Ben 5-7 yiyordum cnm. Hurma sart degil taze meyvede yiyebilirsin. Ben bir gun elma yedim bir gun portakal yedim bir gun hurma yedim bir gun kuru incir yedim vs vsTeşekkürler canım, 4. Seviyede tek çeşit meyve yazıyor oruç sonrası hurma ama adet kaç tane olacak? Sen kaç tane yiyordun
Bence sokaga cikma yasagi olmali en azindan 2 hafta boylece kimlerde hastalik varsa ortaya cikar ve birbirine bulas olmaz. Tum ulkenin selameti icin 2 hafta herkes evinde otursa hic bir sey olmaz. Tabi biz her halukarda ise gidecegiz..Sokağa çıkma yasağı filan deniyor duyan varmı?
Benim canım sucuk istiyor şahinin sucuğu olmaz mı??
Ben 5-7 yiyordum cnm. Hurma sart degil taze meyvede yiyebilirsin. Ben bir gun elma yedim bir gun portakal yedim bir gun hurma yedim bir gun kuru incir yedim vs vs
Bence sokaga cikma yasagi olmali en azindan 2 hafta boylece kimlerde hastalik varsa ortaya cikar ve birbirine bulas olmaz. Tum ulkenin selameti icin 2 hafta herkes evinde otursa hic bir sey olmaz. Tabi biz her halukarda ise gidecegiz..
Bu arada sucuk hazir olarak yasak ya emin oldugun katki maddesi kullanmayan bir kasaptan alacaksin ya da evde kendin yapacaksin. Ben kendim yapmistim. Internetten tarif buldum oranini hatirlamiyorum. Kiyma sarimsak ve baharat. Yogurup sekil verip strece sardim dondurucuya attim. Pisirecegim zaman 10 dk disarida bekletip sonrasinda dilimleyip pisirdim.
Geçen sefer azda olsa yedim kilo gitmedi bu kez böyle deniyorumSen bulgur yemiyon mu?
Bende alışkanlık olmadıysa zaar tartılmadım bile sabah bakarım artıkPazartesi bildirimi şart değil takım alışkanlığı bizde :))
Kiz perihan seni 8.takımdan hatırlıyorum anacim gayet zayıfsın 56 kilo ne yaw en son lise sonda görmüştümSelam arkadaşlar bugün burda tartilma günümüydü liste varmi..admin kim...bende tartildim bugün spordan sonra 56.6 kiloyum...bir liste olsa iyi olurdu düzen olur
Bende ekmeği fazla alıp buzluğa aticam park yasak bizde dünden beri, bugün hiç çıkmadık çok sıkıldılar ama yapcak birşey yok arkadaşlarını çağırmak istiyorlar ona bile hayır dedik çizgi film satın aldık mısır patlattım eylemeye çalışıyoruzBu virüs çabucak geçer etkisi inş. Bir an önce dünya rahatlar umarm. Hiç dışarı çıkmıyorz. Sadece eşim ekmek alıp geliyor. Ona bile korkuyrz. Yarın fazla aldırıp buzluğa atacam. Kızım da sürekli park diyor. Komşu kızını çağırmak istiyor.
Nörüyon bonus ?
Farkettim ama bakmak istemedimNörim oraya buraya bakıyorum kurabiye yarışması var pehhh
Farkettim ama bakmak istemedim
Artikin böyle tedbirler hat safhadaGözüme tüküreyimdemek whtsaptan gün yaptın
Giz sende böyle dersen biz ölekmi 42 oldum doğum günün kutlu olsun35 yaşımı doldurdum bugün yani dün.
Yolun yarısındayım. 35 sene kaldıysa eğer geride
Yarısını uyku de 17,5
Wc ler falanda bi 5 olsa kaldımı bana 15 sene ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?