Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

18 mart saat 00.30 olucak anlatılanlar inanılmaz korona ile ilgili insanlık azalsın diye büyük güçler tarafından bu virus yayılmış daha neler neler şok oldum
Benim her geçen gün moralim bozuluyor. Nereye gidiyor nasıl olacak nasıl tamamen bitecek. Eski hayatımıza nasıl dönecez. Kızımı içerde zaptetetmek zor.ister istemez temzlk yemek bulaşk ç.ok vaktimi alıyor ona az zaman ayryrm. Eşim de yardımcı oluyor ama yine de sıkılıyor kız. Yarın arabayla eşim gezdrsn diye düşünmüştüm. Bugünkğ artıştan sonra ona da korkuyrm

Her gün sirkeli suyla kapı kollarını siliyorum. Daha da la hijyene el yıkamaya önem veryrz. Biz hiç çıkmıyorz sadece eşim ekmek almaya çıkıyordu onu da Kısıtlayacaz sanrm. Bu arada kaynımn kızı vaka açıklanmadan bize gelmişti. Kv gidecekti. Böyle olunca göndermrdk o da bizde

Günaydın canlar.gece artan vakalar ve ölümü duyduktan sonra yıllık izin almaya karar verdim 3 gün evdeyim.annemi de riske sokamam çocuklar taşıyıcı kadin ne yapsin.istah kapatici kahveler menüler gelsin bugün bakalim

Eklentiler

• Screenshot_20200318-082450_Gallery.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 28
Kapı kolu lamba anahtarları prizleri oldum okşadı silerdim çok pis gelirdi bana.simdi durmadan siliyorum dediğin gibi.klorsuz çamaşır suyu aldim kokusu da yok iyi oldu

Görmemişim ya telefondan girince ileri geri sayfaları kaçırıyorum bazen

Bende sen gibiyim
Caresiz

Ben 99 kiloyum veremiyorum

Gunaydin ❤
Menulerimi vereyim
16.03.2020 pazartesi
09.00 filtre kahve
12.30 marul domates yesil zeytin peynir 2 haslama yumurta ceviz
15.00 cay
18.30 pirasa yogurt 1 avuc findik

Su 2 lt spor yok

17.03.2020 sali
09.00 filtre kahve
13.00 marul domates yesil zeytin ceviz peynir 2 haslama yumurta
14.30 cay
18.00 keskek yogurt
21.00 filtre kahve

Su 2 lt spor yok
Salı

14:15
3 yumurta tavada
Biraz tel peynir
Domates salatalık

20:00
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 servis tabağı kıvırcıklı salata
Üstüne 2 kutu ton balığı

Su 1,5 litre
Konserve ton baligi yasak cnm
Yogurtlu bulgur salatasi yapmissin iste

Tünaydın
Ne demek ton balığı konserve yasak

Canolar fasulyeli yumurtamla ilk ogün.tadi sahanaydı.tabi gerekli baharatları eklemek şartıyla.aksama sebze yiyeceğim.cay istoyorum bugün.sivu saati gelse de icsem

Eklentiler

• 20200318_110344.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…