Bizim iki kiz biri iğne biri çuvaldız hep bir çığırmabengisu022 tek çocuk idare etmek zor bizimkilerde kavga ediyo boyuna
Bizim iki kiz biri iğne biri çuvaldız hep bir çığırma
Babası diyor bu evden kaçasım geliyor bu bağrışlara dayanamıyorum ,bende diyorum sen dur önce ben kaçacamAynısı benimkilerde saçlarını birbirine bağlayasın geliyo
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın geçen yaşından daha keyifli daha huzurlu geçsin35 yaşımı doldurdum bugün yani dün.
Yolun yarısındayım. 35 sene kaldıysa eğer geride
Yarısını uyku de 17,5
Wc ler falanda bi 5 olsa kaldımı bana 15 sene ömür
Yerim onu kuzu ya çok tatlı oldum cocuklar beni öpsün he bomba tamda sirasi deseydinBen de dün kızı parka gönderdm kuzeniyle. . Çıkmadan tembhledm. Kimseye yaklaşma kimseyi öpme dedim. Çıkarken montunu giydi anne bak çok tatlı oldum bütün çocuklar beni öpsün diyor:) bundan sonra park da yasak.evde sulu boya boyama yapyrz balkona çıkarrm. Çizgi film falan işte oyalamaya çalşyrz. Küçük olduğu için anlamıyor.
Babası diyor bu evden kaçasım geliyor bu bağrışlara dayanamıyorum ,bende diyorum sen dur önce ben kaçacam
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın geçen yaşından daha keyifli daha huzurlu geçsin
İmge baktım beğenemedm.o da arada çıkmış nedense. Şimdiki ruh halim zaaarBenim gafayamı vurdun la :))
Bence kendini vuruyor bıdıkı durmuyor diye:))Benim gafayamı vurdun la :))
Sen nasıl oldun tam düzeldin miİmge baktım beğenemedm.o da arada çıkmış nedense. Şimdiki ruh halim zaaar
İyiyim çok şükür. Arada dikişler zonkluyo ama o akadrı da normal.Sen nasıl oldun tam düzeldin mi
Yeni başlangıcınla birlikte mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür dilerimSen nasıl oldun tam düzeldin mi
Yeni başlangıcınla birlikte mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?