Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haşlanmış kuru fasulyeyi çatalla ezdim.biraz da yoğurtta koydum.lapa kıvamına gelince iki yumurta kırdım nane pul biber azcik tuz koydum.yarim soğan ve iki dış sarmısağı kavurup üzerine ekledim.en sonda taze nane ve dere otu koydum.afiyet olsun :)

Tünaydın

Ne demek ton balığı konserve yasak
Katkili oldugu icin yasak cnm yoksa balik serbest baska yorumda mi okudum sesli mi dinledim hatirlamiyorum. Ben de cok severim cunku ton baligini salataya koyar yerdim hep o yasak dedi diye yiyemedim hic hatta evde taaaa o zamandan kalma bir iki konservem var hala duruyor.
Kendinize gelin arkadaş ne demek yasak
Valla ben bilmiyodum ki şeker değil un değil ambalajlı ürüne girmiyor benim için o yüzden yidim
Sen devam et cnm yine basa sarma ben bundan sonrasi icin dedim

selam kızlarrr bugün sabahtan biraz dışarı çıktım. birkaç alınacak vardı. bahaneyle azcık yürümüş oldum. gelince de yemeğimi yedim. duşmuş falan derken de vakit geçti. şimdi yeşilçay içiyorum. üşenmezsem azcık da leslie yaparım

Kesin bi yasak yok zaten olmamalıda aslında.
Tamm konserve ürünler pek iyi değil orası ayrıda bi salam sosis gibi değil.

Yasak kısmının temel kuralı un ve şeker sonra ambalajlı ürün. Balık çok masum kalıyo hayat kurtarır sıkışınca

beyaz lahana kavurması bol sarmisak eşliğinde.3 köfte cikardim.tost makinesinde pişireceğim.yanina yoğurt.bir saat sonra yemek işi bitecek insallah

lahanayı biraz baharat ve zeytinyağı ile sote yapıp soğuyunca içine salata malzemesi, bulgur, et türevi ekleyip salata gibi de tüketebilirsin. o da güzel oluyor.

öğlen 13.15
tereyağda 1 yumurtadan domatesli maydanozlu biberli baharatlı peynirli omlet
1 kase salata (zeytinyağı, elma sirkesi, marul, yeşillik, havuç, 5 yeşil zeytin, 3 ceviz)
10 adet çiğ fındık

ara
1 kupa yeşilçay

akşam 19.15
soğanlı biberli baharatlı mantarlı tavuk
bulgur pilavı
marul havuç salatası

az sonra yeşilçay ve tarçın çayı içerim.
yatana kadar su 2 lt olur

sabahtan 30 dk normal yürüyüş

akşamüzeri 25 dk leslie

Maşallah beslenmede harekette çok iyi

Bende yedim geçen gün ton balığı napak

Sabah 11.30
2 yumurta, zeytin, peynir, kaymak, domates, salatalık ceviz badem fındık

Ara yeşil çay kahve

Akşam
17.30
3 köfte, siyez bulguru 1 tabak, 1 kase yoğurt, 1 tabak kereviz yemegi, 1 kase mercimek çorbası bugün baya tika basa yedim yaw

Ara kahve çay su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…