Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnlarr. Hepimize güzel bir gün olsun sağlıkla.rabbim korusun herkesi.ben dün öğünlerimi erken yaptım.bugunde erken başladım haliyle.ah birde çok çiğneyebilsem ne iyi olacak.

Eklentiler

• Screenshot_20200317-120755_Gallery.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın kızlar nasılsınız
Son zamanlarda baş ağrısı ile yatıp onunla uyanıyorum. Gece sorunum yok sadece sıkıntılı rüyalar. Ama sabah kaldığı yerden devam etmesi kötü oluyor
Benimde hep başım ağrıyor ki normalde çok ağrımaz bu olaylar benide çok etkiledi
Günaydınnlarr. Hepimize güzel bir gün olsun sağlıkla.rabbim korusun herkesi.ben dün öğünlerimi erken yaptım.bugunde erken başladım haliyle.ah birde çok çiğneyebilsem ne iyi olacak.
Hiç çok çiğneyemiyorum bende ,yutmaya alışmışız

Slm kizlar

Sizde de agiz kurulugu, susuzluk oluyormu
Su yasagi saati disinda ne kadar su içersem iceyim susuzlugum gitmiyor, bu agiz kurulugu delirtiyor beni

Bazen oluyor mefkuş yemekten yarım saat önce iç mutlaka suyunu. Bide limonlu içebilirsin hafif serin su olabilir belki.

Napıyosun iyimisin? Evden çıkmıyo dimi çocuklar falan? Sen çalışmaya devam ediyomusun?

Slm kizlar

Su yasagi saati disinda ne kadar su içersem iceyim susuzlugum gitmiyor, bu agiz kurulugu delirtiyor beni
Benim olmuyor. Yemekten kalkınca istiyorum bi. Sonra unutuyorum
Anlatmaya uğraşma kuzum al evdekiler yesin.
Paket değil direk ağzıma. Hala annesinin minik kuzusuyum ben
Hiç içmiyorum aranmıyorum bile. Şişeyi görürsem az içiyorum. Çay kahvede azaldı. İstemiyorum eskisi gibi. Aynı istekle yapıyorum ama aynı istekle içmiyorum

Slm kizlar

ağız kuruluğu yok bende. suyu da içmeye çalışıyorum. şu virüsten dolayı sıcak içecek için dediklerinden bitki çayı falan da içince suya az vakit geliyor. ama dikkat etmeye çalışıyorum.
suyu içmeye gayret edin kızlar. 1,5-2 lt nin altına inmeyin. su çok önemli. hem metabolizma hızını artırıyor hem de toksinleri atıyor.

öğlen 13.00
tereyağda 1 yumurtadan maydanozlu peynirli isotlu omlet
1 avuç tere, roka, maydanoz, nane
1 küçük biber
hepsi çiğ olarak 1 ceviz, 6 badem, 6-7 kayısı çekirdeği, 3 kaju, birkaç fındık

ara
1 kupa adaçayı
1 kupa filtre kahve

akşam 19.20
zeytinyağlı taze bakla enginar yemeği
zeytinyağı ve isot eklenmiş 2,5 yk haşlanmış siyez bulguru
4 yk sarımsaklı yoğurt
2-3 çatal sirkeli kırmızı biber turşusu
10 adet çiğ badem

az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar su 2 lt olur

akşamüzeri 15 dk leslie yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…