehatta bir iki parca peynir annaaammm kahvaltiya dondu bu
Seviye 1 de tuz serbest dimiTam sevdiğim gibi oldu :)) ama tuzsuz olması düşündürüyor bakalım :)
Seviye 1 de tuz serbest dimi
Afiyet olsun canimBen başladım 3 yumurta peynir zeytin afiyet olsun hepinize
Afiyet olsun canim
bende 1.5 yumurta yedim ama peynirlerim coktu .6-7 zeytin ve yeşillikler vardı birde.
Yemek yerken çok çiğnemek gerekiyor ya unutuyorum ben onu .birde şu içme kuralları basta zorlamıştı beni o yüzden bugün daha iyi hissediyorum.
Zeytinyag limon ekleyince tuz aramiyirsun limonu biraz fazla tutabilirsin. Ben tuzsuz oldugunu unuttum o salataya peynir zeytin koyamazsinTam sevdiğim gibi oldu :)) ama tuzsuz olması düşündürüyor bakalım :)
Seviye 1 de serbestSeviye 1 de tuz serbest dimi
Yiyorum ama almiyorum iste suan sabitim. Suan süt daha onemli. Hele yaza bir cikalimda bir 10 kgda emzirirken verebilsem ne hoş olurİyi iyi 10 kilo kafadan :)) ben spora giderken 103 olmuştum 10 kilo aldım üstüne.
Süt olsun diye abartma sana yeter o.
Hoşgeldiniz. Diğer yeni gelen arkadaşlar da azminşz daim olsun.Hoşbulduk Canım, evet baya ilerledim tam istediğim seviyelere geldim :)
Ben de ne zaman diyete başlasam canım kısır çekiyorMenüde neler var diyin bakalım?
Ben yumurta düşünüyorum da. Süt ürünleri  grubu için pek iyi olmaz diyor. Gerçi sağlık sorunum yok. Depresyon dışında.
Akşam da yeşil fasulye var. Ama mercimek köfte mi yapsam?
Zeytinyag limon ekleyince tuz aramiyirsun limonu biraz fazla tutabilirsin. Ben tuzsuz oldugunu unuttum o salataya peynir zeytin koyamazsin
Seviye 1 de serbest
Sabah wc sonrasi camasirlarimla 7.22 deki kilom
Eki Görüntüle 2604435
09.0da 1 kupa filtre kahve icin 2 kere daha wc cikip formalarimla 11.08de hastane tartisindaki kilom
Eki Görüntüle 2604437
Odem vardi herhalde bir de wc cikinca daha az ciktim normalde evdeki tartidan +600 cikiyordum onu da formalarimin agirligina veriyordum
Hoşgeldiniz. Diğer yeni gelen arkadaşlar da azminşz daim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?