Günaydın kızlar nasılsınız
Son zamanlarda baş ağrısı ile yatıp onunla uyanıyorum. Gece sorunum yok sadece sıkıntılı rüyalar. Ama sabah kaldığı yerden devam etmesi kötü oluyor
Benimde hep başım ağrıyor ki normalde çok ağrımaz bu olaylar benide çok etkilediGünaydın kızlar nasılsınız
Son zamanlarda baş ağrısı ile yatıp onunla uyanıyorum. Gece sorunum yok sadece sıkıntılı rüyalar. Ama sabah kaldığı yerden devam etmesi kötü oluyor
Hiç çok çiğneyemiyorum bende ,yutmaya alışmışızGünaydınnlarr. Hepimize güzel bir gün olsun sağlıkla.rabbim korusun herkesi.ben dün öğünlerimi erken yaptım.bugunde erken başladım haliyle.ah birde çok çiğneyebilsem ne iyi olacak.
Nasıl gidiyor
Bugün canım birşeyler istedi yok dedim kendime. Sonra annem yağlama vermek istedi. Anlatamadım bi türlü bundan ne olacak diye
Korona geçince de evden çıkamayacak gibiyim
Slm kizlar
Sizde de agiz kurulugu, susuzluk oluyormu
Su yasagi saati disinda ne kadar su içersem iceyim susuzlugum gitmiyor, bu agiz kurulugu delirtiyor beni
Benim olmuyor. Yemekten kalkınca istiyorum bi. Sonra unutuyorumSlm kizlar
Su yasagi saati disinda ne kadar su içersem iceyim susuzlugum gitmiyor, bu agiz kurulugu delirtiyor beni
Paket değil direk ağzıma. Hala annesinin minik kuzusuyum benAnlatmaya uğraşma kuzum al evdekiler yesin.
Hiç içmiyorum aranmıyorum bile. Şişeyi görürsem az içiyorum. Çay kahvede azaldı. İstemiyorum eskisi gibi. Aynı istekle yapıyorum ama aynı istekle içmiyorumÇok tşk ederim
Bugün 12 ye gelirken tam dışarı çıkmam gerekti 2 de eve geldim 2 den sonra yedim yemeğimi.
Başlamadan önce hiç su içmiyodum 5 gün öncesine nazaran daha çok içiyorum suyu yine az ama bana göre arttı yani.
ağız kuruluğu yok bende. suyu da içmeye çalışıyorum. şu virüsten dolayı sıcak içecek için dediklerinden bitki çayı falan da içince suya az vakit geliyor. ama dikkat etmeye çalışıyorum.Slm kizlar
Çok tşk ederim
Bugün 12 ye gelirken tam dışarı çıkmam gerekti 2 de eve geldim 2 den sonra yedim yemeğimi.
Başlamadan önce hiç su içmiyodum 5 gün öncesine nazaran daha çok içiyorum suyu yine az ama bana göre arttı yani.
suyu içmeye gayret edin kızlar. 1,5-2 lt nin altına inmeyin. su çok önemli. hem metabolizma hızını artırıyor hem de toksinleri atıyor.Benim olmuyor. Yemekten kalkınca istiyorum bi. Sonra unutuyorum
Paket değil direk ağzıma. Hala annesinin minik kuzusuyum ben
Hiç içmiyorum aranmıyorum bile. Şişeyi görürsem az içiyorum. Çay kahvede azaldı. İstemiyorum eskisi gibi. Aynı istekle yapıyorum ama aynı istekle içmiyorum
Sagol cnmBulamiyorum gecmis olsun cnm Allah korumus
Bonus doğum günün kutlu mutlu olsun cnm insallah seneye hedefledigin kiloda olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?