- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Afiyetlerolsun
Tarif alalımCanolar fasulyeli yumurtamla ilk ogün.tadi sahanaydı.tabi gerekli baharatları eklemek şartıyla.aksama sebze yiyeceğim.cay istoyorum bugün.sivu saati gelse de icsem
Haşlanmış kuru fasulyeyi çatalla ezdim.biraz da yoğurtta koydum.lapa kıvamına gelince iki yumurta kırdım nane pul biber azcik tuz koydum.yarim soğan ve iki dış sarmısağı kavurup üzerine ekledim.en sonda taze nane ve dere otu koydum.afiyet olsun :)Tarif alalım
Valla hiç dinlemiyorum.bi kere dinlemeye çalıştım olmadı sesi çok tiz :) kendimce telkin en iyisi.zaten is bizde bitiyor.Çok uzun süredir yapmışız hissi varmı sizde de. Telegramı yeni dinliyorum
Katkili oldugu icin yasak cnm yoksa balik serbestTünaydın
Ne demek ton balığı konserve yasak
Sen devam et cnm yine basa sarma ben bundan sonrasi icin dedimKendinize gelin arkadaş ne demek yasak
Valla ben bilmiyodum ki şeker değil un değil ambalajlı ürüne girmiyor benim için o yüzden yidim
Katkili oldugu icin yasak cnm yoksa balik serbestbaska yorumda mi okudum sesli mi dinledim hatirlamiyorum. Ben de cok severim cunku ton baligini salataya koyar yerdim hep o yasak dedi diye yiyemedim hic hatta evde taaaa o zamandan kalma bir iki konservem var hala duruyor.
Sen devam et cnm yine basa sarma ben bundan sonrasi icin dedim
beyaz lahana kavurması bol sarmisak eşliğinde.3 köfte cikardim.tost makinesinde pişireceğim.yanina yoğurt.bir saat sonra yemek işi bitecek insallah
Maşallah beslenmede harekette çok iyiöğlen 13.15
tereyağda 1 yumurtadan domatesli maydanozlu biberli baharatlı peynirli omlet
1 kase salata (zeytinyağı, elma sirkesi, marul, yeşillik, havuç, 5 yeşil zeytin, 3 ceviz)
10 adet çiğ fındık
ara
1 kupa yeşilçay
akşam 19.15
soğanlı biberli baharatlı mantarlı tavuk
bulgur pilavı
marul havuç salatası
az sonra yeşilçay ve tarçın çayı içerim.
yatana kadar su 2 lt olur
sabahtan 30 dk normal yürüyüş
akşamüzeri 25 dk leslie
Aynen o şekilde de deneyeceğim.lahanaya bayılırım hele karasinalahanayı biraz baharat ve zeytinyağı ile sote yapıp soğuyunca içine salata malzemesi, bulgur, et türevi ekleyip salata gibi de tüketebilirsin. o da güzel oluyor.
Bende yedim geçen gün ton balığı napakKesin bi yasak yok zaten olmamalıda aslında.
Tamm konserve ürünler pek iyi değil orası ayrıda bi salam sosis gibi değil.
Yasak kısmının temel kuralı un ve şeker sonra ambalajlı ürün. Balık çok masum kalıyo hayat kurtarır sıkışınca
saol canım.Maşallah beslenmede harekette çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?