Bugün çok karışık yedim. Yarın güzel menü yazaym
Benim her geçen gün moralim bozuluyor. Nereye gidiyor nasıl olacak nasıl tamamen bitecek. Eski hayatımıza nasıl dönecez. Kızımı içerde zaptetetmek zor.ister istemez temzlk yemek bulaşk ç.ok vaktimi alıyor ona az zaman ayryrm. Eşim de yardımcı oluyor ama yine de sıkılıyor kız. Yarın arabayla eşim gezdrsn diye düşünmüştüm. Bugünkğ artıştan sonra ona da korkuyrm18 mart saat 00.30 olucak anlatılanlar inanılmaz korona ile ilgili insanlık azalsın diye büyük güçler tarafından bu virus yayılmış daha neler neler şok oldum
Kapı kolu lamba anahtarları prizleri oldum okşadı silerdim çok pis gelirdi bana.simdi durmadan siliyorum dediğin gibi.klorsuz çamaşır suyu aldim kokusu da yok iyi olduHer gün sirkeli suyla kapı kollarını siliyorum. Daha da la hijyene el yıkamaya önem veryrz. Biz hiç çıkmıyorz sadece eşim ekmek almaya çıkıyordu onu da Kısıtlayacaz sanrm. Bu arada kaynımn kızı vaka açıklanmadan bize gelmişti. Kv gidecekti. Böyle olunca göndermrdk o da bizde
Görmemişim ya telefondan girince ileri geri sayfaları kaçırıyorum bazenMaralcım yazdım ya bugün dışarı çıkmam gerekti aniden tam yemek saatim yiyemeden çıktım iki dk gider gelirim dedim ama 2 saate geldim.
Geç yediğim içinde 6 da yiyemedim hatta hiç yememeyi düşündüm de gece acıkırım diye yedim
Caresizben bebeğime hamileyken 30 kilo aldım , bebeğim 3 yaşında ama veremiyorum, diyetisyene gittim fayda görmedim,tüm gün oturarak çalışıncada spora zaman kalmıyor, ama aslında azmetsem yapabileceğimi biliyorum, bende sabır problemi varuzun diyetlere dayanamıyorum... ümitsiz vakayım sanırım
bu arada 92 kiloyum
Ben 99 kiloyum veremiyorumKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.
HoşgeldinBen 99 kiloyum veremiyorum
Konserve ton baligi yasak cnmSalı
14:15
3 yumurta tavada
Biraz tel peynir
Domates salatalık
20:00
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 servis tabağı kıvırcıklı salata
Üstüne 2 kutu ton balığı
Su 1,5 litre
Yogurtlu bulgur salatasi yapmissin isteIlk menüm bulgur pilavi ve közlenmiş salataydı.aksamda iki yumurta haşladım 3 kasık bulgur pilavi bir kase yoğurt bol yeşillikli salata ile karistirdim afiyetle yedim :) ben yemekleri karıştırmayı çok severim.kiminin midesi bulanır demek hep midesizmisim benşimdi de turk kahvemi içiyorum.bugun su az oldu yarına inşallah.spor deseniz daha s si yok bakalim Nasıl olacak
Ne demek ton balığı konserve yasakGunaydin ❤
Menulerimi vereyim
16.03.2020 pazartesi
09.00 filtre kahve
12.30 marul domates yesil zeytin peynir 2 haslama yumurta ceviz
15.00 cay
18.30 pirasa yogurt 1 avuc findik
Su 2 lt spor yok
17.03.2020 sali
09.00 filtre kahve
13.00 marul domates yesil zeytin ceviz peynir 2 haslama yumurta
14.30 cay
18.00 keskek yogurt
21.00 filtre kahve
Su 2 lt spor yok
Konserve ton baligi yasak cnm
Yogurtlu bulgur salatasi yapmissin iste
Tünaydın
Ne demek ton balığı konserve yasak
Sen devam et bacım hiç bozma protein sonuçta yağını da içmedin devam devam. İnsanın canı sıkılıyor yaa.Kendinize gelin arkadaş ne demek yasak
Valla ben bilmiyodum ki şeker değil un değil ambalajlı ürüne girmiyor benim için o yüzden yidim
Kendinize gelin arkadaş ne demek yasak
Valla ben bilmiyodum ki şeker değil un değil ambalajlı ürüne girmiyor benim için o yüzden yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?